• پایان فعالیت بخشهای انجمن: امکان ایجاد موضوع یا نوشته جدید برای عموم کاربران غیرفعال شده است

مشکل در سئو سایتم ....

siavash20

Registered User
لایک‌ها
3,301
سلام
من پارسال به یک مشکلی در مورد سئو برخوردم که بدلیل اینکه نتونستم راهکاری برای برطرف کردنش پیدا کنم بی خیال سایت شدم و یک پروژه دیگه ای روشروع کردم
الان گفتم اون مشکل رو اینجا مطرح کنم تا اگه کسی می تونه راهنمایی منه تو اون سایتم رو یکم بالا بکشم ...
مشکل به این صورت :

سایت بنده داشت به خوبی فعالیت می کرد الکساش هم روز به روز بهتر می شد طوری که رنکش تو ایران به 700 هم رسید .
ولی نمی دونم چی شد یکهو بازدید کم شد مطالبم دیر به دیر ایندکس می شن مثلا وقتی یه پست میدم ممکنه بعد 20 تا 30 روز ایندکس بشه
شایدم برخی وقتی ها ایندکس هم نشه ولی سایت هایی که دقیقا همون مطلب ما رو با روبات به سرور خودشون میبرن کمتر از 1 ساعت ایندکس می شه !
جالب اینجاست که پیج رنک سایت ما 3 هست و بیشتر صفحات هم دارای رنک 2 و 3 هستن ولی سایت های اونا رنک ندارن !

ادرس اصلی سایت
نکته دیگه هم اینکه ما برای سایتمون یک بخش هم درباره گرافیک زدیم
با ادرس
تمام تنظیمات رو هم مثل همون بخش اصلی سایت گذاشتیم ولی وقتی که پست می دیم ( پست هم تازه کپی ) کمتر از 20 ثانیه ایندکس می کنه ومیاد سرج
یک گوگل !!!

حالا به نظرتون مشکل از چی می تونه باشه ؟

پانوشت :

99.99% از مطالب سایت ترجمه شده هست و از هیچ جا کپی نشده .
این مشکل رو به تیم های به اصطلاح سئو کننده هم گفتم و بهشون دسترسی به پنل رو هم دادم ولی هیچ کدوم نتونستن بفهمن علت چیه !!!

Last edited:

mazyar123

Registered User
لایک‌ها
898
سلام
من پارسال به یک مشکلی در مورد سئو برخوردم که بدلیل اینکه نتونستم راهکاری برای برطرف کردنش پیدا کنم بی خیال سایت شدم و یک پروژه دیگه ای روشروع کردم
الان گفتم اون مشکل رو اینجا مطرح کنم تا اگه کسی می تونه راهنمایی منه تو اون سایتم رو یکم بالا بکشم ...
مشکل به این صورت :

سایت بنده داشت به خوبی فعالیت می کرد الکساش هم روز به روز بهتر می شد طوری که رنکش تو ایران به 700 هم رسید .
ولی نمی دونم چی شد یکهو بازدید کم شد مطالبم دیر به دیر ایندکس می شن مثلا وقتی یه پست میدم ممکنه بعد 20 تا 30 روز ایندکس بشه
شایدم برخی وقتی ها ایندکس هم نشه ولی سایت هایی که دقیقا همون مطلب ما رو با روبات به سرور خودشون میبرن کمتر از 1 ساعت ایندکس می شه !
جالب اینجاست که پیج رنک سایت ما 3 هست و بیشتر صفحات هم دارای رنک 2 و 3 هستن ولی سایت های اونا رنک ندارن !

ادرس اصلی سایت www.mobsaz.com
نکته دیگه هم اینکه ما برای سایتمون یک بخش هم درباره گرافیک زدیم
با ادرس graphic.mobsaz.com
تمام تنظیمات رو هم مثل همون بخش اصلی سایت گذاشتیم ولی وقتی که پست می دیم ( پست هم تازه کپی ) کمتر از 20 ثانیه ایندکس می کنه ومیاد سرج
یک گوگل !!!

حالا به نظرتون مشکل از چی می تونه باشه ؟

پانوشت :

99.99% از مطالب سایت ترجمه شده هست و از هیچ جا کپی نشده .
این مشکل رو به تیم های به اصطلاح سئو کننده هم گفتم و بهشون دسترسی به پنل رو هم دادم ولی هیچ کدوم نتونستن بفهمن علت چیه !!!

شما می تونید از سایت های پینگ استفاده کنید

hosseinsees

Registered User
لایک‌ها
798
فکر کنم مشکل رو فهمیدم :

دوست عزیز نمیدونم چیکار کردی عنوان کل صفحاتت یکیه ، یعنی رو هر مطلب ، تگ ، دسته بندی و . . . که کلیک کنیم ، همش عنوان سایت رو داره و هیچ خبری از عنوان جدید تو صفحات دیگه نیست .

شما https://www.google.com/search?q=sit...s=org.mozilla:en-US:official&client=firefox-a اینجارم ببین ، تغریبا 99% لینکهاتون عنوانشون همون عنوان سایت هست .

خب این میشه تکرار یک عنوان تو چند هزار صفحه که = اسپم و به نوعی محتوی تکراری

در ضمن عنوان سایت هم خیلی طولانیه و چون تو همه صفحاتم داره تکرار میشه دیگه یعنی افتضاح

احتمالا تو تنظیمات پلاگین سئو اینطوری تنظیم شده که عنوان تمام صفحات رو به عنوان سایت تغییر بده .

برای حل مشکل : باید برید تو تنظیمات پلاگین و تنظیماتش رو به درستی تغییر بدین ، گرچه فکر میکنم کمی دیر شده باشه ولی تنها راهیه که به فکرم میرسه .

siavash20

Registered User
لایک‌ها
3,301
فکر کنم مشکل رو فهمیدم :

دوست عزیز نمیدونم چیکار کردی عنوان کل صفحاتت یکیه ، یعنی رو هر مطلب ، تگ ، دسته بندی و . . . که کلیک کنیم ، همش عنوان سایت رو داره و هیچ خبری از عنوان جدید تو صفحات دیگه نیست .

شما https://www.google.com/search?q=site%3Awww.mobsaz.com&ie=utf-8&oe=utf-8&aq=t&rls=org.mozilla:en-US:eek:fficial&client=firefox-a اینجارم ببین ، تغریبا 99% لینکهاتون عنوانشون همون عنوان سایت هست .

خب این میشه تکرار یک عنوان تو چند هزار صفحه که = اسپم و به نوعی محتوی تکراری

در ضمن عنوان سایت هم خیلی طولانیه و چون تو همه صفحاتم داره تکرار میشه دیگه یعنی افتضاح

احتمالا تو تنظیمات پلاگین سئو اینطوری تنظیم شده که عنوان تمام صفحات رو به عنوان سایت تغییر بده .

برای حل مشکل : باید برید تو تنظیمات پلاگین و تنظیماتش رو به درستی تغییر بدین ، گرچه فکر میکنم کمی دیر شده باشه ولی تنها راهیه که به فکرم میرسه .

این مورد رو ماهم فهمیدیم ولی مشکل اینکه از اول همینجوری بود ولی بازدید خوب بود حدودا یکسال به همین صورت بود و بازدید هم خوب بود ولی یکهو سایت نابود شد وبازدید به 7 تا 8 هزار رسید !

hosseinsees

Registered User
لایک‌ها
798
این مورد رو ماهم فهمیدیم ولی مشکل اینکه از اول همینجوری بود ولی بازدید خوب بود حدودا یکسال به همین صورت بود و بازدید هم خوب بود ولی یکهو سایت نابود شد وبازدید به 7 تا 8 هزار رسید !

عزیز من هم یه سایتی داشتم که روزی 1000 تا آِی پی بازدید داشت ( از گوگل ) شب خوابیدم صبح پاشیدم دیدم ورودی هاش شده روزانه 50 -60 تا و روز به روز این عدد به صفر نزدیک میشد .

من اون سایت رو کلا پاک کردم ولی میخوام اینو بگم گوگل کم کم بازدیدتو نمیگیره ازت ، همین که احساس کنه سایتی داره اسپم میکنه تو یه آن میکشه پایین سایت رو .

به نظر من مشکل سایت شما همینه که گفتم ولی دوستان دیگه هم کمکت میکنن .

siavash20

Registered User
لایک‌ها
3,301
عزیز من هم یه سایتی داشتم که روزی 1000 تا آِی پی بازدید داشت ( از گوگل ) شب خوابیدم صبح پاشیدم دیدم ورودی هاش شده روزانه 50 -60 تا و روز به روز این عدد به صفر نزدیک میشد .

من اون سایت رو کلا پاک کردم ولی میخوام اینو بگم گوگل کم کم بازدیدتو نمیگیره ازت ، همین که احساس کنه سایتی داره اسپم میکنه تو یه آن میکشه پایین سایت رو .

به نظر من مشکل سایت شما همینه که گفتم ولی دوستان دیگه هم کمکت میکنن .

منم می خواستم این سایت رو پاک کنم ولی دیدم پیج رنکش بد نیست گفتم نگه دارم برای بک لینک به بقیه سایت هام ...
حالا هم که موضوع رو مطرح کردم بیشتر یک حس کنجکاوی بود تا علت رو بفهمم ;)

hosseinsees

Registered User
لایک‌ها
798
منم می خواستم این سایت رو پاک کنم ولی دیدم پیج رنکش بد نیست گفتم نگه دارم برای بک لینک به بقیه سایت هام ...
حالا هم که موضوع رو مطرح کردم بیشتر یک حس کنجکاوی بود تا علت رو بفهمم ;)

پ.خ دادم چک کن . ;)

mazyar123

Registered User
لایک‌ها
898
می شه بیشتر توضیح بدید ؟ این تاپیک فقط برای تبادل نظر هست پس یکم دقیق تر و جامع تر حرف بزنید ...

مشکلات ایندکس در پاره ای از موارد مربوط به ساختار مطلب یا ارتیکل شما بر می گرده ویا مربوط به مشکلات اسکریپتی در رابطه با پیوند های سایت شما و یا تعغییرات پی در پی در مپ سایت شما که دلیلی براش وجود نداره چون گوگل فرض رو بر اسپم میذاره مثلا تو وردپرس تعغییر نام پیوند یکتا بطور پی در پی در جهت گرفتن رنک بهتر بر پایه کلمات کلیدی محبوب و غیره
دومین مسیله اینه که ممکنه گوگل رو پاره ای از صفحات شما حساس شده به هر دلیلی بتابراین بعد از اسکن دوباره روند ایندکس شدن به حالت قبلی بر میگرده

siavash20

Registered User
لایک‌ها
3,301
دوستان مشکل سایت حل شد .
دوست عزیزمون تو انجمن یعنی آقا امیرسینا ( SEOMOZ خودمون ) مشکل رو برطرف کردن
واقعا باید ازشون تشکر کنم . من قبلا این مشکل رو با تیم های سئو کننده زیادی مطرح کرده بودم که هیچکدوم
نتونسته بودن مشکل رو رفع کنن . ولی این دوست خوبمون علاوه براینکه مشکل رو حل کرد توضیح کاملی هم داد تا
بدونم علت اشکال در چه مواردیه ...
الان مطالب سایت کمتر از 20 ثانیه ایندکس می شن و تو نتیجه اول هستن که برای خودم جای تعجب داره :D ( دمشون گرم )
من به صورت کلی بگم که یه سری تغییرات تو کد نویسی قالب دادن و یک سری پلاگین نصب کردن و تنظیم کردن . که اگه خودشون
خواستن تو همینجا توضیح کاملی رو می دن ...

بازم تشکر می کنم از ایشون وبقیه دوستانیکه تو این تاپیک شرکت کردن ...
امیدوارم موفق باشن ...

hosseinsees

Registered User
لایک‌ها
798
دوستان مشکل سایت حل شد .
دوست عزیزمون تو انجمن یعنی آقا امیرسینا ( SEOMOZ خودمون ) مشکل رو برطرف کردن
واقعا باید ازشون تشکر کنم . من قبلا این مشکل رو با تیم های سئو کننده زیادی مطرح کرده بودم که هیچکدوم
نتونسته بودن مشکل رو رفع کنن . ولی این دوست خوبمون علاوه براینکه مشکل رو حل کرد توضیح کاملی هم داد تا
بدونم علت اشکال در چه مواردیه ...
الان مطالب سایت کمتر از 20 ثانیه ایندکس می شن و تو نتیجه اول هستن که برای خودم جای تعجب داره :D ( دمشون گرم )
من به صورت کلی بگم که یه سری تغییرات تو کد نویسی قالب دادن و یک سری پلاگین نصب کردن و تنظیم کردن . که اگه خودشون
خواستن تو همینجا توضیح کاملی رو می دن ...

بازم تشکر می کنم از ایشون وبقیه دوستانیکه تو این تاپیک شرکت کردن ...
امیدوارم موفق باشن ...

مبارکتون باشه
دمشون گرم ، ماهم خیلی دوسشون داریم ;)

SEOmoz

Registered User
لایک‌ها
503
دروود
لطف دارید شما
ما کار خاصی نکردیم مشکل در کدنویسی هدر بود
چون اسپایدر ها از هدر شروع میکنند به خوندن سایت ما هدر سایت ایشونو چک کردیم و 2 3 مورد ایراد دیدیم که رفع کردیم
اول این که یک تایتل کلی تعریف شده بود که این باعث میشد در همه ی صفحات اون تایتل تکرار بشه و برای همین کل نتایج ایشون یک شکل بود ما برای ایشون به صورت PHP یک تایتل تعریف کردیم که هر صفحه جداگانه هست و از طریق تنظیمات پلاگین Wordpress SEO برای تمامی صفحات هم عنوان مشخص و جدا تعریف شد.
همچنین کدهایی موجود بود مربوط به Feed و موارد مشابه که اونها هم مشکل داشت و ما اونها را تصحیح کردیم و به صورت PHP گذاشتیم
به طور کلی حجم کدهای هدر ایشون نصف شد.

بالا