• پایان فعالیت بخشهای انجمن: امکان ایجاد موضوع یا نوشته جدید برای عموم کاربران غیرفعال شده است

مشکل در رجیستر کردن در گوگل اد ووردز ....فوری

skydnsstar

Registered User
لایک‌ها
0
با سلام

دوستان من با رجیستر کردن در گوگل اد ووردز adwords.google.com مشکل دارم اونم به این شرح:

از اول میگم که کامل در جریان موضوع قرار بگیرید:

1. به این لینک میرم و روی Start کلیک میکنم.

2. در صفحه جدید تیک این متن رو میزنم I have an email address and password I already use with Google services like AdSense, Gmail, Orkut, or iGoogle.
و بعد از این هم تیک این متن رو I'd like to use my existing Google account for AdWords.

3. و بعد زدن ایمیل و پسورد و کلیک روی Continue ، مشکل اینجاس که دیگه صفحه بعدی لود نمیشه ، عکسش که چطور میاد هم گذاشتم.

دوستان اگر میتونن راهنمایی کنن ممنون میشم.

فایل های ضمیمه

• Google AdWords.JPG
    Google AdWords.JPG
    41.7 KB · نمایش ها: 12

amk

Registered User
لایک‌ها
9
واسه منم دقیقا همینطوری بود ولی فک کنم با IE درست شد....میخوای یه بار دیگه تستش کن...

halakoei.com

کاربر تازه وارد
لایک‌ها
0
سلام دوست عزیز
این مشکل نمی دانم از کجاست ولی به شما توصیه می کنم جهت ورود به پنل گوگل از *** استفاده نمایید.حتی از فیلتر شکن هم استفاده نکنید و فقط با ***.
بسیاری از دوستان با فیلتر شکن ها پس از ورود با جمله بستن اکانت به دلیل کشور ایران برخورد خواهند کرد.

amk

Registered User
لایک‌ها
9
من هنوز از اکانتم استفاده نکردم ولی تو یه قسمتش که زده ساکن کجا هستید کشور ایران رو هم داشت و من اونو انتخاب کردم ولی مشکلی نداشته تا الان البته میگم هنوز شروع به استفاده نکردم...

بالا