• پایان فعالیت بخشهای انجمن: امکان ایجاد موضوع یا نوشته جدید برای عموم کاربران غیرفعال شده است

مشکل در نصب مکینتاش روی آیمک قدیمی

khademzadeh

Registered User
لایک‌ها
11
سلام دوستان
یک آیمک 2008 خریدم، میخوام مکینتاش روش نصب کنم(ویندوز هشت و یک داره)، از ترنس مک استفاده کردم تا فلش رو بوت کنم و بشه نصب کرد مکینتاش رو ولی متاسفانه جواب نداد، کسی تا به حال اینکار رو انجام داده؟

Dr.Cnet

Registered User
لایک‌ها
2,176
فقط می تونین تا OS X 10.11 El Capitan روی این مدل نصب کنین
البته میشه با Colin Mistr's Sierra Patch Tool هم تا Sierra رو داشته باشید
ولی مشکل دقیق شما رو هنوز متوجه نشدم

khademzadeh

Registered User
لایک‌ها
11
فقط می تونین تا OS X 10.11 El Capitan روی این مدل نصب کنین
البته میشه با Colin Mistr's Sierra Patch Tool هم تا Sierra رو داشته باشید
ولی مشکل دقیق شما رو هنوز متوجه نشدم
سلام ممنونم از پاسخ شما، منم دقیقا میخوام ای کپتین روش نصب کنم، مشکل اینه که الان فقط ویندوز دارم و ایمیج ال کپتین رو، حالا میخوام با فلش این سیستم عامل رو روی آیمک نصب کنم، فلش رو به چه شیوه ای بوتیبل کنم؟

Dr.Cnet

Registered User
لایک‌ها
2,176
سلام ممنونم از پاسخ شما، منم دقیقا میخوام ای کپتین روش نصب کنم، مشکل اینه که الان فقط ویندوز دارم و ایمیج ال کپتین رو، حالا میخوام با فلش این سیستم عامل رو روی آیمک نصب کنم، فلش رو به چه شیوه ای بوتیبل کنم؟
اها خب پس اگه مشکل اینه باید با یه سیستم عامل مک این فلش رو درست کنی که مراحلش اینطوری:

از اینجا فایل InstallMacOSX.dmg رو بگیر: https://support.apple.com/en-us/HT206886 (لینک مستقیم)
بعد یه فلش 16گیگ رو وصل می کنی به سیستم عامل مک و Ctr+Space رو میزنی و تایپ می کنی Disk Utility تا برنامه رو باز کنی و فلش رو به روش زیر فرمت کنی
تو دیسک یوتیلیتی از اون بالا view رو بزن و بعد روی Show all drive یا فکر کنم device رو بزن که فلشت نشون داده بشه
بعد سمت چپ روی فلشت کلیک کن که انتخاب بشه و بعد erase رو بزن و اسمش رو بذار OS X فرمت باشه Mac OS Extended (journaled)i و Scheme رو هم بذار Master boot record حالا روی erase بزن تا فرمت بشه.
اینجا ادامه ش رو بررسی کن مشکلت حل میشه: https://apple.stackexchange.com/que...ler-on-a-catalina-or-post-el-capitan-installe

khademzadeh

Registered User
لایک‌ها
11
ممنونم از پاسخ شما، منتها مشکل من دقیقا همینه که کامپیوتری که مکینتاش روش الان در حال اجرا باشه رو ندارم متاسفانه و باید با ویندوز این مساله رو حل کنم!

بالا