• پایان فعالیت بخشهای انجمن: امکان ایجاد موضوع یا نوشته جدید برای عموم کاربران غیرفعال شده است

مشکل در ریختن برنامه اتوکد

abtin-tehran

Registered User
لایک‌ها
11,481
سلام
من dvd اتوکد 2011 که همراهش اتوکد 2004 تا 2011 هم هست خریدم . موقع ریختن برنامه برنامه روی درایور c باز می شه من چون درایور c ندارم ارور می زنه راهی هم نیست مسیر باز شدنش رو تغییر بدم . چی کار کنم ؟
فوری لطفا .
ضروری هست .

Preceptor

Registered User
لایک‌ها
106
سلام دوست عزیز
میشه بیشتر توضیح بدید؟
یعنی برنامه را نصب کردید و در حین اجرا شدن پیغام درایو c میده؟یا اینکه از روی دی وی دی با این مسیر می خواهد نصب شود؟ ارور که میده جایی برای تغییر مسیر نداره؟:eek:

nethanzo

Registered User
لایک‌ها
123
اون فایلی که روی دی وی دی هست، فشرده شده و بصورت SFX در اومده، یعنی باید اجرا کنی تا زیپش باز بشه. اگه اینطوریه، در صورتی که رو سیستم WinRAR داشته باشید، روی فایل کلیک راست کنید و Extract to رو کلیک کنید و یه مسیر بدید تا اونجا اکسترکت بشه. بقیشم که خودتون از من بهتر بلدید

Preceptor

Registered User
لایک‌ها
106
اون فایلی که روی دی وی دی هست، فشرده شده و بصورت SFX در اومده، یعنی باید اجرا کنی تا زیپش باز بشه. اگه اینطوریه، در صورتی که رو سیستم WinRAR داشته باشید، روی فایل کلیک راست کنید و Extract to رو کلیک کنید و یه مسیر بدید تا اونجا اکسترکت بشه. بقیشم که خودتون از من بهتر بلدید

اگر طبق گفته دوست عزیزمون فایلتان بصورت فشرده است،از روی dvd روی هاردتون کپی کنید،سپس extract here ya to بزنید و زمانیکه فایلهایتان باز شد روی درایو c نصب نمایید.

bahri-d

Registered User
لایک‌ها
225
درایو c ندارین پس خود ویندوز و رابطهاش تو کجان . خوب برای یه سری چیزا رو تو درایو c میخواد نصب کنه که این ارورو میده

IR4MT

Registered User
لایک‌ها
98
ربطی به درایو C نداره ، در حالت پیشفرض درایو C یعنی همون درایو پیشفرض ویندوز که ممکنه D ,F ,G و ... باشه .

حتما موقع نصب گزینه Custome باید داشته باشه ، یعنی جایی که بشه دایرکتوری نصب رو تغییر داد . اونو پیدا کنید و درایو رو مشخص کنید .

hi160

Registered User
لایک‌ها
171
برنامه اتوکد علاوه بر مسیری که برای نصب برنامه معرفی میکنی
مقداری فایل سیستمی در درایو ویندوز نصب میشه
شما احتمالا با این قسمت دوم مشکل دارین
فقط تعجبم از درایو c هست اخه همیشه فایل سیستمی میره و در درایو ویندوز میشینه کاری نداره اسمش چی باشه
درضمن در سیستم های جدید منظورم ویندوز 8 شما روی هر درایوی نصبش کنی وقتی وارد ویندوز بشی میبینی که نشون میده روی درایو c نصب شده
در حالی که واقعا روی درایو c نیست
حل اینجور مشکلات از راه دور واقعا خیلی شانس پایینی داره
تا موس دست ادم نباشه و راه های مختلف رو نره نمیشه درستش کرد

xbox68

کاربر تازه وارد
لایک‌ها
2
اپ اپ اپ

بالا