• پایان فعالیت بخشهای انجمن: امکان ایجاد موضوع یا نوشته جدید برای عموم کاربران غیرفعال شده است

مشکل در رایت سی دی

pingu pin

Registered User
لایک‌ها
3
سلام دوستان . امروز حدود 10 تا سی دی رایت کردم ( از روی 2 سی دی ) که فرمتشون divx بود و همشون خراب شد ( یک خط دور سی دی ها بین ابتدا و خط رایت ) افتاده بود . در حالی که قبلا divx رایت کرده بودم و مشکلی نبود و الآن هم سی دی های عادی رو رایت میکنه . به نظرتون مشکل از چیه ؟ باید رایتر رو عوض کنم ؟

afshin_electronic

Registered User
لایک‌ها
1
من كه يك كلمه هم سر در نياوردم!! اين كه ميگي خراب شد يعني چي؟! از كجا فهميدي كه خراب شده!!

شايد سي دي مادرت ايراد داشته .. خوب اول روي هارد كپي ميكردي بعد ديتا رايت ميزدي!!!!

pingu pin

Registered User
لایک‌ها
3
من كه يك كلمه هم سر در نياوردم!! اين كه ميگي خراب شد يعني چي؟! از كجا فهميدي كه خراب شده!!

شايد سي دي مادرت ايراد داشته .. خوب اول روي هارد كپي ميكردي بعد ديتا رايت ميزدي!!!!

خراب شده چون یا خونده نمی شه یا اگرم خونده بشه آخرش خرابه . سی دی مادر بدون هیچ مشکلی اجرا می شه . رو هارد هم کپی کردم ولی باز هم همونجوری رایت کرد .
اگه عمر مفید یه رایتر تموم شده باشه چه جوری میشه ؟ یعنی از کجا میشه فهمید که عمرش تموم شده یا نه ؟

seymour

مدیر بازنشسته
کاربر قدیمی پرشین تولز
لایک‌ها
84
خراب شده چون یا خونده نمی شه یا اگرم خونده بشه آخرش خرابه . سی دی مادر بدون هیچ مشکلی اجرا می شه . رو هارد هم کپی کردم ولی باز هم همونجوری رایت کرد .
اگه عمر مفید یه رایتر تموم شده باشه چه جوری میشه ؟ یعنی از کجا میشه فهمید که عمرش تموم شده یا نه ؟
cd مورد استفاده ات چیه ؟ از cd مرغوب استفاده کن ... عمر رایترت هم بستگی به استفاده ات داره ...

pingu pin

Registered User
لایک‌ها
3
cd خامم B & B هست البته چند تایی هم princo که همه خراب شدند . فقط یه مسئله عجیب پیش اومده !! وقتی با clone cd رایت میکنم ( معمولا همیشه از این برنامه استفاده میکنم ) خراب میشه ولی امروز با nero رایت کردم و بدون هیچ مشکلی رایت شد :blink:
با این حساب باز هم ممکنه از رایتر باشه ؟

seymour

مدیر بازنشسته
کاربر قدیمی پرشین تولز
لایک‌ها
84
cd خامم B & B هست البته چند تایی هم princo که همه خراب شدند . فقط یه مسئله عجیب پیش اومده !! وقتی با clone cd رایت میکنم ( معمولا همیشه از این برنامه استفاده میکنم ) خراب میشه ولی امروز با nero رایت کردم و بدون هیچ مشکلی رایت شد :blink:
با این حساب باز هم ممکنه از رایتر باشه ؟
چند وقته که از رایتر استفاده می کنی ؟ اگه کمتر از 2 سال باشه و میزان رایتت هم معمولی باشه ، نباید مشکل از رایتر باشه ...
169.gif

ضمن اینکه به نظر من تا وقتی از cd خوب ( سونی - ملودی -و ... ) استفاده نکنیم ، نمیشه با قاطعیت نظر داد ...
4bs3ij9.gif

AzhyDehAk

مدیر بازنشسته
کاربر فعال
لایک‌ها
2
پيشنهاد مي كنم حتما CD اصلي رو روي هارد Image بگيري....من هم قبلا اين مشكل رو داشتم.:eek:....

با استفاده از CD مرغوب و سرعت رايت پايين مشكلم برطرف شد.:happy:

pingu pin

Registered User
لایک‌ها
3
اول از همتون تشکر میکنم که وقت گذاشتین و جواب دادید .
رایتر رو حدود 2 سال هست که دارم . استفاده معمولی هم ازش داشتم ( نه زیاد نه کم ) .
از سی دی maxell استفاده کردم ( با clone بد و با nero خوب رایت شد ! )
clone کرک شده هست و خیلی وقته که باهاش کار میکنم و مشکلی نداشته .
clone رو uninstal کردم restart کردم و دوباره همراه با کرک نصبش کردم ولی باز هم همون مشکل :wacko:

pingu pin

Registered User
لایک‌ها
3
پيشنهاد مي كنم حتما CD اصلي رو روي هارد Image بگيري....من هم قبلا اين مشكل رو داشتم.:eek:....

با استفاده از CD مرغوب و سرعت رايت پايين مشكلم برطرف شد.:happy:

همیشه اول image میگیرم و با سرعت 12 X رایت میکنم ولی باز هم ....

ashkanbuffon

کاربر تازه وارد
لایک‌ها
0
همیشه روی انتخاب سرعت رایت، دقت کن. اگر هم شک داری، گزینه ی Simulation رو بزن. این گزینه باعث میشه که سیستم یه بار بگیره به طور مجازی رایت کنه و اگه موردی نداشته باشه میگه رایت با موفقیت انجام شد.
در ضمن، رایت سی دی به سی دی (مستقیم) اصلا توصیه نمیشه چون امکان سوختن سی دی مقصد زیاده و بیشتر علتش اینه که سیستم و رایتر و سی دی درایو مبدا، نمیتونن با بافرهای همدیگه همخونی پیدا کنن، در نتیجه سرعتها با هم همخونی پیدا نمیکنه و در آخر سی دی به فنا میره.
بهترین روش همونیه که دوستمون گفت؛ همیشه Image بگیر و از روی اون رایت کن.
در ضمن، عمر مفید رایتر به کپسولی که توی اون تعبیه شده بستگی داره. هر وقت که رایت میکنی، یه ذره از اون کپسول خالی میشه تا اینکه وقتی که خیلی زیاد رایت کنی، اون کپسول خالی میشه و باید دوباره بری بدی پرش کنن. این کپسول معمولا بعد از 2-3 سال خالی میشه. البته عمر مفید فقط به کپسولش بستگی نداره. اگه به جای سی دی درایو ازش مدام استفاده کنی و همچنین سی دی های خش دار توش بذاری، عمرش کم میشه.
موفق باشی.

بالا