• پایان فعالیت بخشهای انجمن: امکان ایجاد موضوع یا نوشته جدید برای عموم کاربران غیرفعال شده است

مشکل در موتورولای V3i

rezamercury

کاربر تازه وارد
لایک‌ها
0
سلام دوستان

من سه چهار روزه که موبایل موتورولا V3i خریدم و از نظر زیبایی و سبکی و آنتن دهی کاملا راض هستم. امروز متوجه شدم ک در حالت عادی ( عدم حالت شماره گیری) یک صدای بسیار ضعیف سوت مانند از گوشی پخش می شود. می خواستم بقیه دوستان دقت کنند و ببینند که گوشی آنها این صدا را دارد یا نه. فکر می کنم به همین دلیل شارژ باطری کم می ماند. الته باید گوشی را کامل به گوش بچسبونم تا این صدا رو بشنوم.

دوستان اگر این مشکل رو ندارند، لطف کنند خبر بدن تا سریع از ضمانت استفاده کنم.

aCn7053

کاربر تازه وارد
لایک‌ها
0
به نقل از rezamercury :
سلام دوستان

من سه چهار روزه که موبایل موتورولا V3i خریدم و از نظر زیبایی و سبکی و آنتن دهی کاملا راض هستم. امروز متوجه شدم ک در حالت عادی ( عدم حالت شماره گیری) یک صدای بسیار ضعیف سوت مانند از گوشی پخش می شود. می خواستم بقیه دوستان دقت کنند و ببینند که گوشی آنها این صدا را دارد یا نه. فکر می کنم به همین دلیل شارژ باطری کم می ماند. الته باید گوشی را کامل به گوش بچسبونم تا این صدا رو بشنوم.

دوستان اگر این مشکل رو ندارند، لطف کنند خبر بدن تا سریع از ضمانت استفاده کنم.

سلام دوست عزیز من هم حدود 2 ماه پیش برای مامانم یه وی تری آی خریدم و الانم ازش راضی هستیم دقت کردم دیدم آره یه صدای فوق العاده ضعیف از بلند گوی پایینش میاد و بعد از کمی صبر متوجه شدم که اگه دست به دکمه ها نزنی و صفحه خاموش بشه اون صدا هم بعد از کمی قطع میشه
در کل فکر نکنم این فقط رو گوشی شما باشه و همینطور فکر نمی کنم که این یه عیب باشه
نمی دونم ......................:wacko:

CP-YOU

Registered User
لایک‌ها
193
من اين سوالات رو جاي دیگه هم پرسیده بودم اما کسی جواب نداد گفتم تا تاپیک داغه ازتون سوال کنم

1- فیلمبرداری وی تری آی چطوریه ؟ کیفیتش قابل قبوله ؟

2- وی تری آی منشی داره ؟ یا روش نصب میشه ؟

3- فیلمهایی که توی گوشی اجرا میشه بصورت تکه تکه ( شکسته شکسته ) اجرا میشه یا اینکه بدون مشکل مثل زمانی که روی پی سی اجرا می کنیم بدون گیر کردن پخش میشه ؟

4- وقتي V3i مي خريم چند مگ حافظه روشه ؟ و برای ارتقا حافظه اش چقدر باید بپردازیم ؟

5- من توی سایت موبایلستان دیدم وی تری آی حدودا 240 و وی تری ایکس 280 تومان است . بنظر شما دوربین قوی ترش و حافظه بیشترش و ... ارزش این 40 تومن رو نداره ؟

مرسی

Mazi

* مدیر موبایل و اسمارت فون ها* مدیر پاتوق
همکار انجمن
لایک‌ها
10,509
اون صدای نویز ضعیف که میگید رو بیشتر گوشیهای جدید هست دلیلش هم استفاده از ال سی دی ولتاژ بالا میباشد

آتنا

کاربر تازه وارد
لایک‌ها
0
مي شه شمايي كه اين گوشي رو خريدين كمي از امكاناتش مخصوصا عكسبرداري و فيلم برداريش توضيح بدين.ممنون

آتنا

کاربر تازه وارد
لایک‌ها
0
مي شه به سوالهاي co-you جواب بدين لطفا چون سوال من هم هست.مرسي

ardalan_2006

کاربر تازه وارد
لایک‌ها
0
من هم فکر نمیکنم که این مشکل فقط برای گوشی شما باشه.چون من خودم گوشی v3 معمولی دارم و دیدم که این صدا رو میشنوم.تا اونجا که من میدونم این صدا از اسپیکر گوشی موقع روشن بودن صفحه ی گوشی هستش. با خیال راحت از گوشیت لذت ببر.
موفق باشی.:cool:

ardalan_2006

کاربر تازه وارد
لایک‌ها
0
به نقل از CP-YOU :
من اين سوالات رو جاي دیگه هم پرسیده بودم اما کسی جواب نداد گفتم تا تاپیک داغه ازتون سوال کنم

1- فیلمبرداری وی تری آی چطوریه ؟ کیفیتش قابل قبوله ؟

2- وی تری آی منشی داره ؟ یا روش نصب میشه ؟

3- فیلمهایی که توی گوشی اجرا میشه بصورت تکه تکه ( شکسته شکسته ) اجرا میشه یا اینکه بدون مشکل مثل زمانی که روی پی سی اجرا می کنیم بدون گیر کردن پخش میشه ؟

4- وقتي V3i مي خريم چند مگ حافظه روشه ؟ و برای ارتقا حافظه اش چقدر باید بپردازیم ؟

5- من توی سایت موبایلستان دیدم وی تری آی حدودا 240 و وی تری ایکس 280 تومان است . بنظر شما دوربین قوی ترش و حافظه بیشترش و ... ارزش این 40 تومن رو نداره ؟

مرسی

1-دوربین 1.3 مگاپیکسلی کیفیت قابل قبولی برای فیلمبرداری در این گوشی فراهم میکنه.

2-منشی نداره و روش نصب نمیشه.

3-فیلم بردای با فرمت 3gp که مخصوص سرویس mms هستش و در ایران فعلا کاربرد نداره به صورت شکسته شکسته دیده میشه.

4-حافظه ی جانبی گوشی 256 هستش و برای خریدن رم 1 گیگابایت باید پولی در حدود 35 تا 40 هزارتومان پرداخت کرد.

این گوشی خوشدست و شیک رقیب قدرتمندی برای سونی اریکسون k750i محسوب میشه.

موفق باشین.
:cool:

gba

Registered User
لایک‌ها
25
به نقل از ardalan_2006 :
1-دوربین 1.3 مگاپیکسلی کیفیت قابل قبولی برای فیلمبرداری در این گوشی فراهم میکنه.

2-منشی نداره و روش نصب نمیشه.

3-فیلم بردای با فرمت 3gp که مخصوص سرویس mms هستش و در ایران فعلا کاربرد نداره به صورت شکسته شکسته دیده میشه.

4-حافظه ی جانبی گوشی 256 هستش و برای خریدن رم 1 گیگابایت باید پولی در حدود 35 تا 40 هزارتومان پرداخت کرد.

این گوشی خوشدست و شیک رقیب قدرتمندی برای سونی اریکسون k750i محسوب میشه.

موفق باشین.
عمرا فقط stylish هست وگرنه هیچ چیزش از k750 بالاتر نیست.

CP-YOU

Registered User
لایک‌ها
193
به نقل از ardalan_2006 :
1-

موفق باشین.

سلام . مرسی از کمکت

1- یعنی فیلمبرداریش بصورت شکسته شکسته هست ؟ توی ال سی دی شم همونطور شکسته پخش می کنه ؟
آخه پدر من نوکیا دارن . 3gp هم فيلمبرداری می کنه اما پیوسته هست و با کیفیت معقول

2- یعنی وقتی می خریمش باید روش 256 مگ باشه ؟ من فکر می کنم بهتره بجای اینکه 40 تومن بدم براش رم بخرم برم یه v3x بگیرم که دوربین بهتری داره . البته v3i قيافه ش يه چیز دیگه س

بالا