توروخدا کمک کنید نمیتونم سینک بشم که بازی ها رو اجرا کنم از سایفون 3 هم استفاده میکنم
aliasghar29 Registered User تاریخ عضویت 8 ژانویه 2013 نوشتهها 2,378 لایکها 165 محل سکونت ส้้้้้้้้้้้้้้้้้้้้้้้ส็็็็็็็็็็็็็็็็็็็็็็็็็ 21 ژوئن 2013 #1 توروخدا کمک کنید نمیتونم سینک بشم که بازی ها رو اجرا کنم از سایفون 3 هم استفاده میکنم
Saeed1366 Registered User تاریخ عضویت 18 مارس 2012 نوشتهها 944 لایکها 125 سن 38 محل سکونت Karaj 22 ژوئن 2013 #2 سلام.gprs وصل میشین یا wifi؟بدون سایفون هم تست کردین؟
aliasghar29 Registered User تاریخ عضویت 8 ژانویه 2013 نوشتهها 2,378 لایکها 165 محل سکونت ส้้้้้้้้้้้้้้้้้้้้้้้ส็็็็็็็็็็็็็็็็็็็็็็็็็ 22 ژوئن 2013 #3 به نقل از Saeed1366 : سلام.gprs وصل میشین یا wifi؟بدون سایفون هم تست کردین؟ کلیک کنید تا بازشود... با هر سه تاش همه کار کردم بدون سایفون با سایفون با وای فای بدونش با جی پی اار اس همه اش
به نقل از Saeed1366 : سلام.gprs وصل میشین یا wifi؟بدون سایفون هم تست کردین؟ کلیک کنید تا بازشود... با هر سه تاش همه کار کردم بدون سایفون با سایفون با وای فای بدونش با جی پی اار اس همه اش
Saeed1366 Registered User تاریخ عضویت 18 مارس 2012 نوشتهها 944 لایکها 125 سن 38 محل سکونت Karaj 22 ژوئن 2013 #4 به نقل از aliasghar29 : با هر سه تاش همه کار کردم بدون سایفون با سایفون با وای فای بدونش با جی پی اار اس همه اش کلیک کنید تا بازشود... یه اکانت Gmail جدید بسازین و اونو ساین کنین.من یکبار همپین مشکلی داشتم یکی از اکانتام ساین نمیشد با یه اکانت جدید حل شد.
به نقل از aliasghar29 : با هر سه تاش همه کار کردم بدون سایفون با سایفون با وای فای بدونش با جی پی اار اس همه اش کلیک کنید تا بازشود... یه اکانت Gmail جدید بسازین و اونو ساین کنین.من یکبار همپین مشکلی داشتم یکی از اکانتام ساین نمیشد با یه اکانت جدید حل شد.
aliasghar29 Registered User تاریخ عضویت 8 ژانویه 2013 نوشتهها 2,378 لایکها 165 محل سکونت ส้้้้้้้้้้้้้้้้้้้้้้้ส็็็็็็็็็็็็็็็็็็็็็็็็็ 22 ژوئن 2013 #5 به نقل از Saeed1366 : یه اکانت Gmail جدید بسازین و اونو ساین کنین.من یکبار همپین مشکلی داشتم یکی از اکانتام ساین نمیشد با یه اکانت جدید حل شد. کلیک کنید تا بازشود... سه تا ساختم و نمیره کلا دیگه زده به سرم روتش بکنم دیگه اگه روت کنم و انروت کنم گارانتیش بر میگرده؟
به نقل از Saeed1366 : یه اکانت Gmail جدید بسازین و اونو ساین کنین.من یکبار همپین مشکلی داشتم یکی از اکانتام ساین نمیشد با یه اکانت جدید حل شد. کلیک کنید تا بازشود... سه تا ساختم و نمیره کلا دیگه زده به سرم روتش بکنم دیگه اگه روت کنم و انروت کنم گارانتیش بر میگرده؟