• پایان فعالیت بخشهای انجمن: امکان ایجاد موضوع یا نوشته جدید برای عموم کاربران غیرفعال شده است

مشکل در سایت onbux

hamid_shahrsaz

Registered User
لایک‌ها
370
سلام دوستان.من دیروز از سایت آنباکس 5 دلار درخواست پول دادم بعد موقع وصل شدن به سایت لیبرتی ارور داد اما 5 دلار از حسابم تو سایت کم شده و به حساب لیبرتیم واریز نشده.به نظرتون چیکار کنم؟؟!؟؟

atsign_m

Registered User
لایک‌ها
18
سلام دوستان.من دیروز از سایت آنباکس 5 دلار درخواست پول دادم بعد موقع وصل شدن به سایت لیبرتی ارور داد اما 5 دلار از حسابم تو سایت کم شده و به حساب لیبرتیم واریز نشده.به نظرتون چیکار کنم؟؟!؟؟
سلام حمید جان کم پیدایی دیگه با نئوباکس هم که کار نمی کنی
این مشکل چند وقت پیش برای یکی از بازدید کننده های وبلاگ منم بپیش اومده بود اما چند روز بعدش خبر داد که پولش واریز شده تو حساب منتها یک چند روزی طول کشید.
فکر کنم مشکل از لیبرتی باشه احتمالا وسط انتقال یه اشکالی پیش اومده

setareyesoheil

Registered User
لایک‌ها
33

سلام

وقتي از آنباكس بخواهيم برداشت كنيم كه به سايت ليبرتي وصل نميشه فقط وقتي كه بخواهيد از حساب ليبرتي به آنباكس پول واريز كنيد به ليبرتي وصل ميشه

به آنباكس يك ايميل بزن و جريان رو توضيح بده. فكر نمي كنم اصلا به ليبرتي ربطي داشته باشد.​

hamid_shahrsaz

Registered User
لایک‌ها
370
neobux به درد نمیخورد خیلی درآمدش کم بود باز آنباکس بهتره.میل زدم بهشون و پول برگشت به حسابم

parva_e

کاربر تازه وارد
لایک‌ها
0
مثل اینکه به تازگی آنباکس با لیبرتی به مشکل خورده و همه درخواستهای پرداخت به لیبرتی در آنباکس بلاک میشه و دیگه امکان برداشت نیست ؟!!
دوستان کسی در این زمینه اطلاعی داره؟
:blush:

بالا