• پایان فعالیت بخشهای انجمن: امکان ایجاد موضوع یا نوشته جدید برای عموم کاربران غیرفعال شده است

مشکل در رايت چند ديويدی

Dark Knight

مدیر بازنشسته
لایک‌ها
37
دوستان چند تا فيلم دارم که از کسی گرفتم و میخوام رايت کنم // ولی از هر روشی میرم نميشه // روش مستقيم : رايت به صورت گرفتن ایميج خودکار سپس رايت از روی ایميج جواب نمیده و فيل میشه // ديويدی رو میخوام به روی هارد کپی کنم و سپس رايت کنم ولی در دقايق پايانی کپی ارور " The Parameter Is Incorrect " میده
با Nero / BlindWrite / AnyDvd / CloneDvd / Cheetah / هم برای رايت مستقيم تست کردم نشد
چه کنم !!؟

البته فکر نمیکنم این ارور چيزی رو مشخص کنه
به طور کلی يه سری ارورها هستن که هيچ وقت روش رفع' شون کشف نمیشه !!

Dark Knight

مدیر بازنشسته
لایک‌ها
37
این ارور رو هم میده

پ.ن = بين ديويدیهایی که داشتم رايت میکردم 6 مورد به این ترتيب هستن و بقيه سالم 'ن در نتيجه مشکل از هارد نمیتونه باشه !؟

mahi58

مدیر بازنشسته
لایک‌ها
11,289
سلام. خوبی؟ :)
این مشکل به احتمال خیلی بالا برمی گرده به Error داشتن دی وی دی و ناتوانی دی وی دی رام برای خوندن DVD. برای گرفتن Image از این DVD باید از یه برنامه ای استفاده کنی که قابلیت Skip Errors رو داشته باشه این جور برنامه ها یک سری از سکتورهای DVD رو بی خیال می شند و از بقیه اون Image می گیرند و نتیجه کار اکثرا در محدوده قابل قبول است، فقط مشکل اینجاست که بعضی وقتها خیلی خیلی کارش طول می کشه!
بهترین برنامه پیشنهادی ام، Blindwrite است که از همه سریع تر و موفق تره، بعد از اون Alcohol 120% هم خوبه و همچنین همون UltraIso که روی DVD یی که Image گیم های CD که خواسته بودی رو روش زدم برات گذاشتم، اون هم بد نیست.

PS: نتیجه تبادل یا رایت روی DVD های ارزون همینه. من نمی دونم چرا همه بچه ها اصرار دارند روی Datalife,Princo,FASTEC و این جور DVD های ارزون رایت کنند. این جور DVD های ارزون به کرات در سایت های معتبر آموزش رایت و بررسی کیفیت رایت گفته شده اگر هم الآن سالم باشه 2 سال دیگه خرابه.
اگه تونستم یه روز یه تاپیک می زنم و تمام این چیزها رو آموزش میدم که بچه ها بفهمند چی دارند رایت می کنند و با چه کیفیتی، ولی خلاصه بهت بگم که اگه می خوای ببینی DVD با چه کیفیتی رایت شده از قسمت Nero CD-DVD Speed برنامه نرو، بخش Disc Quality باید دیسکتو Scan کنی.
توی DVD های ارزون در حال حاضر تنها DVD که کیفیت رایتش قابل تحمله و اکثرا بالای 90% می گیره T-GATE است.
موفق باشی.

بالا