• پایان فعالیت بخشهای انجمن: امکان ایجاد موضوع یا نوشته جدید برای عموم کاربران غیرفعال شده است

مشکل در پاک کردن فارسی ساز ام تی

masoudi

کاربر تازه وارد
لایک‌ها
0
سلام
من برای تست ام تی فارسی اونو در لوکال نصب کردم. بعدش چون می خواستم نسخه اصلی 3.17 رو تست کنم اونو پاک کردم ولی حالا یه مشکل دارم که نسخه فارسی و اصلی قاتی پاتی شده . در منوی اصلی که هر دو صفحه ها روی هم افتادند و در بفیه صفحه ها هم نوشته های انگلیسی از راست به چپ مرتب شده اند.
چه جوری میشه این فارسی ساز رو حذف کرد؟

azizaa

مدیر بازنشسته
لایک‌ها
0
فایل styles.css رو که تو شاخه MT Static هست رو باید با Styles.css اصلی فایل انگلیسی جایگزین کنی.
لطفا از مووبل تایپ نسخه 3.01ِD استفاده نکنید! کلی باگ داره که یکیش همینه. این مشکلات همه تو نسخه جدید (1.5) برطرف شده.
من به زودی این 3.01ِD رو اصلا از روی هاست حذف می کنم تا خیال همه راحت شه!

masoudi

کاربر تازه وارد
لایک‌ها
0
مشكل حل نشد. با وجودي كه من كلا همه فولدر cgi-bin را كلا حذف كردم و دوباره ساختم.
نمي دونم اين فارسي ساز از كجا خودش رو اعمال مي كنه با وجودي كه در انتهاي همه صفحه ها نوشته 3.17 . :blink:

azizaa

مدیر بازنشسته
لایک‌ها
0
به نقل از masoudi :
مشكل حل نشد. با وجودي كه من كلا همه فولدر cgi-bin را كلا حذف كردم و دوباره ساختم.
نمي دونم اين فارسي ساز از كجا خودش رو اعمال مي كنه با وجودي كه در انتهاي همه صفحه ها نوشته 3.17 . :blink:
اگه از نسخه 3.01D فارسی استفاده می کردی (قبلا) باید شاخه tmpl رو هم با شاخه tmpl اصلی MT3.17 جایگزین کنی.

masoudi

کاربر تازه وارد
لایک‌ها
0
عزيز جان
من همه پوشه هاي ام تي رو حذف مي كنم. و مجددا ام تي 3.17 رو چايگزين مي كنم .
اما وقتي لاگين مي كنم باز دوباره بنر ام تي فارسي در همه صفحات هست و همه جملات از راست به چپ مرتب شده اند با وجودي كه به زبان انگليسي نوشته شده اند. :blink:

azizaa

مدیر بازنشسته
لایک‌ها
0
پسرم شما یک شاخه دیگه هم داری خارج از cgi-bin به نام که بهش می گیم mt-static-files شما اونا رو یادت می ره پاک کنی و با مالmt317 جایگزین کنی

بالا