• پایان فعالیت بخشهای انجمن: امکان ایجاد موضوع یا نوشته جدید برای عموم کاربران غیرفعال شده است

مشکل در نصب GTA ViceCity روی آیپد۱

HALO

Registered User
لایک‌ها
293
سلام دوستان من رفتم بازي gta:VICE CITY رو روي ipad 1 ١٦ كيك با ورزن iOS 4.3.3 با iTUNES-iTOOLS-iFUNBNOX نصب كردم ولي وقتي قشنك و تمام و كمال نصب شد وقتي از توي خود ipad روي ايكون بازي كليك كردم صفحه سياه ميشه(اونجوري كه انكار ميخواد برنامه اجرا بشه)بعد از ١-٢ثانيه مياد(ميبره)بيرون...از P30dwonload.com تمام و كمال دانلود كردم....در ضمن بكم كه خودم توي سايت www.rockstargames.comسوال كردم ببينم اجرا ميشه بازي روي ipad1 يا نه هم خود rockstar و هم خود كاربرا كفتن اجرامبشه...در ضمن دستكاهم جيلبريك هست و الان دارم بازي هاي :ASPHALT7-GTA:III-FIFA13_AMAZING SPIDER MAN
باهاش بازي ميكنم و اينا راحت نصب و اجرا شدن....تو رو خدا كمكم كنين الان ١و خورده از حجم نتم رفته.....لطفا كمكم كنين
ممنون

HALO

Registered User
لایک‌ها
293
کسی نیست به من کمک بکنه؟؟!!

Unforgiv3N

کاربر فعال سخت افزار
کاربر فعال
لایک‌ها
627
فایل شاید IPA خرابه .. چون مشکلی نیست و باید به راحتی اجرا بشه ..

HALO

Registered User
لایک‌ها
293
فایل شاید IPA خرابه .. چون مشکلی نیست و باید به راحتی اجرا بشه ..

آخه من دوتا دانلود کردم و هر دوتا اینطوری بودن..اولی رو از دانلود بازی فوق العاده زیبا و معروف Grand Theft Auto: Vice City v1.2
و دومی رو از دانلود Grand Theft Auto: Vice City - بازی موبایل اتومبیل دزدی بزرگ: شهر گناه کردم(البته اولی با آیتونز نصب نمیشد و فقط و فقط با IFUNBOX و ITOOLS نصب میشد و معلوم بود خرابه ولی این آخری که از پی سی دانلود دانلود کردم با آیتونز هم نصب میشد و به نظر نمیاد خراب باشه)راهی نیست که بفهمم فایل خرابه یا نه؟ممکنه به خاطر ورژن iOS من باشه؟؟

hosseinatzio

Registered User
لایک‌ها
10
ورژن دستگاهتو به 4.2.1 دانگرید کن

بالا