• پایان فعالیت بخشهای انجمن: امکان ایجاد موضوع یا نوشته جدید برای عموم کاربران غیرفعال شده است

مشکل در سایت مپ * کمک *

lejeuner

Registered User
لایک‌ها
911
من یک بار دیگه هم هفته پیش این مشکل برام پیش اومد دیدم توی گوگل وبمستر زده تعداد ایندکس صفر این عکس خلاصه دیدم فایل سایت مپ حجمش شده 3 کیلوبایت اما بعد از چند روز خود به خود درست شد.

الان دویاره اون اتفاق افتاده فایل Sitemap.xml شده 3 کیلوبایت از 280 کیلوبایت و گوگل وبمستر هم دوباره ارور 0 ایندکس رو میده. نمیدونم مشکلم کجاست اگر کسی میدونه راهنمایی بفرمایید.

وقتی آدرس سایت مپ رو توی مرورگر میزنم

اینم عکس از نمایش وضعیت مپ سازم google xml site map پلاگینم اسمش اینه

از ارور ها حس میکنم مشکل هرچی هست از سروره دوستانی که مطلع هستن لطفا کمک کنن یک در دنیا صد در اخرت

nitiX

Registered User
لایک‌ها
134
به هر دلیلی , پلاگین نمی تونه سایت مپ را درست کنه و اختلال ایجاد میشه.

احتمال میدم بخاطر محدودیت هاست باشه ...

معمولا یک آپشن در تنظیمات سایت مپ هست که باعث میشه سایت مپ بلافاصله بعد از ایجاد پست , اپدیت نشه و مثلا با اختلاف 5 دقیقه بعد از ایجاد پست , سایت مپ آپدیت میشه .. اگر همچین گزینه ای دارید , فعال کنید ...

در غیر اینصورت بهتره پلاگین دیگه ای را تست کنید

rezashirazim

Registered User
لایک‌ها
161
من یک سوال برام پیش اومده، این پلاگین ها که نصب میشن فایل xml رو داینامیک ایجاد میکنن دیگه؟! مثلا اگر یک نفر بره یک مطلب دو هفته پیش رو ویرایش کنه در فایل تغییر میکنه یا نه؟!

nitiX

Registered User
لایک‌ها
134
بعد از ایجاد هر پست , سایت مپ آپدیت میشه و تغییرات جدید در اون اعمال میشه .

مثلا اگر یکی از پست های دیروز را تغییر داده و آپدیت کنید ( و همچنین taxonomy را ) و از طرفی سایت مپ , taxonomy را شامل بشه , اونوقت تغییرات جدید در سایت مپ ظاهر میشن.

مثل اینکه پست قدیمی را ویرایش کنید و تگ جدید بهش اضافه کنید , این تگ جدید در سایت مپ اعمال میشه.

بالا