• پایان فعالیت بخشهای انجمن: امکان ایجاد موضوع یا نوشته جدید برای عموم کاربران غیرفعال شده است

مشکل در شناسایی فایل ها در گوگل

mehdi.gpr

کاربر تازه وارد
لایک‌ها
17
سلام به دوستان عزیز

مشکلی در ایندکس شدن و شمارش تعداد فایلهای سایت از طرف گوگل دارم که ممنون میشم دوستان در این زمینه راهنمایی کنند.

بطور مثال ( این فقط یک مثال هست ) :
توی گوگل وقتی سرچ میکنیم :
کد:
site:www.98ia.com filetype:pdf
هیچ نتیجه ای نمیاره و تعداد فایلهای pdf موجود در این سایت رو میزنه صفر !!!
حالا وقتی سرچ میکنیم :
کد:
site:www.98ia.com pdf
تعداد فایلهای موجود در نتایج رو حدود 10.000 فایل pdf میشناسه !!! این درحالیکه جالبه همه ی فایل ها هم فایل pdf شناخته شده !!!

دوستان مشکل ما اینجاست که ما میخوایم در سایت خودمون نتیایج مون در کوئری :
کد:
 site:zzzz.com filetype:pdf
دیده بشه که برای ما رو هم نتیجه صفر برمیگردونه !!!

دوستان ممنون میشم راهنمایی کنید.

Last edited:

mehdi.gpr

کاربر تازه وارد
لایک‌ها
17
دوستان همچنان منتظر راهنمایی های شما هستم

متشکرم

ooghry

Registered User
لایک‌ها
261
چون وقتی با www سایتت رو سرچ می کنی دنبال فایل های pdf روی دومین www.98ia.com میگرده ولی چون فایل هات روی upx.98ia.com هست باید اینطور سرچ کنی، که pdf-هات میاد.
کد:
site:98ia.com filetype:pdf
وقتی هم اینو سرچ می کنی، site:www.98ia.com pdf به گوگل میگی تو این سایت(و url-هاش و ...) دنبال کلمه بگرد.به فایل pdf ربطی نداره.

mehdi.gpr

کاربر تازه وارد
لایک‌ها
17
چون وقتی با www سایتت رو سرچ می کنی دنبال فایل های pdf روی دومین www.98ia.com میگرده ولی چون فایل هات روی upx.98ia.com هست باید اینطور سرچ کنی، که pdf-هات میاد.
کد:
site:98ia.com filetype:pdf
وقتی هم اینو سرچ می کنی، site:www.98ia.com pdf به گوگل میگی تو این سایت(و url-هاش و ...) دنبال کلمه بگرد.به فایل pdf ربطی نداره.

تشکر دوست عزیز از پاسختون
اون سایت یک مثال بود و سایت من نیست ، در سایت من ساب دامینی جداگانه برای فایلها وجود نداره و همه فایل ها در داخل سایت اصلی بارگذاری و لینک دهی شده اند و طبیعیه که باید در حالت filetype : pdf دیده بشن که این اتفاق نمیفته.
بحث سر www یا non www نیست و مشکلی از این بابت در سایت من وجود نداره و دوگانگی در دامین وجود نداره

ممنونم

ooghry

Registered User
لایک‌ها
261
@mehdi.gpr پس احتمالا باید آدرس سایتت رو بدی تا بشه جواب درستی داد.

بالا