• پایان فعالیت بخشهای انجمن: امکان ایجاد موضوع یا نوشته جدید برای عموم کاربران غیرفعال شده است

مشکل در صفحه نمایش hp 4540s

mohsen.probook

کاربر تازه وارد
لایک‌ها
12
سلام
والا چند روز پیش متوجه شدم صفحه نمایش لپ تاپم بدرستی کار نمیکنه و فقط خطوط افقی و رنگهای بهم ریخته نمایش میده. با کابل vga به مانیتور پی سی وصل کردم که خروجی تصویر روی مانیتور پی سی عالی! بود. پس مشکل از گرافیک نیست!

توضیحات اضافی: // *"در ضمن من در قسمت control ,panel>devise manager>monitor,monitorرو چند بار enable و diasbleکردم(همینجوری سیخ زدم!) بعد لپ تاپ رو بردم رو حالت سیف مود و ری استارت رو زدم و دیگه تصویر روی مانیتور هم نمیآد ولی فرقی در تصویر ال ای دی لپ تاپ ایجاد نشد.(احتمالأ مانیتور پی سی رو که با کابل vga وصل کردم رو حالت disable رفته!!) حالا موندم چیکار کنم چون از طرفی ال ای دی خرابه و از طرف دیگه مانیتور کامپیوتر هم دیگه نمیشناسه و .... "*//
نمیدونم مشکل ال ای دی از کجاست,لپ تاپ فوق العاده کم کاره و واقعأ تعجب میکنم که چرا خودبخود خراب شد!!!؟؟؟ تا حالا دستگاه باز نشده و دست تعمیرکار هم نمیدمش چون اعتماد ندارم!!!!(البته قصد توهین نداشتم!!) خلاصه به نظر شما چیکار کنم؟ اصلأ باید باز بشه؟
سؤالام: مشکل دقیقأ از چیه(فلت ال ای دی یا ...)؟ اگه خودم بخوام ال ای دی رو عوض کنم چه آچارهایی لازمه؟(تو یه فیلم آموزشی از یه پیچ گوشتی و یه چیزی مثل تیغ موکت بری! و یه وسیله ای مثل موچین استفاده کرد!!!)
بهترین قیمت و کیفیت ال ای دی رو از کجا میتونم بخرم؟ از کجا بخرم(من مشهدم) سایت اینترنتی خوب سراغ دارین؟

عکسها بترتیب ضمیمه شد

سپاس از همگی
ببخشید سرتون رو درد آوردم!!!!

فایل های ضمیمه

• 1.jpg
    1.jpg
    41.8 KB · نمایش ها: 6
  • 1 .jpg
    1 .jpg
    47.8 KB · نمایش ها: 7
  • 2 .jpg
    2 .jpg
    43.3 KB · نمایش ها: 8
  • 3.jpg
    3.jpg
    33.9 KB · نمایش ها: 6
  • 4.jpg
    4.jpg
    41.8 KB · نمایش ها: 6
  • 5.jpg
    5.jpg
    36.3 KB · نمایش ها: 6
  • 6.jpg
    6.jpg
    18.4 KB · نمایش ها: 6
  • 7.jpg
    7.jpg
    50 KB · نمایش ها: 10
  • 8.jpg
    8.jpg
    61.8 KB · نمایش ها: 6
  • 9.jpg
    9.jpg
    42.5 KB · نمایش ها: 7
Last edited:

reza76622201

کاربر حرفه ای سخت افزار
لایک‌ها
3,630
سلام عزیز. واسه برادر بنده که اونم HP داشت هم همین مشکل پیش اومد. احتمال زیاد مشکل شما هم همینه. ایراد از Flat Cable مانیتور بود. تعمیرکارها هم خیلی قالتاق و نامرد بودن(تعمیر کاران مجتمع کامپیوتر پایتخت اول الکی می گفت مانیتور سوخته!!!)
فقط در همین حد می تونم بهتون اطلاعات بدم. امیدوارم بتونید توی مشهد تعمیرکار خوب پیدا کنید. HP مدتهاست لپ تاپهاش مخصوصا سری Probook ش گند زده رفته و مدتهاست من به کسی پیشنهاد نمی کنم از این سری بخره.

pavilion

Registered User
لایک‌ها
5,453
سلام عزیز. واسه برادر بنده که اونم HP داشت هم همین مشکل پیش اومد. احتمال زیاد مشکل شما هم همینه. ایراد از Flat Cable مانیتور بود. تعمیرکارها هم خیلی قالتاق و نامرد بودن(تعمیر کاران مجتمع کامپیوتر پایتخت اول الکی می گفت مانیتور سوخته!!!)
فقط در همین حد می تونم بهتون اطلاعات بدم. امیدوارم بتونید توی مشهد تعمیرکار خوب پیدا کنید. HP مدتهاست لپ تاپهاش مخصوصا سری Probook ش گند زده رفته و مدتهاست من به کسی پیشنهاد نمی کنم از این سری بخره.

برادر اچ پی گند نشده
وارد کننده هاش گندیدن گند ریفربیشد میارن قالب میکنن
درحالی که قیمتشون یک سوم قیمت خود لپتاپه

کوبانی تنها نیست

mohsen.probook

کاربر تازه وارد
لایک‌ها
12

ممنون از راهنماییتون دوست عزیزم
پس مشکل از فلته, حالا اگه خودم بخوام عوضش کنم اگه فیلم اموزشی هست لطفأ لینک بدین تا یاد بگیرم. چون اگه به تعمیرکار بدم اونم تو مشهد! دیگه فاتحش خوندس, تقریبأ هزینه تعمیرش چقدره؟
اگه اساتید دیگه هم راجع به مشکلش نظری دارند لطفأ راهنمایی کنن, چون احتمال داره مشکل از جای دیگه ایش باشه، ممنون
ولی خب واقعأ بی انصافیه! چون من کل پولی که داشتم یعنی حدود دو میلیون و صد تومن این لپ تاپ رو خریدم و اگه تو کشور دیگه ای این هزینه(البته با یک سوم این پول که اگه از سود وارد کننده و فروشنده کم بشه...) رو میدادم بهترین جنس با بهترین کیفیت تحویل میگرفتم و گیریم که الآنم خراب میشد بدون دغدغه میدادم به نمایندگی تا تعمیرش کنن. واقعأ داره در حق امثال ما ظلم میشه!!!! بیشتر هموطنای وارد کننده و فروشنده هم فقط بفکر انداختنن، حالا هر صنفی میخواد باشه!! هیچ نظارتی هم نیست، واقعأ متأسفم. (یک مشکل از تحریمه که خب اینو نمیشه کاریش کرد و تحمل میکنیم ولی یه مشکلش بحث نامردی وارد کننده و فروشنده هست و اینکه نظارتی رو کارشون نیست که از اینا نمیشه چشم پوشی کرد و آدم عذاب میکشه.)
حالا از موضوع منحرف نشیم و خواهش میکنم برای تعمیرش راهنماییم کنین
سپاس از همگی

mohsen.probook

کاربر تازه وارد
لایک‌ها
12
همچنان منتظر نظرات اساتید گرامی هستم.........
میخوام ببینم مشکل صددرصد از کابل فلته؟ خودم میتونم بازش کنم؟ با چه آچارهایی!؟ تعمیرکار خوب تو مشهد سراغ دارین؟ هزینه تقریبی تعمیر چقدره؟
هر چند دلم نمیآد ولی اگه همینطوری بخوام بفروشمش حدودأ چند میخرن ازم؟

Gesher

کاربر فعال سخت افزار
کاربر فعال
لایک‌ها
794
تصاویر رو من نتونستم ببینم
بهتر بود با حجم کم ضمیمه ی پست می کردین
میخوام ببینم مشکل صددرصد از کابل فلته؟ خودم میتونم بازش کنم؟ با چه آچارهایی!؟ تعمیرکار خوب تو مشهد سراغ دارین؟ هزینه تقریبی تعمیر چقدره؟
هیچ دلیلی برای وسواس بی مورد یا ترس بعلت دادن به تعمیرکار متخصص وجود نداره . بنده لپتاپ 9 میلیونی رو دادم دست تعمیرکار و بی مشکل تحویل گرفتم ...
شما ببرید طبقات انتهایی مجتمع تک . تعمیرکاران متبحر و منصفی وجود دارند و بسادگی این قضیه رو رفع می کنند
پیشنهاد من (صرفا بر اساس تجربه ی شخصی) "امداد نوت بوک" در طبقه 5 واحد 501 هست

reza76622201

کاربر حرفه ای سخت افزار
لایک‌ها
3,630
عزیز هیچ کس تا لپ تاپ رو از نزدیک نبینه نمی تونه نظر قطعی بده. کلا می تونید بازش کنید اما اگر تجربه قبلی ندارید ممکنه از کارتون پشیمون بشید. تا ایرادش مشخص نشه نمیشه روش قیمت گذاشت.

mohsen.probook

کاربر تازه وارد
لایک‌ها
12
تصاویر رو من نتونستم ببینم
بهتر بود با حجم کم ضمیمه ی پست می کردین

هیچ دلیلی برای وسواس بی مورد یا ترس بعلت دادن به تعمیرکار متخصص وجود نداره . بنده لپتاپ 9 میلیونی رو دادم دست تعمیرکار و بی مشکل تحویل گرفتم ...
شما ببرید طبقات انتهایی مجتمع تک . تعمیرکاران متبحر و منصفی وجود دارند و بسادگی این قضیه رو رفع می کنند
پیشنهاد من (صرفا بر اساس تجربه ی شخصی) "امداد نوت بوک" در طبقه 5 واحد 501 هست

ممنون از راهنماییتون، در اولین فرصت تصاویر رو ضمیمه میکنم. یه سر میرم مجتمع تک و به آدرسی هم که دادین سر میزنم، ترس یا وسواس من بی مورد نیست، خودتون هم بهتر میدونین به چه دلیل!!!!!

mohsen.probook

کاربر تازه وارد
لایک‌ها
12
ممنون از کسانیکه راهنمایی کردن، واقعأ ممنونم.
یه مطلب که گفتنش خالی از لطف نی: من همین مشکلو تو یه فروم دیگه مطرح کردم چند روز هم معطل بودم اما دریغ از یه جواب، واقعأ پرشین تولز عالیه، ممنونم از مدیران و اعضای پرشین تولز
واقعأ ببخشید ولی خواهش میکنم بازم اگه ممکنه راهنماییم کنین، این دوستمون که گفت من لپ تاپ 9میلیونی رو دادم برا تعمیر مشکلی پیش نیومده، درسته ولی خب من کل زندگیمو!! دادم که این لپ تاپ رو گرفتم، با این اوصاف حق دارم که نگران باشم
یه جا(تو یه سایتی) شنیدم تعمیرکار جلو خودت باز و بستش میکنه که اگه جایی به این سبک باشه خیلی خوبه. اگه پشتش باز و بسته بشه و تعمیر شه چقدر از قیمتش میفته؟

Last edited:

reza76622201

کاربر حرفه ای سخت افزار
لایک‌ها
3,630
ممنون از کسانیکه راهنمایی کردن، واقعأ ممنونم.
یه مطلب که گفتنش خالی از لطف نی: من همین مشکلو تو یه فروم دیگه مطرح کردم چند روز هم معطل بودم اما دریغ از یه جواب، واقعأ پرشین تولز عالیه، ممنونم از مدیران و اعضای پرشین تولز
واقعأ ببخشید ولی خواهش میکنم بازم اگه ممکنه راهنماییم کنین، این دوستمون که گفت من لپ تاپ 9میلیونی رو دادم برا تعمیر مشکلی پیش نیومده، درسته ولی خب من کل زندگیمو!! دادم که این لپ تاپ رو گرفتم، با این اوصاف حق دارم که نگران باشم
یه جا(تو یه سایتی) شنیدم تعمیرکار جلو خودت باز و بستش میکنه که اگه جایی به این سبک باشه خیلی خوبه. اگه پشتش باز و بسته بشه و تعمیر شه چقدر از قیمتش میفته؟
ضمن تشكر از قدرداني شما ، شما اگر تشريف ببريد مجتمع كامپيوتر پايتخت مطمئنا تعميركاري هم پيدا خواهيد كرد كه جلو خودتون تعمير كنه. ضمنا اوني كه دوستمون جناب Gesher فرمودن حتما خوبه و ايشان روي حساب و كتاب اينو معرفي كردن. پس زياد هم نگران نباشيد.

mohsen.probook

کاربر تازه وارد
لایک‌ها
12
ضمن تشكر از قدرداني شما ، شما اگر تشريف ببريد مجتمع كامپيوتر پايتخت مطمئنا تعميركاري هم پيدا خواهيد كرد كه جلو خودتون تعمير كنه. ضمنا اوني كه دوستمون جناب Gesher فرمودن حتما خوبه و ايشان روي حساب و كتاب اينو معرفي كردن. پس زياد هم نگران نباشيد.

سپاس از تمامی دوستان
انشالله اگه وقت کردم تو این هفته اگه نشد هم نهایتأ هفته دیگه میدمش دست تعمیرکار, اول هم میرم به آدرسی که جناب Gesher گرامی فرمودن ببینم چطور آدمیه !!!
سعی میکنم نتیجه کار رو همینجا اعلام کنم.
در پناه خدا

mohsen.probook

کاربر تازه وارد
لایک‌ها
12
سلام دوستان گرامی
امروز لپ تاپ رو بردم مجتمع تک(شهر مشهد)، رفتم به همون آدرسی که جناب Gesher عزیز فرموده بودن، یه پسر جوونی بود تعمیرکاره. دستگاه رو باز نکرد، یه فشار به پشت led وارد کرد و تصویر اومد! و مشکل رفع شد.
گفت احتمالأ یا فلت یا led اتصال داره و سه روز طول میکشه تا تعمیر شه و... حدود خرجشو رو از 50 تا 200 تومن تعیین کرد!!(چون باز نکرد متوجه خرابی نشد، ولی از قیمت گزاریش زیاد خوشم نیومد چون ته تهش میخواد کابل فلتو عوض کنه که حدود 90 تومن خرج داره.)، در کل آدم خوبی بود و از دوست گرامی جنابGesher مجددأ تشکر میکنم.
آقایreza76622201 هم راهنماییشون عالی بود و دقیقأ مشکل از کابل فلت بود، از ایشون هم تشکر میکنم.
در مجموع من بیخیال تعمیر شدم, فعلأ که مشکلی نداره تا ببینم چی میشه. تعمیرکاره میگفت اگه تعمیر نکنی احتمال داره خرابی کابل فلت باعث بشه جای دیگش هم آسیب ببینه و بیشتر خرج بر میداره.

reza76622201

کاربر حرفه ای سخت افزار
لایک‌ها
3,630
تعمیرکاره میگفت اگه تعمیر نکنی احتمال داره خرابی کابل فلت باعث بشه جای دیگش هم آسیب ببینه و بیشتر خرج بر میداره.
خواهش مي كنم عزيز. اين تكه رو الكي ميگه و شما با خيال راحت كار كنيد.

Skill_Master

Registered User
لایک‌ها
366
سلام
اغلب یکی از مسیر های فلت قطع میشه که این حالت پیش میاد
دوست عزیز اگر به فلت باشه بهتره تعویض بشه چون برق مانیتور از داخل اون رد میشه و اگر اتصالی بکنه ممکنه خرج بیشتری رو دستتون بزاره(یه سرش روی مین برد قرار داره) ولی اگر ledبود مشکل نداره چون اگرم کامل بسوزه دیگه برق رو برگردون نمیکنه که مشکل بیشتر بشه

mohsen.probook

کاربر تازه وارد
لایک‌ها
12
سلام
اغلب یکی از مسیر های فلت قطع میشه که این حالت پیش میاد
دوست عزیز اگر به فلت باشه بهتره تعویض بشه چون برق مانیتور از داخل اون رد میشه و اگر اتصالی بکنه ممکنه خرج بیشتری رو دستتون بزاره(یه سرش روی مین برد قرار داره) ولی اگر ledبود مشکل نداره چون اگرم کامل بسوزه دیگه برق رو برگردون نمیکنه که مشکل بیشتر بشه

سلام
ممنون از راهنمایی کامل و خوب شما جناب Skill_Master گرامی.
یه تعمیرکار متخصص دیگه هم دقیقأ به صحبت شما اشاره کرد که عین گفته هاش اینه "اگر مشکل فلت کیبل باشد در این حال ماندن خطر ناک است اما اگر کریستال ال سی دی دیسکانکتی داشته باشد مشکلی برای دیگر قطعات پیش نخواهد آمد.در هر صورت بهتر است لپ تاپ توسط متخصص برسی شود تا از مشکلات احتمالی جلوگیری گردد."
واقعأ متشکرم از راهنمایی های تمامی عزیزان و بچه های پرشین تولز، کاملأ راهنمایی و قانع شدم، دست همگی درد نکنه.
التماس دعا

mohsen.probook

کاربر تازه وارد
لایک‌ها
12
سلام
علت قطع شدن فلت چی بوده ؟
سلام
والا در مورد لپ تاپ من، دقیقأ نمیدونم! چون نه ضربه خورده و نه از دستم افتاده ...
ولی دلیل اصلی خرابی فلت میتونه در اثر این عوامل باشه، البته تا حدی که من میدونم: احتمالأ در اثر ضربه(افتادن، به در و دیوار خوردن و تکان های شدید...)، اما دلیل اصلی به نظر من در اثر به کار بردن جنس تقلبی و بی کیفیت در قطعاتش در هنگام ساخت!

behrooz3229

Registered User
لایک‌ها
1,270
سلام
والا در مورد لپ تاپ من، دقیقأ نمیدونم! چون نه ضربه خورده و نه از دستم افتاده ...
ولی دلیل اصلی خرابی فلت میتونه در اثر این عوامل باشه، البته تا حدی که من میدونم: احتمالأ در اثر ضربه(افتادن، به در و دیوار خوردن و تکان های شدید...)، اما دلیل اصلی به نظر من در اثر به کار بردن جنس تقلبی و بی کیفیت در قطعاتش در هنگام ساخت!
میتونم بپرسم از کجا و چند خریدید لپتاپ ؟

mohsen.probook

کاربر تازه وارد
لایک‌ها
12
میتونم بپرسم از کجا و چند خریدید لپتاپ ؟
خواهش میکنم دوست عزیز
بنده از مجتمع تک(مشهد) خریدمش، حدودأ یک سال و نیم قبل، به قیمت 2.050.000تومان، با گارانتی یکساله نیکام!!(متأسفانه تو اوج گرونیها).
در ضمن من اون موقع زیاد از لپ تاپ سر در نمیآوردم. اگه الآن دوباره میخواستم خرید کنم به احتمال زیاد از دیجی کالا میگرفتم، چون بنظر من جنساش اصله، با گارانتی معتبر عرضه میکنه و در مجموع مشکلی نداره، بازم شما تو قسمت مشاوره خرید حتمأ از بچه های انجمن درخواست راهنمایی کن که از کجا بخری و ... .

Gesher

کاربر فعال سخت افزار
کاربر فعال
لایک‌ها
794
یه پسر جوونی بود تعمیرکاره. دستگاه رو باز نکرد، یه فشار به پشت led وارد کرد و تصویر اومد! و مشکل رفع شد.
در این زمینه فراموش کردم عرض کنم ایشون که شما بهشون مراجعه کردین تعمیرکار اصلی اونجا نیست. صرفا دستگاهها رو تحویل میگیره. گاهی حتی پیچها رو می بنده و ... تعمیرکار اصلی که دیرتر هم میاد در انتهای اتاق در مجاورت پنجره می نشینه
البته همونطور که گفته شد طبقانی فوقانی پاساژ تک عمدتا تعمیرکاران حرفه ای لپتاپ و فروشندگان قطعات تخصصی لپتاپند و از این لحاظ کمبودی وجود نداره

بالا