• پایان فعالیت بخشهای انجمن: امکان ایجاد موضوع یا نوشته جدید برای عموم کاربران غیرفعال شده است

مشکل در رایت فایل ویدویی بر روی دی وی دی

REZA_PA48

Registered User
لایک‌ها
4
من با برنامه Intervidoe WinDvr3 با کارت تی ویم کپچر می کنم. در تنظیمات رکورد، حالت Paldvd را انتخاب می کنم ولی پسوند فایل خروجی mpeg است. موقعی که در نرو می خواهم رایت کنم Burn Dvd-video file را انتخاب می کنم در نوع فایلهایی که می خواهم وارد کنم *.bup,*.vob,*ifo وجود دارد. در نتیجه من نمی توانم فایلی که با کارت تویم به حالت Paldvd کپچر کرده ام بر روی دی وی دی رایت کنم.اگر امکان داشته باشد راهنمایی کنید.
ممنون.

black_jack_of_black_city

Registered User
لایک‌ها
73
با قلبی شکسته در انتظار مرگ گوشه ای نشستم . به آرز
من شنیدم برای ساخت دی وی دی تصویری باید یه نرم افزار آتورانسازی یه آتو ران براش بسازی بعد #$@#^%#^$%^%$

mammad81

کاربر قدیمی پرشین تولز
کاربر قدیمی پرشین تولز
لایک‌ها
23
به نقل از REZA_PA48 :
من با برنامه Intervidoe WinDvr3 با کارت تی ویم کپچر می کنم. در تنظیمات رکورد، حالت Paldvd را انتخاب می کنم ولی پسوند فایل خروجی mpeg است. موقعی که در نرو می خواهم رایت کنم Burn Dvd-video file را انتخاب می کنم در نوع فایلهایی که می خواهم وارد کنم *.bup,*.vob,*ifo وجود دارد. در نتیجه من نمی توانم فایلی که با کارت تویم به حالت Paldvd کپچر کرده ام بر روی دی وی دی رایت کنم.اگر امکان داشته باشد راهنمایی کنید.
ممنون.
برنامه برای تبدیل زیاده یکیش خود نرو ویژن هست (Nero vision)

بالا