• پایان فعالیت بخشهای انجمن: امکان ایجاد موضوع یا نوشته جدید برای عموم کاربران غیرفعال شده است

مشکل در پرداخت golden-star

nasser110

کاربر تازه وارد
لایک‌ها
0
سلام
من حدودا 2 هفته هستش در پلن سیلور سایت golden-star عضو هستم و لی متاسفانه تا حالا 2 بار درخواست پرداخت سود را به e-gold خودم کردم که بعد از اینکه داخل سیستم شدم دیدم نوشته incorect ( شماره حساب رو)
یکی از دوستان گفته بود ایگولد ممکنه حسابت را بسته باشه چون اطلاعاتت رو بروز نکردی در صورتی که من تا حالا 2 بار تو خود ایگولد اطلاعاتم رو بروز کردم ولی ظاهرا نمی دونم ایگولد می بنده حساب رو یا مشکل از golden-star هستش و شماره حسابمو 2-3 باز عوض کردم ولی هر دفعه golden-star می نویسه incorect کسی از دوستان اگه کمک کنه واقعا ممنون میشم

Zoro

Registered User
لایک‌ها
6
به نقل از nasser110 :
سلام
من حدودا 2 هفته هستش در پلن سیلور سایت golden-star عضو هستم و لی متاسفانه تا حالا 2 بار درخواست پرداخت سود را به e-gold خودم کردم که بعد از اینکه داخل سیستم شدم دیدم نوشته incorect ( شماره حساب رو)
یکی از دوستان گفته بود ایگولد ممکنه حسابت را بسته باشه چون اطلاعاتت رو بروز نکردی در صورتی که من تا حالا 2 بار تو خود ایگولد اطلاعاتم رو بروز کردم ولی ظاهرا نمی دونم ایگولد می بنده حساب رو یا مشکل از golden-star هستش و شماره حسابمو 2-3 باز عوض کردم ولی هر دفعه golden-star می نویسه incorect کسی از دوستان اگه کمک کنه واقعا ممنون میشم

مشكل صد در صد از egold هست شما باید حساب جدیدی باز کنید و security های ایگولد را تغییر ندهید
حل میشود .

tnh_z

کاربر تازه وارد
لایک‌ها
0
به نقل از nasser110 :
سلام

لطفا بفرماييد چگونه بايد در e-gold اطلاعات را بروز كرد.

nasser110

کاربر تازه وارد
لایک‌ها
0
سلام
آقا ممنون از پاسختون - راستش من فقط اونجا كه مي گه IP چک نشه رو غیر فعال کردم چون هر دفعه می اومد یه Pin Code ميخواست كه من اونو غير فعال كردم پس يعني مشكل از اونه ؟
ممنون از پاسختون

Zoro

Registered User
لایک‌ها
6
به نقل از nasser110 :
سلام
آقا ممنون از پاسختون - راستش من فقط اونجا كه مي گه IP چک نشه رو غیر فعال کردم چون هر دفعه می اومد یه Pin Code ميخواست كه من اونو غير فعال كردم پس يعني مشكل از اونه ؟
ممنون از پاسختون

دقيقاً از همونه اين پين كد خواستن هم از مزيتش هست .

m_amin

Registered User
لایک‌ها
268
چرا الکی یه چیز میگی چه ربطی داره اخه
اون سکوریتی حسابت هست که هر جور بخوای تنظیم میکنی

Zoro

Registered User
لایک‌ها
6
به نقل از m_amin :
چرا الکی یه چیز میگی چه ربطی داره اخه
اون سکوریتی حسابت هست که هر جور بخوای تنظیم میکنی

من دقیقاٌ همین مشکل رو داشتم وبا این روش حل شد . بازم الکی میگم !

vahidrk

کاربر قدیمی پرشین تولز
لایک‌ها
561
آقا امروز به من يه ايميل از يه سايتي كه توش عضو بودم رسيد.گفته بود كه:
سايت گلدن استار بعد از اينكه چند روز پرداخت نمي كرد دوباره شروع به پرداخت كرده.
به نظر من مشكل از گلدن استاره.حالا خود دانيد. :D

Electronics Art

کاربر فعال برق و الکترونیک
کاربر فعال
لایک‌ها
18
به نقل از vkamali :
آقا امروز به من يه ايميل از يه سايتي كه توش عضو بودم رسيد.گفته بود كه:
سايت گلدن استار بعد از اينكه چند روز پرداخت نمي كرد دوباره شروع به پرداخت كرده.
به نظر من مشكل از گلدن استاره.حالا خود دانيد. :D

دوست من ديروز از گولدن استار پرداخت داشته 30 دلار

ali313

Registered User
لایک‌ها
0
زیر خون قمه ، زنجیر ، سینه ، لطم ، سیلی و ... جای
پين كد منم هميشه غير فعاله ربطي به اون نداره
دوست من اگه مي خواي مشكلت رفع شه لطفا پيامش كپي كن بزار اينجا ببينيم چي ميگه

m_amin

Registered User
لایک‌ها
268
به نقل از Zoro :
من دقیقاٌ همین مشکل رو داشتم وبا این روش حل شد . بازم الکی میگم !
ffdk di ]dcd kldn,kd k', hoi hwgh ldn,kd tgsti h,k ]di ;i hdk ]dchv, ld'd

nasser110

کاربر تازه وارد
لایک‌ها
0
سلام دوستان گل
آقا من واقعا تعجب مي كنم يعني كسي اين مشكل رو تا حالا نداشته ؟ ببينيد من جايي Error خاصي ندارم فقط وقتي تو golden-star در خواست يا همون whitdraw مي دم كه برزيره به ايگولد فرداش كه مي يام زير Status نوشته Incorrect يعني حساب ايگولد يا اشتباه است يا بسته شده - كه 100% كه اشتباه نزدم ولي 90% بسته شده حسابم تو ايگولد حالا مي خوام بدونم اين ايگولد چرا مي بنده حساب رو من تا حالا 2 بار حساب ايجاد كردم توش هم 2-3 دلار گذاشتم كه خالي نباشه و 4-5 روز يكبار هم بروزش مي كنم ولي برام خيلي عجيبه ..........

خواشا دوستان بازم كمك كنند :blush:

mostafa_gm

Registered User
لایک‌ها
438
به نقل از nasser110 :
سلام دوستان گل
آقا من واقعا تعجب مي كنم يعني كسي اين مشكل رو تا حالا نداشته ؟ ببينيد من جايي Error خاصي ندارم فقط وقتي تو golden-star در خواست يا همون whitdraw مي دم كه برزيره به ايگولد فرداش كه مي يام زير Status نوشته Incorrect يعني حساب ايگولد يا اشتباه است يا بسته شده - كه 100% كه اشتباه نزدم ولي 90% بسته شده حسابم تو ايگولد حالا مي خوام بدونم اين ايگولد چرا مي بنده حساب رو من تا حالا 2 بار حساب ايجاد كردم توش هم 2-3 دلار گذاشتم كه خالي نباشه و 4-5 روز يكبار هم بروزش مي كنم ولي برام خيلي عجيبه ..........

خواشا دوستان بازم كمك كنند :blush:
هيچ وقت از يه ايميل واسه دو تا حساب استفاده نكنيد. حسابتون هم سر ماه بايد حداقل 6 سنت توش باشه.

nasser110

کاربر تازه وارد
لایک‌ها
0
سلام
جناب من گفتم كه ايميل رو دو بار وارد نكردم براي هر Account در ضمن 2 دلار هم حداقل مي گذارم تو هر حساب
حالا مشكل چيه نمي دونم
خواهشا يكي كمك كنه :(

Electronics Art

کاربر فعال برق و الکترونیک
کاربر فعال
لایک‌ها
18
به نقل از nasser110 :
سلام
جناب من گفتم كه ايميل رو دو بار وارد نكردم براي هر Account در ضمن 2 دلار هم حداقل مي گذارم تو هر حساب
حالا مشكل چيه نمي دونم
خواهشا يكي كمك كنه :(

آقا شما چرا را دور می رید
لطف کنید یه ایمیل بهشون بزنید و بگید مشکلتون چی هستش
حتماً کمکتون می کنند
این از همه بهتره
موفق باشین
:)

tnh_z

کاربر تازه وارد
لایک‌ها
0
به نقل از Electronics Art :
آقا شما چرا را دور می رید
لطف کنید یه ایمیل بهشون بزنید و بگید مشکلتون چی هستش
حتماً کمکتون می کنند
این از همه بهتره
موفق باشین
:)

من هم فكر مي كنم اين بهترين راه است.

behzad-z28

کاربر تازه وارد
لایک‌ها
0
به نقل از nasser110 :
سلام
با سلام من هم يك ماه پيش دچار چنين مشكلي شده بودام واز يكي از دوستانم سوال كردام و او گفت مقداريكه پرداخت نشده وسودهاي جديد را يك مرتبه ديگر درخواست كن ومن اين كار را كردام وخوشبختانه در بار دوم تمام مبلغ به من پرداخت شد. در ضمن شما ميتوانيد يك شماره ايگلد ديگر درست كنيد واآن را امتحان كنيد

بالا