• پایان فعالیت بخشهای انجمن: امکان ایجاد موضوع یا نوشته جدید برای عموم کاربران غیرفعال شده است

مشکل در رایت سی دی

monjamed

كاربر فعال سریال تلویزیونی
کاربر فعال
لایک‌ها
2
وقتی سی دی رایت می کنم سی دی بسته میشه یعنی حتی اگه فایل 20 کیلو باشه کل ظرفیت رو پر میکنه.
چه جوری باید درستش کنم؟
ضمنا می خواستم فیلم کپی کنم هی ارور میداد که سی دی گنجایش کافی نداره. با دو تا سی دی خام از دو برند هم امتحان کردم باز همین ارور رو داد!
نرم افزار مورد استفاده هم nero بوده...

igimax

کاربر فعال کامپیوتر
لایک‌ها
1,348
سلام
36.gif

. اگر از Nero Express براي رايت استفاده مينماييد تيك گزينه Finalize را حذف نماييد يا اگر گزينه "Allow files to be added later (disc multisession)o" را ديدي، تيك آن را قرار دهيد.
. اگر با Nero Burnning ROM رايت مي‌نماييد. از TAB دوم يعني MultiSession گزينه Start Multi...o را انتخاب نماييد و از تب آخر دقت نماييد كه گزينه Finalize تيك نخورده باشد. براي رايت‌هاي بعدي برروي ديسكي كه به اين شكل ساخته‌ايد از گزينه Continue Multi..o استفاده نماييد.

موفق باشيد.
76.gif

خداحافظ
IgImAx
87/04/02
209.gif
60.gif

monjamed

كاربر فعال سریال تلویزیونی
کاربر فعال
لایک‌ها
2
سلام
36.gif

. اگر از Nero Express براي رايت استفاده مينماييد تيك گزينه Finalize را حذف نماييد يا اگر گزينه "Allow files to be added later (disc multisession)o" را ديدي، تيك آن را قرار دهيد.
. اگر با Nero Burnning ROM رايت مي‌نماييد. از TAB دوم يعني MultiSession گزينه Start Multi...o را انتخاب نماييد و از تب آخر دقت نماييد كه گزينه Finalize تيك نخورده باشد. براي رايت‌هاي بعدي برروي ديسكي كه به اين شكل ساخته‌ايد از گزينه Continue Multi..o استفاده نماييد.

موفق باشيد.
76.gif

خداحافظ
IgImAx
87/04/02
209.gif
60.gif
ممنون
با خود ویندوز هم که رایت میکنم این مشکل هست... اون چی؟

بالا