javad2000
Registered User
- نوشتهها
- 1,338
- لایکها
- 25
با درود فراوان به همگان
من 4 فایل نوشته ام که ضمیمه ی این پیام است. فایل دوم به نام
2-styles.css
می باشد که کد های css داخلش گذاشته ام. آخرین فایل، به نام
4-body.php
است که وقتی آن را اجرا می کنیم یک صفحه با رنگ پشت صحنه ی تیره و رنگ فونت روشن دیده می شود و کلمه ی
IranRAVI
داخلش نوشته شده. با استفاده از تگ های CSS می خواستم کاری کنم که وقتی این کلمه یا هر متنی در صفحه ی مذکور انتخاب می شود به صورت رنگ متضاد نمایش داده شود. یعنی متن مذکور وقتی سلکت می شود پشت صحنه ی آن روشن و فونتش تیره باشد. این کار را با دستورات زیر انجام دادم ولی متاسفانه هر کاری می کنم در فایرفاکس عمل نمی کند. در اینترنت اکسپلورر به خوبی جواب می دهد ولی از نسخه ی 3 فایرفاکس تا نسخه 24 یعنی از چند سال پیش تا کنون نسخه های مختلف را امتحان کردم و جواب نمی داد. نسخه 33 را هنوز امتحان نکرده ام. علت را نمی فهمم.
/*این خط رنگ پشت صحنه و روی صحنه را تعیین می کند*/
body {
background-color:rgb(0,0,150);
color:rgb(256,256,256);
}
/* این قسمت، رنگ نوشته های انتخاب شده در فایرفاکس را تعیین می کند */
::-moz-selection { /* Code for Firefox */
color: black;
background: yellow;
}
/*این خط، رنگ متن هایلایت شده و رنگ هایلایت آن را در مرورگرهای غیر فایرفاکس تعیین می کند */
::selection {
background-color: yellow;
}
لینک دانلود 4 فایل مذکور به صورت یک فایل رار:
http://wikisend.com/download/618390/config.rar
من 4 فایل نوشته ام که ضمیمه ی این پیام است. فایل دوم به نام
2-styles.css
می باشد که کد های css داخلش گذاشته ام. آخرین فایل، به نام
4-body.php
است که وقتی آن را اجرا می کنیم یک صفحه با رنگ پشت صحنه ی تیره و رنگ فونت روشن دیده می شود و کلمه ی
IranRAVI
داخلش نوشته شده. با استفاده از تگ های CSS می خواستم کاری کنم که وقتی این کلمه یا هر متنی در صفحه ی مذکور انتخاب می شود به صورت رنگ متضاد نمایش داده شود. یعنی متن مذکور وقتی سلکت می شود پشت صحنه ی آن روشن و فونتش تیره باشد. این کار را با دستورات زیر انجام دادم ولی متاسفانه هر کاری می کنم در فایرفاکس عمل نمی کند. در اینترنت اکسپلورر به خوبی جواب می دهد ولی از نسخه ی 3 فایرفاکس تا نسخه 24 یعنی از چند سال پیش تا کنون نسخه های مختلف را امتحان کردم و جواب نمی داد. نسخه 33 را هنوز امتحان نکرده ام. علت را نمی فهمم.
/*این خط رنگ پشت صحنه و روی صحنه را تعیین می کند*/
body {
background-color:rgb(0,0,150);
color:rgb(256,256,256);
}
/* این قسمت، رنگ نوشته های انتخاب شده در فایرفاکس را تعیین می کند */
::-moz-selection { /* Code for Firefox */
background: yellow;
}
/*این خط، رنگ متن هایلایت شده و رنگ هایلایت آن را در مرورگرهای غیر فایرفاکس تعیین می کند */
::selection {
background-color: yellow;
}
لینک دانلود 4 فایل مذکور به صورت یک فایل رار:
http://wikisend.com/download/618390/config.rar