• پایان فعالیت بخشهای انجمن: امکان ایجاد موضوع یا نوشته جدید برای عموم کاربران غیرفعال شده است

مشکل در لینک های 404 در وبمستر

hamid_shahrsaz

Registered User
لایک‌ها
370
سلام دوستان

چند وقت پیش سایتم یه سری ارور 404 داشت که من رفتم و از داخل سایت لینکا رو درست کردم

برای چند روزی لینکای 404 وبمستر صفر شدن (دستی ریممور کردم و فیکس رو زدم)

دوباره بعد از چند روزی لینکا شروع کردن به زیاد شدن و الان چک کردم دیدم شمده 200 تا!!

همون لینکای قبل هستن که ایراد داشتن و جالب اینه که دیگه توی سایت نیستن یا من نمیبینمشون

جالا چیکار کنم؟

ممنون میشم راهنمایی کنین

ms368

Registered User
لایک‌ها
8,738
کد ریدایرکت به صفحه اصلی رو بزار توی فایل ۴۰۴ توی قالبت

من بار آخری که قالبو عوض کردم نزدیک به ۳ هزار صفحه ۴۰۴ در وبمستر ثبت شد و با همین روش دیگه تا به امروز هیچ اروری ثبت نشده .
فکر کنم کدش همینه
PHP:
<?php
header("HTTP/1.1 301 Moved Permanently");
header("Location: ".get_bloginfo('url'));
exit();
?>

hamid_shahrsaz

Registered User
لایک‌ها
370
کد ریدایرکت به صفحه اصلی رو بزار توی فایل ۴۰۴ توی قالبت

من بار آخری که قالبو عوض کردم نزدیک به ۳ هزار صفحه ۴۰۴ در وبمستر ثبت شد و با همین روش دیگه تا به امروز هیچ اروری ثبت نشده .
فکر کنم کدش همینه
PHP:
<?php
header("HTTP/1.1 301 Moved Permanently");
header("Location: ".get_bloginfo('url'));
exit();
?>
خوب آخه میگم یه موقع این لینکها لینکهای حیاتی نباشن دوست عزیز و ضربه بزنن به سایت

mazyar123

Registered User
لایک‌ها
898
درود
از قسمت کرول وب مستر ارور ها رو چک کنید همچنین امار کرول سایت خودتون رو ببینید
ممکنه این ارور ها سمت سرور باشه در یه بازه زمانی خاص و یا اگر قالب سایت رو عوض کردید تعغییراتی در سایت دادید ادرس صفحات رو تعغییر دادید و... 404 ها بطور طبیعی مشکلی ندارند اما در برخی موارد باید به ان ها توجه و اقدام به رفعشون اقدام کرد اگر جدیدا تعغییراتی در سایتی دادید بهتره سایت مپ سایت رو دوباره در وب مستر ثبت کنید

mr.hanzaleh

Registered User
لایک‌ها
361
گوگل روی لینک های 404 هیچ حساسیتی نداره شما بهتره برای اون صفحات از 404 استفاده و اون پیج رو هم ریدایرکت کنی روی صفحه اول سایت
داخل گوگل وب مستر توضیحات مربوط به 404 رو می تونید مطالعه کنید.

MJameS

Registered User
لایک‌ها
28
گوگل روی لینک های 404 هیچ حساسیتی نداره شما بهتره برای اون صفحات از 404 استفاده و اون پیج رو هم ریدایرکت کنی روی صفحه اول سایت
داخل گوگل وب مستر توضیحات مربوط به 404 رو می تونید مطالعه کنید.
اصلا هم اینطور که شما میگین نیست اتفاقا خیلی هم حساسه اگر تعدادشون زیاد بشه طوری که گوگل توی وبمستر تولز بهتون پیغام افزایش ارور 404 بده امتیاز منفی به سایت میده و با افت ورودی گوگل مواجه میشید

ریدایرکت کردن همه ارورها هم به یک صفحه اصولا کار درستی نیست هر چند خیلیا استفاده میکنن و ارورها هم کم میشه

در مورد مشکل استارتر ، درسته من هم یک سری صفحه داشتم که هم از سایت و هم از ایندکس گوگل کلا حذف شده بود ولی با این وجود هنوز هم توی وبمستر تولز نمایش داده میشه

جالبه بدونید که اگر یکی از همین صفحاتی که حذف کردین و توی ایندکس گوگل هم نیست ولی قبلا اون صفحه ورودی خوبی توی گوگل داشته و امتیازی پیش روبات گوگل داشته حالا بیای این صفحه که چندماه پیش حذفش کردی رو دوباره توی سایتت ایجاد کنی میبینی که به امتیاز اون صفحه حفظ شده و مثل قبل از حذف شدن ورودی داره

این نشون میده گوگل این صفحاتی که امتیاز داشته توی دیتابیس خودش نگه داشته ولی توی ایندکس گوگل نشون نمیده به محض اینکه اون صفحه دوباره ایجاد شد برمیگرده به ایندکس گوگل

mr.hanzaleh

Registered User
لایک‌ها
361
اصلا هم اینطور که شما میگین نیست اتفاقا خیلی هم حساسه اگر تعدادشون زیاد بشه طوری که گوگل توی وبمستر تولز بهتون پیغام افزایش ارور 404 بده امتیاز منفی به سایت میده و با افت ورودی گوگل مواجه میشید

ریدایرکت کردن همه ارورها هم به یک صفحه اصولا کار درستی نیست هر چند خیلیا استفاده میکنن و ارورها هم کم میشه

در مورد مشکل استارتر ، درسته من هم یک سری صفحه داشتم که هم از سایت و هم از ایندکس گوگل کلا حذف شده بود ولی با این وجود هنوز هم توی وبمستر تولز نمایش داده میشه

جالبه بدونید که اگر یکی از همین صفحاتی که حذف کردین و توی ایندکس گوگل هم نیست ولی قبلا اون صفحه ورودی خوبی توی گوگل داشته و امتیازی پیش روبات گوگل داشته حالا بیای این صفحه که چندماه پیش حذفش کردی رو دوباره توی سایتت ایجاد کنی میبینی که به امتیاز اون صفحه حفظ شده و مثل قبل از حذف شدن ورودی داره

این نشون میده گوگل این صفحاتی که امتیاز داشته توی دیتابیس خودش نگه داشته ولی توی ایندکس گوگل نشون نمیده به محض اینکه اون صفحه دوباره ایجاد شد برمیگرده به ایندکس گوگل

مجبوری مگه خالی بندی کنی؟

این عینان جمله گوگل وب مستر هست می تونید خودتون چک کنید : Generally, 404 errors don’t impact your site’s ranking in Google, and you can safely ignore them.
و پاراگراف پایین تر چی گفته ؟ آره درسته تو عکس هم مشخصه : 404s are a perfectly normal (and in many ways desirable) part of the web.
دیگه ادامه دادن تاپیک به حاشیه کشیدن ،اسپم زدن و .... کار درستی نیست اگر سوالی دارید هم پ.خ بزن سر فرصت خصوصی جواب میدم.
موفق باشی

Last edited:

MJameS

Registered User
لایک‌ها
28
من این مطلب گوگلو قبلا خوندم ولی باور نکنید گوگل اگر قرار بود بیاد همه ی این نکات و ریزه کاریهای رو توی وبلاگش بگه که همه سئو کار بودن
من امتحان کردم به این نتیجه رسیدم شما هم اگر فکر میکنید هیج حساسیتی نداره برین امتحان کنید یه سایتی که 30 ، 40 هزار تا ایندکس گوگل داره ارتباطشو با دیتابیسش قطع کنید تا همه لینکهای شما توی گوگل به 404 منتهی بشه بعد که همه ی این ارورها توی وبمسر تولز ثبت شد سایتو برگردونید به حالت اولش اونوقت نتیجه که دیدی بیا اینجا به من بگو خالی بند .

ضمنا گوگل در هیچ کجا نگفته که ارور 404 را ریدایرکت کنید به صفحه اصلی یا صفحه ی دیگه !

mr.hanzaleh

Registered User
لایک‌ها
361
من این مطلب گوگلو قبلا خوندم ولی باور نکنید گوگل اگر قرار بود بیاد همه ی این نکات و ریزه کاریهای رو توی وبلاگش بگه که همه سئو کار بودن
من امتحان کردم به این نتیجه رسیدم شما هم اگر فکر میکنید هیج حساسیتی نداره برین امتحان کنید یه سایتی که 30 ، 40 هزار تا ایندکس گوگل داره ارتباطشو با دیتابیسش قطع کنید تا همه لینکهای شما توی گوگل به 404 منتهی بشه بعد که همه ی این ارورها توی وبمسر تولز ثبت شد سایتو برگردونید به حالت اولش اونوقت نتیجه که دیدی بیا اینجا به من بگو خالی بند .

ضمنا گوگل در هیچ کجا نگفته که ارور 404 را ریدایرکت کنید به صفحه اصلی یا صفحه ی دیگه !
شک داشتم بیایی دوباره کامنت بزاری با اینکه گفتم دیگه جای اسپم و بحث متفرقه نیست.....
شما از اون دسته از افرادی هستی پیامبر خدا هم ظهور کنه می گی نه خالی بندیه.
پسر خوب عکس بالا رو نگاه کن،دیدی؟ لینک خود گوگله،اونم داره دروغ میگه؟ شما بین 4 میلیارد فقط خوبی؟
چه خوب گفت خدا بیامرز :
یاد گرفتم که :
1. با احمق بحث نکنم و بگذارم در دنیای احمقانه خویش خوشبخت زندگی کند.
2. با وقیح جدل نکنم چون چیزی برای از دست دادن ندارد و روحم را تباه می کند .
3. از حسود دوری کنم چون حتی اگر دنیا را هم به او تقدیم کنم باز هم از من بیزار خواهد بود .
4. تنهایی را به بودن در جمعی که به آن تعلق ندارم ترجیح دهم.

rishsefid

Registered User
لایک‌ها
31
شک داشتم بیایی دوباره کامنت بزاری با اینکه گفتم دیگه جای اسپم و بحث متفرقه نیست.....
شما از اون دسته از افرادی هستی پیامبر خدا هم ظهور کنه می گی نه خالی بندیه.
پسر خوب عکس بالا رو نگاه کن،دیدی؟ لینک خود گوگله،اونم داره دروغ میگه؟ شما بین 4 میلیارد فقط خوبی؟
چه خوب گفت خدا بیامرز :
یاد گرفتم که :
1. با احمق بحث نکنم و بگذارم در دنیای احمقانه خویش خوشبخت زندگی کند.
2. با وقیح جدل نکنم چون چیزی برای از دست دادن ندارد و روحم را تباه می کند .
3. از حسود دوری کنم چون حتی اگر دنیا را هم به او تقدیم کنم باز هم از من بیزار خواهد بود .
4. تنهایی را به بودن در جمعی که به آن تعلق ندارم ترجیح دهم.
سلام خدمت همه ی دوستان من اتفاقی به این تایپیک سر زدم و میبینم دوستان با هم بحث میکنند تاریخ اخرین ارسال دیروز هستش ولی باز من پاسخمو میدم
کاربر
MJameS درست می گن
هر وقت ارور 404 دریافت شد حتما باید سریع مشکل رو حل کرده (یعنی ادرس حذف شده رو ریدارکت 301 کنید به ادرس جدید ) و دکمه mark as fixed رو بزنید تا رتبتون افت نکنه
در غیر اینصورت یعنی در صورت درست نکردن مشکل فوق حتی اگر یک دونه ارور داشته باشید باعث افت رتبتون میشه

در ضمن اقای
mr.hanzaleh اینجا سایت تبادل اطلاعات هستش و اصرار شما بر فکرتون انقدر زیاده که در حقیقت بحث بی فایدس و سعی کنید اگر نمی توانید طرف مقابل رو قانع کنید به کسی توهین نکنید همچنین انسان نباید هیچوقت فکر کنه هرچیزی که خودش میدونه درسته
موفق و موید باشید

hamid_shahrsaz

Registered User
لایک‌ها
370
درود
از قسمت کرول وب مستر ارور ها رو چک کنید همچنین امار کرول سایت خودتون رو ببینید
ممکنه این ارور ها سمت سرور باشه در یه بازه زمانی خاص و یا اگر قالب سایت رو عوض کردید تعغییراتی در سایت دادید ادرس صفحات رو تعغییر دادید و... 404 ها بطور طبیعی مشکلی ندارند اما در برخی موارد باید به ان ها توجه و اقدام به رفعشون اقدام کرد اگر جدیدا تعغییراتی در سایتی دادید بهتره سایت مپ سایت رو دوباره در وب مستر ثبت کنید
والا سایت مپ رو چندین بار ثبت کردم اما ایراد هنوز هست و هر روز داره اضافه میشه به ارور ها

آخه مشکل سر آدرس فارسی هست من یه آدرسی رو زده بودم قبلا بعد توی قالب سایت با حروف بزرگ انگلیسی میومد مثلا AAAA بعد این صفحات باز نمیشد و 404 میداد.بعد رفتم دستی حروف رو کوچیک کردم و اوکی شد و صفحات باز میشد، بعد از وبمستر آدرسهای قبلی رو فیکس کردم و فکر میکردم که دیگه مشکلی نیست
اما باز توی وبمستر آدرسهای فارسی با حروف بزرگ انگلیسی 404 داده در حالی که توی سایت دیگه آدرس با حروف بزرگ ندارم
میشه مشکل از قالب باشه؟
ارور 404 امروز 220 تا بوده دیروز 218 تا و همینطور داره اضافه میشه

hamid_shahrsaz

Registered User
لایک‌ها
370
دوستان عزیز لطا تاپیک رو به حاشیه نکشین
مشکل من هنوز حل نشده :(

mazyar123

Registered User
لایک‌ها
898
والا سایت مپ رو چندین بار ثبت کردم اما ایراد هنوز هست و هر روز داره اضافه میشه به ارور ها

آخه مشکل سر آدرس فارسی هست من یه آدرسی رو زده بودم قبلا بعد توی قالب سایت با حروف بزرگ انگلیسی میومد مثلا AAAA بعد این صفحات باز نمیشد و 404 میداد.بعد رفتم دستی حروف رو کوچیک کردم و اوکی شد و صفحات باز میشد، بعد از وبمستر آدرسهای قبلی رو فیکس کردم و فکر میکردم که دیگه مشکلی نیست
اما باز توی وبمستر آدرسهای فارسی با حروف بزرگ انگلیسی 404 داده در حالی که توی سایت دیگه آدرس با حروف بزرگ ندارم
میشه مشکل از قالب باشه؟
ارور 404 امروز 220 تا بوده دیروز 218 تا و همینطور داره اضافه میشه
افزایش شدید و ناگهانی بدون دلیل بهتره بررسی بشه اما اگه 404 های مورد نظر رو ی سایت نیست و همچین صفحه ای ندارید مشکلی به نظر من وجود نداره زمان میبره تا اینا شناسایی و اعلام بشه و به مرور از بین بره این نوع 404 صرفا جهت اطلاع شما هست و تاثیر مهمی رو عملکرد و یا نتایج جستجوی شما نداره بهتره کمی صبر کنید و با مونیتور دقیق رشد این ها رو رصد کنید

hamid_shahrsaz

Registered User
لایک‌ها
370
افزایش شدید و ناگهانی بدون دلیل بهتره بررسی بشه اما اگه 404 های مورد نظر رو ی سایت نیست و همچین صفحه ای ندارید مشکلی به نظر من وجود نداره زمان میبره تا اینا شناسایی و اعلام بشه و به مرور از بین بره این نوع 404 صرفا جهت اطلاع شما هست و تاثیر مهمی رو عملکرد و یا نتایج جستجوی شما نداره بهتره کمی صبر کنید و با مونیتور دقیق رشد این ها رو رصد کنید
والا آخه این ارورها رو من توی سایت پیدا نمیکنم اما تو وبمستر هست!
در مورد رصد هم الان 2 ماهه که هر روز داره میره بالا دوست عزیز گفتم شاید ایرادی داشته باشه

mazyar123

Registered User
لایک‌ها
898
اگر کرول سایت شما در طول این دو ماه هیچ ارور شدیدی نداشته افت شاخص موثر نداشته و همچنین هاست شما مشکلات دان شدن امنیتی
و غیره نداشته و قالب نیز ویرایش نداشته به جز همون تعغییر ادرس ها با توجه به این اطلاعات داده شده مشکلی وجود نداره چرا که نقاط حساس سایت شما روند عادی داشته تنها نکته ای که هست همون تعغییر ادرس هست که باز از جانب شما اعمال شده اگر مطمئن هستید که ویرایش ان ها رو بدرستی انجام دادید پس مشکلی نیست ولی اگر مطمئن نیستید حتما قالب و پلاگین های مربوطه رو دوباره چک کنید

بالا