• پایان فعالیت بخشهای انجمن: امکان ایجاد موضوع یا نوشته جدید برای عموم کاربران غیرفعال شده است

مشکل در ذخیره کردن طرح در فتوشاپ

asemani49

Registered User
لایک‌ها
56
سلام,مشکل من این است که وقتی یک صفحه کار جدید ایجاد میکنم و سپس مثلا یک دکمه وب روی آن طراحی میکنم,نمیتوانم فقط دکمه ای که طراحی کردم را ذخیره کنم.یعنی هم صفحه کارم که زمینه سفید دارد و هم دکمه طراحی شده,هر دو با هم ذخیره میشود.در صورتیکه من فقط میخوام اون دکمه ای که طراحی کردم را روی سیستم خودم ذخیره کنم.

foolad1371

Registered User
لایک‌ها
183
سلام دوست عزيز
براي اينكار كافيه لايه بك گراند( صفحه سفيد) رو پاك كنيد( يا غير فعالش كنيد)
زماني هم كه ميخواين ذخيره كنيد با فرمت png ذخيره كنيد
موفق باشيد

asemani49

Registered User
لایک‌ها
56
سلام,ممنون از راهنمایی شما.
همان کاری که فرمودید را انجام دادم و ذخیره شد.اما موقع باز کردن با هیچکدام از پلیرهایم باز نمیشه.حتی در پلیر ویندوز موقع باز شدن,نرم افزار هنگ میکنه.
من قبلا از یک روش دیگه برای ذخیره کردن استفاده میکردم.اما چون مدتهاست با فتوشاپ کار نکرده ام ,اون روش را یادم رفته.

foolad1371

Registered User
لایک‌ها
183
سلام,ممنون از راهنمایی شما.
همان کاری که فرمودید را انجام دادم و ذخیره شد.اما موقع باز کردن با هیچکدام از پلیرهایم باز نمیشه.حتی در پلیر ویندوز موقع باز شدن,نرم افزار هنگ میکنه.
من قبلا از یک روش دیگه برای ذخیره کردن استفاده میکردم.اما چون مدتهاست با فتوشاپ کار نکرده ام ,اون روش را یادم رفته.

جالبه!!!
با بروزر هم بازش كرديد؟!؟

startToday

Registered User
لایک‌ها
323
سلام.
رو حساب همین روشی که دوستمون فرمودن باید جواب بده و مشکلی نباشه. اما جهت تست کردن این روش رو هم امتحان کنید.
لایه هاتون به همون صورتی که دوستمون فرمودن باشه. یعنی لایه ی بکگراند ترنسپرنت و لایه ی دکمه ای که طراحی کردین. حالا کلیدهای Ctrl + Alt + Shift + S رو فشار بدید تا پنجره ی Save for Web باز بشه. توی پنل سمتِ راست، از بین فرمت ها PNG-24 و کیفیت مورد نظرتون رو انتخاب و سیو کنید.

امیدوارم مشکل حل بشه...

asemani49

Registered User
لایک‌ها
56
سلام,یکبار دیگه امتحان کردم و این مرتبه بدون هیچ مشکلی انجام شد.حتی بدون مشکل در پلیر باز شد.
ولی فکر میکنم نرم افزارم اون موقع یک مشکلی داشت,چون وقتی فایل را ذخیره میکردم 40مگ شده بود ولی الآن حدود 600Kb است.کمی نگران شدم که ..... نا گفته نماند که روشی که قبلا برای ذخیره کردن انجام میدادم حتی از این روش هم راحتتر بود.
بهرحال ممنون از شما چون آن چیزی که میخواستم همین است.

بالا