• پایان فعالیت بخشهای انجمن: امکان ایجاد موضوع یا نوشته جدید برای عموم کاربران غیرفعال شده است

مشکل در نصب فارسی نویس مریم

CP-YOU

Registered User
لایک‌ها
193
سلام

دوستان من ر وی هارد قبلیم فارسی نویس مریم رو بصورت کپی داشتم که از روش برنامه رو نصب می کردم و مثل ساعت کار می کرد ... سیستمم رو عوض کردم و تبعا هرچه داشتم به هارد جدید انتقال دادم الان چند تا مشکل هست

1- وقتی روی ستاپ کلیک می کند و باز میشه در طی مراحل نصب فونتها ناخواناست ( یعنی فرضا بجای نصب برنامه یا نصب قلم ها یکسری علامت عجیب و غریب نشون میده )
2- من برحسب تجربه روی آیکونی که نصب برنامه هست کلیک می کنم و برنامه نصب میشه و بعدش روی نصب قلم ها و ... بعد که میرم روی فایل اجرایی توی منوی استارت کلیک کنم می بینم که فایله هست اما فقط نوشته مریم و لگوی فارسی نویس رو نداره ( مثل یک فایل اجرایی که فقط اسمش مریم باشه ) روش که کلیک می کنم برنامه اجرا نمیشه و یه ارور میآد که فلان فایل ویروس اسکنت valid نيست !!
3- ميرم توي فلدر برنامه که روی هاردم بصورت کپی هست ... بعدش میرم تو فلدر BAK و روي فايل مريمي كه اونجا هست كليك مي كنم اونجا ازم ( فلاپی حاوی کلید ( قفل ) برنامه رو میخواد !! )

جریان چیه بنظرتون ؟ این برنامه تا همین 3 هفته پیش کار می کرد ...

CP-YOU

Registered User
لایک‌ها
193
الان یک نسخه از مریم رو از نت دانلود کردم

تقریبا همه موارد درست شده بود ( یعنی فونت ستآپ رو می شد خوند و ... ) برنامه هم اجرا شد اما توی خود برنامه مریم درست تایپ نمی کنه . یعنی بعضی از حروف رو تایپ نمی کنه جاش مربع میذاره ... چکار کنم ؟

گیر کردم :(

Beh_Madonna

Registered User
لایک‌ها
1
خوب فونت را عوض کن
یه فونت دیگر انتخاب کن
یه لیست کامل فونت داره

CP-YOU

Registered User
لایک‌ها
193
به نقل از Beh_Madonna :
خوب فونت را عوض کن
یه فونت دیگر انتخاب کن
یه لیست کامل فونت داره

مرسی از راهنماییت اما این اولین کاری بود که کردم و نشد
آخرش همه چیز رو بصورت کپی توی فلدرهای مخصوص شون کپی کردم
ظاهرا درست شده ... البته از هر 10 بار یکبار درست کار میکنه
جالب اینکه الان یه مدلی شده که فقط میشه باهاش یک جرف تایپ کرد یعنی اگر بخوای بنویسی " آبی " آ رو می نویسه بعد ب رو که میزنی آ رو پاک می کنه می نویسه ب و ی رو که می زنی ب رو پاک می کنه مینویسه ی !! :blink:
ولی از هر 10 باری که برنامه رو باز می کنم و می بیندم 2 بارش رو درست عمل می کنه ... وسط همونا هم یدفعه قاطی می کنه ... عجیبا غریبا

بهرحال مرسی

بالا