• پایان فعالیت بخشهای انجمن: امکان ایجاد موضوع یا نوشته جدید برای عموم کاربران غیرفعال شده است

مشکل در مورد رایت سی دی در نرو

mohammadrmm

Registered User
لایک‌ها
45
سلام
من در موقع رایت دی وی دی موقع رایت دیسک تو قسمت سرعت رایت یا speed اون سرعت بیشتر از 2.4 نیست .
یعنی فقط 2.4 و 2 و 1 و گزینه maximum هست .
باید چیکار کنم ؟:blink:

igimax

کاربر فعال کامپیوتر
لایک‌ها
1,348
سلام mohammadrmm عزيز
1538.gif

. در ابتدا ورود شما را به فروم دوستداشتني PT و جمع دوستانمان تبريك عرض مي‌كنم و در آينده اميدوارم شمارا بيشتر در بين دوستان ببينيم. در ضمن سال نو هم بر شما و خانواده محترمتان مبارك باشد.

من در موقع رایت دی وی دی موقع رایت دیسک تو قسمت سرعت رایت یا speed اون سرعت بیشتر از 2.4 نیست .
یعنی فقط 2.4 و 2 و 1 و گزینه maximum هست .
. در چنين مواردي (اكثرن) مشكل از برنامه Nero نيست! برنامه Nero سرعت رايت شدن برروي يك ديسك را اول بر اساس توانايي دستگاه رايترتان و سپس بر اساس سرعت‌هاي قابل پشتيباني ديسكتان، محاسبه مي‌نمايد.

. بنابراين، دو دليل براي اين موضوع وجود دارد يا سرعت رايتر كم هست يا ديسك شما سرعتي را كه واقعن پشتيباني مي‌كند در همين حد هست! اما مشكل شما حالت اول يعني سرعت درايو رايتر كه نمي‌تواند باشد، چون امروزه درايو‌هاي رايتر بالاي 16X هستند. اما ديسك‌هاي تقلبي با برند‌هاي دروغين تا دلتان بخواهد در بازار موجود هستند!!! مثلن روي DVD نوشته است 16X اما وقتي در درايو رايتر قرار مي‌دهيد و برنامه رايتر سرعت رايت را حداكثر 8 يا 4 نشان مي‌دهد!

. امروزه تنها راه 100% براي خريد يك DVD با سرعت و كيفيت خوب، تست يك عدد از آنها برروي سيستم فروشنده يا به همراه بردن يك Laptop!!!! براي تست مي‌باشد. به اين نكته هم توجه نماييد كه نام برند اكثر DVDها دروغ هست!! مثلن نوشته Sony يا نوشته LG و .... اما وقتي در برنامه Nero CD-DVD Speed و تب Disc Info نام ثبت شده كارخانه‌اي ديسك را نگاه مي‌كنيم، يا هيچ نامي براي كارخانه سازنده نوشته نشده است!!! يا يك اسم چيني يا كارخانه ديگري را مشاهده مي‌كنيد!!

. در كل، براي پي بردن به سرعت‌هاي واقعي هر ديسك CD\DVD (نه آن سرعتي كه روي آن نوشته شده است) و همچنين پي بردن به نام سازنده واقعي هر ديسك از برنامه Nero CD-DVD Spped و از تب Disc Info استفاده نماييد و براي پي بردن به كيفيت داده‌هاي رايت شده برروي ديسك از همين برنامه و تب Disc Quality استفاده نماييد. (Quality Score بالاي 95% و به شرطي كه تقريبن تمامي ديسك داده برروي آن رايت شده باشد بسيار ديسك خوبي خواهد بود)

. براي نمونه و بهتر جا افتادن و تجربه بيشتر شما! در ادامه تصوير نتايج مشخصات ديسك‌هاي خودم در برنامه‌هاي فوق و اختلافشان با آنچه كه روي آنها نوشته شده است را آورده‌ام.

. من يك DVD با قابليت باز نويسي (Rewritable يا RW) دارم به نام و برند FujiFilm كه در كل مي‌شود: Fujifilm DVD-RW 2X و در دو برنامه فوق نتيجه اينچنين شده:

در تصوير فوق نام سازنده DVD به نام Virbatim ذكر شده و نه Fujifilm كه البته شركت Verbatim يك شركت قديمي و بسيار مشهور هست كه ممكنه براي شركت Fujifilm ديسك بسازد. ولي سرعت آن به درستي با آنچه روي DVD نوشته شده يكي است.

Quality اين DVD در حدود 99% هست. (فلش زرد خط عمودي را نشان مي‌دهد كه ظرفيت رايت شده ديسك را نشان مي‌دهد)
البته بهتر است كه كل ظرفيت ديسك پر شده باشد تا كيفيت دورهاي انتهايي هم مشخص شوند.
در تست كيفيت مي‌توانيد براي DVDها تيك Quick Scan را روشن نماييد.

. در ادامه تصوير دو عدد DVD سوني و يك Melody هست. كه روي DVDها به ترتيب نوشته شده : Sony DVD-R 8x و ديگري Sony DVD+R 8X و Melody DVD+R 16X:

Sony DVD-R 8X
سرعت با نوشته روي ديسك هم خوان هست.
نام سازنده نا مشخص هست!!
Quality را در يكي از اين ديسك‌ها با 4.1GB داده تست كردم و 99% بود.

Sony DVD+R 8X
سرعت بيشتر از آنچه روي ديسك نوشته پشتيباني مي‌شود.
نام سازنده Verbatim هست نه Sony!! (كه باز هم خوبه!!!!)
Quality را در يكي از اين ديسك‌ها با 4.1GB داده تست كردم و 99% بود.

Melody DVD+R 16X
سرعت بيشتر از آنچه روي ديسك نوشته پشتيباني مي‌شود.
نام سازنده Verbatim هست.

موفق باشيد.
67562.gif

خداحافظ
IgImAx
88/01/14
209266.gif
26650.gif

mohammadrmm

Registered User
لایک‌ها
45
سلام
ممنون از اینکه جوابمو اینطور کامل دادین . راستی سال نو شما هم مبارک .
والا تازگیا ویندوز رو عوض کردم . قبلا اینطور نبود بعد از اینکه ویندوز رو عوض کردم اینطور شد .
در مورد DVD ها هم بگم که من یک DVD امتحان نکردم بلکه چند تا امتحان کردم که همشون اینطور بود . حتی روی سی دی هم امتحان کردم ولی بازم همون بود .
بازم تشکر از اینکه جوابمو دادین .

igimax

کاربر فعال کامپیوتر
لایک‌ها
1,348
سلام mohammadrmm عزيز
1538.gif

. خوب پس! مشكل به احتمال زياد از ويندوز هست! نكنه ويندوزتان از اين ويندوزهاي غير استاندارد و دستكاري شده است؟! مثل MRT يا Black Edition يا .... اگر هم كه يك ويندوز استاندارد هست ولي با ويندوز قبلي متفاوت هست بد نيست كه همان ويندوز قبلي را نصب نماييد. راستي برند و مدل درايو رايترتان چيست؟ هم چنين Uninstall كردن Nero و نصب يك نسخه ديگه از اين برنامه هم ممكنه مشكل را حل نمايد.

موفق باشيد.
67562.gif

خداحافظ
IgImAx
88/01/15
209266.gif
26650.gif

mohammadrmm

Registered User
لایک‌ها
45
سلام
مدل رایتر TEAK هست . این هم که میگید یک نسخه دیگه نرو رو نصب کنید رو انجام دادم ولی بازم ...
چاره ای ندارم باید ویندوز رو عوض کنم .
ممنون از کمکت

igimax

کاربر فعال کامپیوتر
لایک‌ها
1,348
سلام mohammadrmm عزيز
1538.gif

. خوب قبل از تعويض ويندوز يك نكته يادم آمد كه البته شايد ارتباطي با اين جريان نداشته باشد! اما خوب! به تستش مي‌ارزد!! البته اين نكته از XP SP1 به بعد حل شده! وبيشتر مربوط به افزايش سرعت و متوقف نشدن دسترسي درايو‌ها در زماني كه اينتراپت‌ها (IRQ) رخ مي‌دهند هست.

. لطفن چك كنيد ببينيد DMA درايو رايترتان فعال هست يا نه؟! به System Properties برويد و از Device Manager و در زير قسمت IDE ATA چك كنيد كه آيا در تب Advanced از Properties همه درايو‌هاي Primary و Secondary شما در Transfer Mode در حالت DMA if available قرار دارد يا نه؟! اگر نبود روي اين گزينه آنها را تنظيم نماييد و سيستم را ريستارت نماييد.

. همچنين بد نيست با يك برنامه ديگه‌ هم چك كنيد. مثل Alcohol يا Easy CD Creator و ...
موفق باشيد.
67562.gif

خداحافظ
IgImAx
88/01/17
209266.gif
26650.gif

mohammadrmm

Registered User
لایک‌ها
45
سلام دوست عزیز
ممنون از کمکهات واقعا ازت تشکر میکنم .
اون راه حلی هم که بهم گفتی انجام دادم ولی درست بود .
بیخیال شو :rolleyes:
بازم هزاران هزار تشکر

mohammadrmm

Registered User
لایک‌ها
45
سلام
متاسفانه بازم ویندوز رو عوض کردم ولی بازم همون شد .
وای دیگه اعصابمو بهم ریخته. فکر کنم از خود رایتر باشه .

بالا