• پایان فعالیت بخشهای انجمن: امکان ایجاد موضوع یا نوشته جدید برای عموم کاربران غیرفعال شده است

مشکل در سایت (نیاز به کمک)

Farsmusic

کاربر تازه وارد
لایک‌ها
0
با سلام به دوستان عزیز :
من دوسال میشه که جوملا دارم و الان سه ماهی میشه که سرور های مختلف به دلیل اینکه سایت من ایمیل های گروهی ارسال میکنه آی پی ام رو میبندن و بیرونم میکنند . والا من اصلآ بلد هم نیستم که ایمیل گروهی بفرستم . میخواستم کمکی از دوستان جوملایی بگیرم که ببینم کجای سایت مشکل داره که تا حالا چند سرور به من گیر دادند و هستم رو بستن !
با تشکر

spania

Registered User
لایک‌ها
1
سلام
ایمیل گروهی مقوله چند پهلو داره

شما حتی اگر از گروه یاهو به کسانی ایمیل بدین و لینک سایتتون داخلش باشه و چند نفر از شما شاکی شن بخاطر دریافت ایمیل ناخواسته سایت اسپم کوپ میتونه از دیتا سنتر بخواد آی پی سایت شما رو بلوکه کنه

Farsmusic

کاربر تازه وارد
لایک‌ها
0
سلام
ایمیل گروهی مقوله چند پهلو داره

شما حتی اگر از گروه یاهو به کسانی ایمیل بدین و لینک سایتتون داخلش باشه و چند نفر از شما شاکی شن بخاطر دریافت ایمیل ناخواسته سایت اسپم کوپ میتونه از دیتا سنتر بخواد آی پی سایت شما رو بلوکه کنه

خوب دوست عزیز ما بجز ف-ی-س-ب-و-ک هیچجای دیگه نمیذاریم مطالب رو !

rezaei77

Registered User
لایک‌ها
19
جديدا از کامپوننت يا ماژول نال شده استفاده نمي کنيد؟؟

rezahesami

Registered User
لایک‌ها
14
با سلام به دوستان عزیز :
من دوسال میشه که جوملا دارم و الان سه ماهی میشه که سرور های مختلف به دلیل اینکه سایت من ایمیل های گروهی ارسال میکنه آی پی ام رو میبندن و بیرونم میکنند . والا من اصلآ بلد هم نیستم که ایمیل گروهی بفرستم . میخواستم کمکی از دوستان جوملایی بگیرم که ببینم کجای سایت مشکل داره که تا حالا چند سرور به من گیر دادند و هستم رو بستن !
با تشکر

به هاست تون بگیر سرور رو چک کنه یا می تونید پورت های ارسال ایمیل رو موقتا ببنید تا ببینید اشکال از کجاست

Truth_Is_Beautiful

کاربر تازه وارد
لایک‌ها
2
خوب دوست عزیز ما بجز ف-ی-س-ب-و-ک هیچجای دیگه نمیذاریم مطالب رو !
اگر مطالب تجاری باشند خلاف مقررات آنجا عمل کرده اید و شاید به این خاطر باشد که از شما شکایت کرده اند.اگر شرایط استفاده آنجا را مطالعه بفرمایید حرفم برایتان ثابت می شود.

بالا