• پایان فعالیت بخشهای انجمن: امکان ایجاد موضوع یا نوشته جدید برای عموم کاربران غیرفعال شده است

مشکل در وبمستر گوگل

karaj24

کاربر تازه وارد
لایک‌ها
5
سلام
من چند وقت گذشته دامنه ای رو گرفتم و روی اون شروع به کار کردم. منتها اون دامنه قبلا روی یه سایت چینی ست شده بود. الان مشکلی که بهش برخوردم اینه که تعدادی زیادی پارامتر آدرس تو سایت وجود داره. در صورتی که سایت های وردپرس دیگه به این شکل نیست. حالا چون سایت از نتایج گوگل حذف شده میخواستم بپرسم این مشکلات میتونه مرتبط باشه یا اصلا چطوری باید حلش کنم؟ ممنون میشم جواب بدید

ayri_untitled.jpg

decoweb

Registered User
لایک‌ها
247
:) با سلام و خسته نباشید

:general105: مسئله اینه که شما نباید کاری کنید توی این صفحه مگر اینکه واقعا دانش و شناخت بالایی نسبت به گوگل و ساختار سایت خودتو داشته باشید. URL Parameters یعنی مواردی که در آدرس صفحات اضافه میشه و درواقع موجب انجام عملیاتی توی همون صحفه میشه. نه اینکه یک صفحه جدید یا تکراری ایجاد کنه.
توی این شرایط گوگل این صفحات رو در این بخش نشون میده و خودش تصمیم میگیره که چجوری باهاشون برخورد کنه. حالا شما میتونید درخواست کنید که مثلا این صفحات رو بعنوان صفحات مجزا ایندکس کنه.
یکی از نمونه های رایج برای این مسئله صفحات مربوط به نتایج جستجو یا فیلتر کردن Ajax است.

بالا