• پایان فعالیت بخشهای انجمن: امکان ایجاد موضوع یا نوشته جدید برای عموم کاربران غیرفعال شده است

مشکل در وردپرس

mahdiyar.rahimi

کاربر تازه وارد
لایک‌ها
1
با سلام

وب سایت وردپرسی من این ایراد رو میده وقتی به سایت می رم

میشه این مشکل رو حل کنید/

Warning: require_once() [function.require-once]: Unable to access /home3/rizeshem/public_html/wp-admin/setup-config.php in /home3/rizeshem/public_html/wp-config.php on line 92

Warning: require_once(/home3/rizeshem/public_html/wp-admin/setup-config.php) [function.require-once]: failed to open stream: No such file or directory in /home3/rizeshem/public_html/wp-config.php on line 92

Fatal error: require_once() [function.require]: Failed opening required '/home3/rizeshem/public_html/wp-admin/setup-config.php' (include_path='.:/usr/lib/php:/usr/local/lib/php') in/home3/rizeshem/public_html/wp-config.php on line 92

تو سطر 92 این فایل هم این رو نوشته require_once(ABSPATH . 'wp-admin/setup-config.php');

چی کار کنم؟

pangash

Registered User
لایک‌ها
42
سلام جانم
دو حالت باعث این اتفاق می افته
1- فایل های وردپرس شما ناقص هست (از نو وردپرس را بازگذاری کنید )
2- یکی از فانکشن های php بسته و عمل نمی کند (مرحله اول را اگر انجام دادید برطرف نشد با مدیر هاستینگ خود هماهنگ نمایید تا رفع مشکل کند )

mahdiyar.rahimi

کاربر تازه وارد
لایک‌ها
1
سلام جانم
دو حالت باعث این اتفاق می افته
1- فایل های وردپرس شما ناقص هست (از نو وردپرس را بازگذاری کنید )
2- یکی از فانکشن های php بسته و عمل نمی کند (مرحله اول را اگر انجام دادید برطرف نشد با مدیر هاستینگ خود هماهنگ نمایید تا رفع مشکل کند )

با تشکر از توجه شما
من این سایت رو در حدود 3 الی 4 ماهه چیزی نه اضافه کردم نه کم و سایت کار میکرد تا چند روز پیش یه هویی اینجوری شده /
من رفتم دوباره فایل setup.config رو بارگزاری کردم وقتی به سایت رفتم دیدم نوشته که نصب را کامل کنید نم چی چی .... مجبور شدم بگم دوباره بک آپ رو برگردونن به این حالت ...

mahdi.b20

Registered User
لایک‌ها
1,406
بکاپ بگیرید
پوشه WP-ADMIN را دوباره جایگزین کنید

بالا