• پایان فعالیت بخشهای انجمن: امکان ایجاد موضوع یا نوشته جدید برای عموم کاربران غیرفعال شده است

مشکل در رایت دی وی دی

Mashaheer

مدیر بازنشسته
کاربر فعال
لایک‌ها
17
سلام دوستان
من یه لب تاپ HP مدل nx6110 (PY502EA) دارم قبلا راحت میتونستم باهاش دی وی دی رایت کنم اما حالا مدتی هستش که هر کاری میکنم نمیشه با برنامه های Nero و Ashampoo هم امتحان کردم در هردو مینویسند که عملیات رایت کامل موفق بوده اما زمانی که دی وی دی رو میذارم که ببینم آیا اطلاعات رایت شده یا نه چیزی نمیبینم در صورتی که روی دی وی دی نشون میده که رایت شده... آیا تا به حال کسی به این مشکل برخورده؟
من با سه نوع مختلف دی وی دی (سه مارک) مختلف هم امتحان کردم ولی نمیشه. البته زمانی که سی دی رایت میکنم کار میکنه مشکلی هم نداره....

لطفا اگر اطلاعاتی در این مورد دارید به من کمک کنید.

Mashaheer

مدیر بازنشسته
کاربر فعال
لایک‌ها
17
به نقل از Mashaheer :
سلام دوستان
من یه لب تاپ HP مدل nx6110 (PY502EA) دارم قبلا راحت میتونستم باهاش دی وی دی رایت کنم اما حالا مدتی هستش که هر کاری میکنم نمیشه با برنامه های Nero و Ashampoo هم امتحان کردم در هردو مینویسند که عملیات رایت کامل موفق بوده اما زمانی که دی وی دی رو میذارم که ببینم آیا اطلاعات رایت شده یا نه چیزی نمیبینم در صورتی که روی دی وی دی نشون میده که رایت شده... آیا تا به حال کسی به این مشکل برخورده؟
من با سه نوع مختلف دی وی دی (سه مارک) مختلف هم امتحان کردم ولی نمیشه. البته زمانی که سی دی رایت میکنم کار میکنه مشکلی هم نداره....

لطفا اگر اطلاعاتی در این مورد دارید به من کمک کنید.
چرا کسی جواب نداده؟
نکنه تا به حال کسی به این مشکل برنخورده؟

عادل

مدیر بازنشسته
لایک‌ها
0
به نقل از Mashaheer :
چرا کسی جواب نداده؟
نکنه تا به حال کسی به این مشکل برنخورده؟
سلام...:(
آيا روي دي وي دي رام هاي ديگه خوند مي شود؟
آيا خواندن آن هم ضعيف شده است؟

با خود نرو دي وي دي رايت شده را چك كن، ببين آيا خطايي مي گيرد يا خير؟

يا وقتي مي خواهي با نرو رايت كني گزينه هاي كنترل دي وي دي بعد از رايت را انتخاب كن. و ببين آيا خطايي مي گيرد؟

Mashaheer

مدیر بازنشسته
کاربر فعال
لایک‌ها
17
به نقل از عادل :
سلام...:(
آيا روي دي وي دي رام هاي ديگه خوند مي شود؟
آيا خواندن آن هم ضعيف شده است؟

با خود نرو دي وي دي رايت شده را چك كن، ببين آيا خطايي مي گيرد يا خير؟

يا وقتي مي خواهي با نرو رايت كني گزينه هاي كنترل دي وي دي بعد از رايت را انتخاب كن. و ببين آيا خطايي مي گيرد؟
ممنونم عادل خان که جوابم رو دادید...
من زمانی که دی وی دی رو رایت کردم روی دوتا کامپیوتر دیگه چک کردم اول که خیلی خیلی دیر باز میشه و اکثر اوقات کامپیوتر هنگ میکنه در صورتی که روی لب تاپ خودم مشکلی نداره (یعنی حداقل هنگ نمیکنه)...
نگاه میکنم ببینم چه خطایی میده بهتون اطلاع میدم...

عادل

مدیر بازنشسته
لایک‌ها
0
به نقل از Mashaheer :
ممنونم عادل خان که جوابم رو دادید...
من زمانی که دی وی دی رو رایت کردم روی دوتا کامپیوتر دیگه چک کردم اول که خیلی خیلی دیر باز میشه و اکثر اوقات کامپیوتر هنگ میکنه در صورتی که روی لب تاپ خودم مشکلی نداره (یعنی حداقل هنگ نمیکنه)...
نگاه میکنم ببینم چه خطایی میده بهتون اطلاع میدم...
من با کومبو نوت بوک قبلیم همچین مشکلی داشتم، مثلا در وسط نصب ویندوز گیر میکرد،سرعتش کم شده بود،سی دی ای هم که رایت کرده بود فقط خودش می خوند! دادمش گارانتی و آنها گفتن باید تعویض بشه!

شاید لنزش کثیف شده باشد یا شاید با آپدیت firmware مشکل حل شود.

Mashaheer

مدیر بازنشسته
کاربر فعال
لایک‌ها
17
ممنونم عادل خان از جوابت آخرش امروز بردمش شرکت به احتمال 99% از لنزش هستش که قرار شده برام تعویضش کنند...

keloopatra

کاربر تازه وارد
لایک‌ها
0
[سلام
یه سوالی داشتم من از نرم افزار نرو 9 برای رایت دی وی دی استفاده میکنم
چند فیلم با فرمت دی وی دی و زیر نویس فارسی دارم که حجمشون به انداره یک دی وی دی میشه اما نمیتونم اونها رو روی یک دی وی دی با زیر نویس رایت کنم میتونم همشون رو روی یک دی وی دی بریزم اما زیر نویس فعال نمیشه ممکنه خواهش کنم به طور کامل راهنماییم کنید من یک کاربر نسبتا مبتدی هستم ممنون:rolleyes:

بالا