• پایان فعالیت بخشهای انجمن: امکان ایجاد موضوع یا نوشته جدید برای عموم کاربران غیرفعال شده است

مشکل در نصب کارت گرافیک

hamidyk

کاربر تازه وارد
لایک‌ها
0
سلام دوستان
لبتاب من acer e1-571g هستش .کارت گرافیک intel hd4000 و geforce 620m . قبلا 7 نصب بود مشکلی نداشتم و کارت گرافیکم نصب بود .
بعدش 8 نصب کردم ولی کارت nvidia رو نشناخت و بعدش که 10 نصب کردم دیگه هر دو کارت گرافیکو نمیشناسه یعنی اصلا تو device manager کارت گرافیکو تشخیص نمیده و موقع نصب درایور میگه اصلا کارت گرافیک نداری .

Untitled.png
راههای مختلفی رو امتحان کردم و جواب نگرفتم . ار آپدیت بایوس تا گرفتن درایور از سایت انویدیا و اینتل و ایسر تا دستکاری تو رجیستر سیستم و . . .
تو سایت های خارجی هم رفتم و یه سری همین مشکلو داشتن ولی راه حل مناسبی ارائه نشده بود . حالا میخواستم ببینم کسی میتونه این مشکلو حل کنه ؟
با تشکر

AMD.POWER

مدیر بازنشسته
لایک‌ها
23,611
درایورهای ویندوز 8 رو از سایت ایسر دانلود و نصب کنید . ابتدا درایور اینتل سپس درایور nvidia

AMD.POWER

مدیر بازنشسته
لایک‌ها
23,611
ویندوزی که نصب میکنید حتما باید 64 بیت باشه . درایورهای 8.1 64 بیت دانلود کنید میتونید این درایورها رو در 10 64 بیت هم نصب کنید .

hamidyk

کاربر تازه وارد
لایک‌ها
0
درایورهای ویندوز 8 رو از سایت ایسر دانلود و نصب کنید . ابتدا درایور اینتل سپس درایور nvidia

ویندوزی که نصب میکنید حتما باید 64 بیت باشه . درایورهای 8.1 64 بیت دانلود کنید میتونید این درایورها رو در 10 64 بیت هم نصب کنید .

با تشکر
این کارارو قبلا انجام دادم . مشکل اینه که اصلا کارت گرافیک رو نمیشناسه و موقع نصب این درایور ها میگه که سخت افزارشو نداری.

قبلا با Driver genius و driver reviver امتحان کردم که جواب نداد .

پ.ن 1 : با یکی از نسخه های قدیمیتر Driver genius (نسخه 12) امتحان کردم کارتهای گرافیک رو تشخیص داد و کارت گرافیک اینتل رو دانلود و نصب کردم و کارت گرافیک geforce دانلودش تا شب طول میکشه
smilingsmiley.gif

پ.ن 2 : کارت گرافیک اینتل من سری 4000 بود ولی سری 3000 رو دانلود و نصب کرد ولی همینکه کار میکنه منو خوشحال کرده

پ.ن 3 : این مشکلو نزدیک یه ساله که من دارم هم با 8 هم با 10 ولی چون نیازی نداشتم خیلی مصرانه پیگیری نکردم و تا اونجایی که من دیدم خیلیا هم این مشکلو داشتن که گویا مشکل از تطابق خود ویندوز با کارت های گرافیکه که با آپدیت های جدید حل میشه

Last edited:

AMD.POWER

مدیر بازنشسته
لایک‌ها
23,611
با تشکر
این کارارو قبلا انجام دادم . مشکل اینه که اصلا کارت گرافیک رو نمیشناسه و موقع نصب این درایور ها میگه که سخت افزارشو نداری.

قبلا با Driver genius و driver reviver امتحان کردم که جواب نداد .

پ.ن 1 : با یکی از نسخه های قدیمیتر Driver genius (نسخه 12) امتحان کردم کارتهای گرافیک رو تشخیص داد و کارت گرافیک اینتل رو دانلود و نصب کردم و کارت گرافیک geforce دانلودش تا شب طول میکشه
smilingsmiley.gif

پ.ن 2 : کارت گرافیک اینتل من سری 4000 بود ولی سری 3000 رو دانلود و نصب کرد ولی همینکه کار میکنه منو خوشحال کرده

پ.ن 3 : این مشکلو نزدیک یه ساله که من دارم هم با 8 هم با 10 ولی چون نیازی نداشتم خیلی مصرانه پیگیری نکردم و تا اونجایی که من دیدم خیلیا هم این مشکلو داشتن که گویا مشکل از تطابق خود ویندوز با کارت های گرافیکه که با آپدیت های جدید حل میشه

درایور جنیوس و .. فایده نداره . از سایت ایسر دانلود کنید .
بدین ترتیب نصب کنید
اول درایور چیپست
دوم درایور گرافیک اینتل
سوم درایور nVIDIA

mohammad041

Registered User
لایک‌ها
42
سلام
با درایور پک امتحان کنید.
البته همونطور که دوستان گفتن باید ابتدا intel و بعد nvidia رو نصب کنید. البته توی درایور پک تیک هر دو تارو که بزنید خودش به ترتیب نصب میکنه

بالا