• پایان فعالیت بخشهای انجمن: امکان ایجاد موضوع یا نوشته جدید برای عموم کاربران غیرفعال شده است

مشکل در نصب گلکسی اس 3

Amin_boroojerdi

Registered User
لایک‌ها
38
سلام
من یه تم تو سایت xda developer دیدم ولی فرمت اون apk نیست شامل یه تعداد فولدر بنام system و meta- inf -vrthemr هستش.
اگه کسی میدونه اینا رو چیکار باید بکنم بگه ممنون

soroshiii

Registered User
لایک‌ها
111
اگه اون فایلی که دانلود کردی .rar بوده .. فقط پسوند و به apk تغییر بده ..

Sent from my GT-I9505 using Tapatalk

miladdn2

Registered User
لایک‌ها
802
سلام
من یه تم تو سایت xda developer دیدم ولی فرمت اون apk نیست شامل یه تعداد فولدر بنام system و meta- inf -vrthemr هستش.
اگه کسی میدونه اینا رو چیکار باید بکنم بگه ممنون
داداش این تم رو باید بریزی رو رم و از طریق ریکاوری فلش بزنی ! البته اگر ریکاوری نداری ولی گوشیت روت هست بگرد تو پوشه سیستم یک یا چند تا فایل با پسوند apk هست اونا رو در بیار و با rootexplorer بریز تو پوشه system/app و البته قبلش برنامه(روت اکسپلورر) رو روی r/w بزار و ی ریست کن گوشیو و تمام ! فکر کنم راه اول خیلی ساده تره :دی
پ.ن : عنوان تاپیکت هم تو حلقم :دی

Amin_boroojerdi

Registered User
لایک‌ها
38
داداش دستت درد نکنه بابا راهنماییت.راه اولی که دوستمون گفت رو انجام دادم ولی نشد.راهی که شما گفتی رو انجان میدم.عنوان تاپیک اشتباه شده.کلمه تم رو جا انداختم :-D

miladdn2

Registered User
لایک‌ها
802
داداش دستت درد نکنه بابا راهنماییت.راه اولی که دوستمون گفت رو انجام دادم ولی نشد.راهی که شما گفتی رو انجان میدم.عنوان تاپیک اشتباه شده.کلمه تم رو جا انداختم :-D
عرض کردم خدمتتون اون کار برای زمانی هست که شما ی فایل apk رو با دانلود منیجر دانلود میکنی و اگر فرمت apk به دانلود منیجر داده نشده باشه و براش ناشناخته باشه فرمت فایل رو به rar تبدیل میکنه که با تبدیل مجدد به apk مشکل حل میشه ولی این تم رو باید از ریکاوری نصب کنید
موفق باشید

بالا