• پایان فعالیت بخشهای انجمن: امکان ایجاد موضوع یا نوشته جدید برای عموم کاربران غیرفعال شده است

مشکل در ذخیره صدا با نرم افزارهای مختلف

Mey$aM

Registered User
لایک‌ها
61
سلام

من با نرم افزارهایی مثل jet audio و Arial Sound Recorder تو PC می تونم صداهای در حال پخش از نرم افزارها یا پلیر های دیگه رو ضبط کنم اما تو لپ تاپ با این برنامه ها نمیشه و ارور میده !

مثلا وقتی می خوام با Arial Sound Recorder یا همون Jet Audio ، موزیک در حال پخش سری کینگ رو ضبط کنم میگه Input Driver Error !
با وقتی با jet audio و از قسمت Recording می خوام برای اینکار استفاده کنم ، میگه Can't Open Recording Device !
با Adobe Audition هم سر همین قضیه مشکل دارم..فقط می تونم با این برنامه ها از میکروفن صدا بگیرم ! مشکل از سیستم عاملمه که ویستاست یا ؟

Mey$aM

Registered User
لایک‌ها
61
این ترفند رو هم پیدا و اجرا کردم :

شاید برای شما نیز پیش آمده باشد که در ویندوز ویستا بخواهید صدا یا موزیکی که از از خروجی صوتی سیستم در حال پخش هست را ضبط کنید اما طریقه انجام و تنظیمات مربوطه را نمیدانید. باید بدانید که اینکار بسیار ساده است. در ویندوز ویستا به شکل پیشفرض Stereo Mix که مخصوص اینکار است در حالت غیرفعال قرار دارد. در این ترفند به معرفی نحوه فعال نمودن این گزینه و در نتیجه ضبط مستقیم خروجی صوتی سیستم بر روی هارد کامپیوتر میپردازیم.

بدین منظور:

بر روی آیکن Volume در Taskbar کنار ساعت کلیک راست کرده و گزینه Recording Devices را انتخاب نمایید.

در پنجره باز شده بر روی یکی از Device های مربوط به ضبط صدا کلیک راست کرده و گزینه Show Disabled Devices را انتخاب نمایید تا تنظیمات غیر فعال شده ظاهر گردند.

خواهید دید (ترفندسیتی) که دو Device به نامهای CD Audio و Stereo Mix به صورت غیر فعال و کم رنگ ظاهر میشوند.

اکنون بر روی آنها کلیک راست کرده و گزینه Enable را انتخاب نمایید.

حال با تنظیمات مقدار شدت ورودی صدای Stereo Mix در Properties میتوانید به کیفیت مطلوب صدای ضبط شده مورد نظر دست یابید.

اما با فعال کردن گزینه Show Disabled Devices ، هیچ گزینه ای اضافه نمیشه ! همچنان مشکل پابرجاست

بالا