• پایان فعالیت بخشهای انجمن: امکان ایجاد موضوع یا نوشته جدید برای عموم کاربران غیرفعال شده است

مشکل در فعال شدن نت 3G هواوی G630

محمد گیمر gtx

محروم از فعالیت تجاری
محروم از فعالیت تجاری
لایک‌ها
63
سلام دوستان
لطفا کامل بخونید و کمکم کنید نیاز شدید دارم

من یه ماه پیش یه گوشی هواوی G630 خریدم
چن روز بعدشم یه سیمکارت همراه اول خریدم و تمام تنظیمات دریافت اینترنت 3g همرا اول رو انجام دادم و طبق معمول نت 3g فعال شد و استفاده میکردم تا اینکه چن روز پیش رفتم یه جایی که تحت پوشش اینترنت 3g نبود و کامل نت و انتن گوشی من پرید و من مجبور بودم از انتن 2g استفاده کنم,,,همونطور که تو گوشیای اندروید مث سامسونگ برای انتخاب نت 3g و 2g گزینه هست رفتم تو تنظیمات و این گزینه برا گوشی من اصلا وجود نداره و هرکاری کردم از جستو جوی شبکه تا هرکار دیگه ای که بگید رو کردم ولی اصلا انتن 2g رو پیدا نمیکرد منم با خودم گفتم گوشی رو ریست کنم شاید انتن 2g اومد ما هم ریست کردیم گوشیو و انتن 2g خداروشکر برگشت ولی الان که برگشتم شهر خودمون و میخوام از انتن 3g و نت 3g استفاده کنم همونطور که گفتم گزینه ای تو تنظیمات نداره و حالا هم که شبکه رو سرچ میکنم فقط انتن 2g پیدا میکنه ایندفه هم گفتم بذار ریستش کنم شاید برگشت رو 3g,,,,همینکارو کردم اما دیگه اون روش فقط برا رفتن رو 2g کارساز بود الان دیگه رو 3g نمیاد حالا من موندمو یه گوشی که تکنولوژی 3g داره ولی نمیشه رو 3g تنظیمش کرد

ببخشید طولانی شد لطفا راهنمایی کنید خیلی کارم لنگه [emoji120] [emoji120] [emoji120]

Sent from my G630-U20 using Tapatalk

theowl61

کاربر تازه وارد
لایک‌ها
2
به ۹۹۹۰ زنگ بزنید و بخاین که تنظیمات جی پی آر اس رو براتون بفرسته. در قالب یک پیام ارسال میشه که شما تنظیمات رو ذخیره میکنی. ضمنا حتما سیمکارت رو در اسلات ۱ قرار بدید چون معمولا اسلات دو تری جی ساپورت نمیکنه.

Sent from my Lenovo K50-t5 using Tapatalk

محمد گیمر gtx

محروم از فعالیت تجاری
محروم از فعالیت تجاری
لایک‌ها
63
به ۹۹۹۰ زنگ بزنید و بخاین که تنظیمات جی پی آر اس رو براتون بفرسته. در قالب یک پیام ارسال میشه که شما تنظیمات رو ذخیره میکنی. ضمنا حتما سیمکارت رو در اسلات ۱ قرار بدید چون معمولا اسلات دو تری جی ساپورت نمیکنه.

Sent from my Lenovo K50-t5 using Tapatalk
مشکل از گوشیمه داداش تنظیمات که فعاله

گوشیم گزینه ای برا فعال کردن 3g نداره
تک سیمکارته گوشیم

ntfm2000

Registered User
لایک‌ها
33
یه دفه یه هواوی g630 تو منوش گشتم و اینترنت 3g هم داشت و فعالش کردم ولی یکم با دردسر و بعد از خاموش روشن کردن بالا اومد ...
شما هم بگرد حتما پیدا میشه !!!

محمد گیمر gtx

محروم از فعالیت تجاری
محروم از فعالیت تجاری
لایک‌ها
63
یه دفه یه هواوی g630 تو منوش گشتم و اینترنت 3g هم داشت و فعالش کردم ولی یکم با دردسر و بعد از خاموش روشن کردن بالا اومد ...
شما هم بگرد حتما پیدا میشه !!!
نیس داداش,,,,کلا این سری g هواوی همین مشکلو داره حالا دیگه باید برم اندرویدشو اپدیت کنم من شیش ماهه دارم داخلش میگردم مگه این گوشیا چقد پیچیدس که ما نتونیم پیداش کنیم

ntfm2000

Registered User
لایک‌ها
33
چنین چیزی تو گوشی شما هست ؟
Setting>More>Mobile network>3G service>Network Mode سپس Network Mode را در حالت Auto Mode قرار دهید تا مراحل فعال سازی با موفقیت انجام شود.

ntfm2000

Registered User
لایک‌ها
33
اینم برا تنظیمات کانکشن

Setting->More ->Mobile network->Access Point Name->New APN

محمد گیمر gtx

محروم از فعالیت تجاری
محروم از فعالیت تجاری
لایک‌ها
63
چنین چیزی تو گوشی شما هست ؟
Setting>More>Mobile network>3G service>Network Mode سپس Network Mode را در حالت Auto Mode قرار دهید تا مراحل فعال سازی با موفقیت انجام شود.
این مسیری که شما میگین رو نداره اگه داشت این تایپکو نمیزدم

مرسی از راهنماییتون

بالا