من میخوام ویبی نصب کنم ولی ارور دیتابیس میده چیکار کنم؟ www.forum.tak-crack.com
P p30spat کاربر تازه وارد تاریخ عضویت 21 ژوئن 2007 نوشتهها 100 لایکها 1 7 نوامبر 2007 #1 من میخوام ویبی نصب کنم ولی ارور دیتابیس میده چیکار کنم؟ www.forum.tak-crack.com
Domain Registered User تاریخ عضویت 9 می 2007 نوشتهها 1,698 لایکها 2 محل سکونت f34.html ♪♫♪ 7 نوامبر 2007 #2 دیتابیس ایجاد کردی؟ نام db و نام کاربر و پسورد db رو درست وارد کردی؟ خود اروری که میده مینوشتی خوب بود
دیتابیس ایجاد کردی؟ نام db و نام کاربر و پسورد db رو درست وارد کردی؟ خود اروری که میده مینوشتی خوب بود
P p30spat کاربر تازه وارد تاریخ عضویت 21 ژوئن 2007 نوشتهها 100 لایکها 1 7 نوامبر 2007 #3 به نقل از Domain : دیتابیس ایجاد کردی؟ نام db و نام کاربر و پسورد db رو درست وارد کردی؟ خود اروری که میده مینوشتی خوب بود کلیک کنید تا بازشود... همه چیو درست وارد کردم لینکشو دادم که ببینی چه اروری داده:دی
به نقل از Domain : دیتابیس ایجاد کردی؟ نام db و نام کاربر و پسورد db رو درست وارد کردی؟ خود اروری که میده مینوشتی خوب بود کلیک کنید تا بازشود... همه چیو درست وارد کردم لینکشو دادم که ببینی چه اروری داده:دی
Domain Registered User تاریخ عضویت 9 می 2007 نوشتهها 1,698 لایکها 2 محل سکونت f34.html ♪♫♪ 7 نوامبر 2007 #4 مثل اینکه اینستال نکرده بودی! الآن برات اینستال کردم پوشه اینستال رو برای امنیت به یه اسم دیگر تغییر نام بده (از طریق ftp)
مثل اینکه اینستال نکرده بودی! الآن برات اینستال کردم پوشه اینستال رو برای امنیت به یه اسم دیگر تغییر نام بده (از طریق ftp)