• پایان فعالیت بخشهای انجمن: امکان ایجاد موضوع یا نوشته جدید برای عموم کاربران غیرفعال شده است

مشکل در ری استور کردن دیتابیس

aie_saber

کاربر تازه وارد
لایک‌ها
0
با سلام
ما حدود یک سالی بود که با یک انجمن phpBB و در یک فضا و دومین مجانی مشغول فعالیت بودیم
آدرس انجمن ما http://mohandesmilad.netfreehost.com هستش ما امسال بطور اختصاصی برای
انجمن فضا خریداری کرده و دومین www.eca.ir رو هم ثبت کردیم برای انتقال دیتابیس از انجمنی که
روی سرور مجانی قرار داشت مبلغ 5 دلار به صاحب سرور پرداخت کردیم و توانستیم دیتابیس خودمون
رو تحویل بگیریم حالا ما میخوایم این دیتابیس رو در انجمن phpBB جدید خودمون که در سایت خودمون
نصبش کردیم ری استور کنیم که متاسفانه ناموفق هستش و جواب نمی ده فایل دیتابیس SQL ما تقریباً
9 مگ هستش که وقتی در قسمت کنترل فاروم بخش ری استور کردن دیتابیس اون رو وارد می کنیم بعد از
گذشت 10 دقیقه از عمیات آپلود دیتابیس توسط phpBB هیچ پیغام خاصی مبنی بر موفقیت آمیز بودن عملیات
ری استور یا شکست این عملیات به ما نمیدهد و فقط به یک صفحه می رود که آدرس سایت phpBB هستش
و اگر هم فایل کمپرس شده دیتابیس رو ری استور کنیم بعد از گذشت 5 دقیقه ارور میده که در دیتابیس در فلان
خط اشکال وجود دره در ضمن در حالت لوکال هست هم نتوانستیم دیتابیس خودمون رو ری استور کنیم.
حالا مشکل ما چیه و چگونه میتونیم حلش کنیم
با تشکر :)

internet1

Registered User
لایک‌ها
0
سلام
کل ديتابيس رو زيپ کن بفرست ببينم مي تونم کاري کنم
موفق باشيد
ادمين شيراز آي تي

Sayrex

کاربر قدیمی پرشین تولز
لایک‌ها
148
دوست عزیز با فایل زیر به راحتی میتونی دیتابیست رو بازیابی کنی .

شکل استفاده اینطوریه
Gzip استفاده کنه و باید دیتابیست رو برای جایگزینی از حالت فشرده خارج کنی و این یعنی اینکه شما در حال حاضر باید حداقل 17 مگابایت فضای خالی داشته باشی که بتونی دیتابیس رو از حالت فشرده خارج کنی

اول وارد کنترل پنل هاستت میشی و یه پوشه به هر اسمی که دوست داری میسازی مثلا به اسم amuzesh بعدش باید این فایلی رو که برات فرستادم از حالت فشرده خارج کنی که فقط 3 تا فایل خیلی کوچیک توشه که این 3 تا رو به همون پوشه آپلود میکنی و بعدش دیتابیست رو هم به همون پوشه آپلود میکنی و از حالت فشرده خارجش میکنی

بعد باید مسیر فایل اصلی برنامه رو توی مرورگرت تایپ کنی مثلا اگر آدرس سایت به این شکل باشه

www.yoursitename.com

و اسم اون پوشه ای که ساختیم هم گذاشته باشیم amuzesh باید این مسیر رو تایپ کنیم

www.yoursitename.com/amuzesh/mysql_tool.php

وقتی آدرس رو وارد کردی و enter رو زدی یه صفحه باز میشه که باید اطلاعات مورد نیاز رو در اون وارد کنی .
اولی قسمت ازت host رو میخواد که در بیشتر اوقات localhost هستش
دومی port هستش که همیشه یا 80 تا 3306 ولی اگر نمیدونی پورت سرورت چیه این قسمت رو خالی بزار
در قسمت سوم باید اسم دیتابیسی که برای phpbb ساختی رو وارد کنی و در قسمت چهارم و پنجم باید username و password مربوط به اون دیتابیس رو وارد کنی و بعد دکمه connect کلیک کن .

حالا یه صفحه دیگه میاد که ما فقط به همون قسمت سوم کار داریم که اسمش restore options هستش و باید از این قسمت دیتابیس خودت رو انتخاب کنی که اسمش به احتمال زیاد باید phpbb_db_backup.sql باشه و اون رو انتخاب میکنی و بعد دکمه restore رو میزنی و فکر کنم باید حدود 5 دقیقهای یا بیشتر صبر کنی تا دیتابیس جایگزین بشه و وقتی جایگزینی کامل شد خود برنامه بهت اینو میگه بعد از این میری و همین پوشه ای که ساخته بودی و در مثال ما اسمش amuzesh بود رو با تمام محتویاتش رو سریعا پاک میکنی . همین

موفق باشی
با تشکر از جناب امیر عباس بابت آموزش مفیدشان

aie_saber

کاربر تازه وارد
لایک‌ها
0
سلام دوست عزیز
ممنون از اینکه زحمت کشیدید و به سوال من جواب دادید ولی مشکل همچنان پا برجاست من در حالت لوکال هاست اومدم روشی که شما گفتین رو چک کنم طبق گفته شما تمامی مراحل رو انجام دادم تا برسم به مرحله ری استور کردن ولی هنگام ری استور کردن برنامه هی ارور زیر رو می داد An error occurred due to an invalid query رو می داد در مورد توضیح این ارور هم اینطوری می گفت :

Query Executed: CREATE TABLE `mohandesmilad_user_group` ( `group_id` mediumint(8) NOT NULL default '0', `user_id` mediumint(8) NOT NULL default '0', `user_pending` tinyint(1) default NULL, KEY `group_id` (`group_id`), KEY `user_id` (`user_id`) ) ENGINE=MyISAM DEFAULT CHARSET=latin1;
MySQL Returned: You have an error in your SQL syntax. Check the manual that corresponds to your MySQL server version for the right syntax to use near 'ENGINE=MyISAM DEFAULT CHARSET=latin1' at line 7

یا ارور زیر رو میداد :

Query Executed: INSERT INTO `mohandesmilad_user_group` VALUES
...
به جای اون سه نقطه یک سری اطلاعات رو می نوشت بعد آخرش می گفت
MySQL Returned: Table 'saber1.mohandesmilad_user_group' doesn't exist

این ارور ها رو هی تکرار می کرد منم مجبور شدم گزینه Continue ignoring all further errors رو انتخاب کنم تا از همه ارور ها صرف نظر کنه طبق گفته شما حدود 5 ، 6 دقیقه ای گذشت و درصد ری استور مرتباً افزایش می یافت تا 100 درصد ولی فقط که ری استور کردن تموم شد رفتم که چک کنم ببینم ری استور کرده یا نه متاسفانه حتی یک جدول از دیتابیس رو هم ری استور نکرده بود در پوشه mysql دیتابیس saber1 رو که اطلاعات باید در اون ری استور
می شد رو هم چک کردم ولی هیچ چیزی ری استور نشده بود به نظر شما مشکل از کجا هستش ؟

باز هم ممنون از شما که بهم کمک می کنین :)

aie_saber

کاربر تازه وارد
لایک‌ها
0
به نقل از internet1 :
سلام
کل ديتابيس رو زيپ کن بفرست ببينم مي تونم کاري کنم
موفق باشيد
ادمين شيراز آي تي

ممنون دوست عزیز
فکر کنم خود دیتابیس مشکل داشته باشه و باید یه بک آپ دیگه ازش گرفت
توس پست بالایی توضیح دادم :(