• پایان فعالیت بخشهای انجمن: امکان ایجاد موضوع یا نوشته جدید برای عموم کاربران غیرفعال شده است

مشکل در پلیر انلاین : جلوگیری از دانلود خودکار دانلود منیجر

amin_70

Registered User
لایک‌ها
31
سلام دوستان عزیز

ما رو سایتمون ده تا ویدیو پلیر مختلف رو تست کردیم همشون موقعی که کاربر رو پلی کلیک میکنه پیام دانلود میده و بعد ویدیو رو پخش میکنه
ما می خواییم کاری کنیم فقط ویدیو پخش بشه..

همه نوع تنظیمی رو پلیرا انجام دادیم ولی جواب نداده
من گفتم شاید نیاز باشه به سرور کدی رو اضافه کنم ولی اطلاعی ندارم چه نوع کدی !!

دوستان برنامه نویس اگه می تونن کمک کنند ما هزینه اش رو هم پرداخت میکنیم. فقط نیاز فوری داریم.

skate

Registered User
لایک‌ها
143
مشکل شما انتخاب پلیر نیست، تکنولوژی نحوه ی قرار دادن ویدیو هست.
شما یه پلیر لود می کنید ومی گید فلان فایل ویدیو بچسبه به اون و باهاش اجرا بشه. هر کاری کنید نهایتا کاربر می تونه اون رو دانلود کنه، نرم افزار های دانلود منیجر هم مونیتورینگ دارند و براحتی لینک رو می کشن بیرون.
شما باید از تکنولوژی ontime buffer یا realtime buffer استفاده کنید. یعنی برنامتون بیاد و هر ثانیه یه تکه از ویدیوتون رو پخش کنه. اگر نرم افزار مدیریت محتواتون پایتون یا php هست ما می تونیم براتون این تکنولوژی رو پیاده کنیم ، هزینه با توجه به کدنویسی وبسایت شما حداقل یک و نیم میلیون تومن. زمان هم متغیر هست حداقل ۱۰ روز. ضمن اینکه شما باید سرور مجازی هم داشته باشید.

amin_70

Registered User
لایک‌ها
31
الان سایت تی وی پلاس و ده ها سایت دیگه از یک پلیر ساده دارن استفاده می کنن قربان ! تکنولوژی نحوه قرار دادن منظورتون چی هست !!!
----------------------------------------

دوستان برنامه نویسی دیگر اگر می تونند کمک کنند پیام بدن .

Last edited:

behzadnoor

Registered User
لایک‌ها
287
باید یک سرویس ویدیو استریمینگ تهیه کنید که فایل ها استریم بشه . توی نت سیستم های خارجی زیادی هست که ارائه میکنند و بصورت ماهانه یا سالانه هزینه دریافت میکنند که هزینه بالایی دارند . یا اینکه میتونید یک سیستم اختصاصی طراحی کنید که باز هم هزینه بالایی داره . این دوستمون خیلی خوب قیمت دادن برای یک سیستم اختصاصی

amin_70

Registered User
لایک‌ها
31
باید یک سرویس ویدیو استریمینگ تهیه کنید که فایل ها استریم بشه . توی نت سیستم های خارجی زیادی هست که ارائه میکنند و بصورت ماهانه یا سالانه هزینه دریافت میکنند که هزینه بالایی دارند . یا اینکه میتونید یک سیستم اختصاصی طراحی کنید که باز هم هزینه بالایی داره . این دوستمون خیلی خوب قیمت دادن برای یک سیستم اختصاصی

سلام جناب نورائی عزیز ( اگر درست به یاد داشته باشم )

اقا سر یکی از سایت ها خودتون این مشکل رو با پلیرم حل کرده بودید! یادتون هست ؟ (musicc.ir ) از سیستم خاصی هم استفاده نکردید ولی پیام دانلود هم نمیداد.

behzadnoor

Registered User
لایک‌ها
287
سلام جناب نورائی عزیز ( اگر درست به یاد داشته باشم )

اقا سر یکی از سایت ها خودتون این مشکل رو با پلیرم حل کرده بودید! یادتون هست ؟ (musicc.ir ) از سیستم خاصی هم استفاده نکردید ولی پیام دانلود هم نمیداد.

سلام . البته قضیه موزیک با فیلم کاملا متفاوت هست . الان سایتهای تی وی پلاس و آپارات هم همین مورد رو دارند یعنی بعد از پخش آیکون دانلودر برای دانلود ظاهر میشه و فیلم هم پخش میشه . مگر اینکه از ویدیو استریمینگ استفاده کنند . ( من لینک دو سایت رو در پست سه دیدم که قبلا نخونده بودم ) . شاید هم مشکل شما چیزی غیر از این هست که من متوجه نشدم .

skate

Registered User
لایک‌ها
143
الان سایت تی وی پلاس و ده ها سایت دیگه از یک پلیر ساده دارن استفاده می کنن قربان ! تکنولوژی نحوه قرار دادن منظورتون چی هست !!!
دوست عزیز ما رو بوق فرض کن اندکی اطلاعات برنامه نویسی داریم الحمدالله!

البته تکنولوژی که من گفتم از استریمینگ هم قوی تر هست. سرویسی هست که سایت های پخش آنلاین مثل نت فلیکس استفاده می کنند.

سایت تی وی پلاس منظورتون plus.ir هست؟
این یه نمونه لینک دانلود از این سایت : http://m1.plus.ir/videos/94/07/3/360.mp4

پلیر ساده یا پیچیده نداره ، من هم گفتم ربطی به پلیر نداره ، دوست من، نحوه ی بافر مهمه. حالا با هر پلیری.

بدون شک می گم فکر نمی کنم تیم دیگه ای پیدا کنید که این کار رو بتونند انجام بدن. همون استریمینگ رو هم قیمتها خیلی بالاتر از این حرفاست.
امیدوار هستم بتونید حتما شخصی رو پیدا کنید که براتون کارتون رو انجام بده.

موفق باشید

amin_70

Registered User
لایک‌ها
31
سلام مجدد به هر دو عزیز

من فکر می کنم بنده منظورم رو اشتباه رسوندم
ما نمی خواییم سیستم خیلی هوشمندی اوکی کنیم تا کسی نتونه فایل دانلود کنه
ما فقط می خواییم وقتی تو یه صفحه مون ویدیو میزاریم ( ویدیو هم چیز خاصی نیست یه تریلر نرم افزاری چیزی هست )
وقتی کاربر وارد صفحه میشه صد تا پیام دانلود نیاد رو صفحه یا وقتی می خواد ویدیو رو ببنیه همش دانلود منیجر پیام دانلود نده

اون سیستمی که شما می گید و به صورت تقریبا حرفه ای روی فیلیمو (http://www.filimo.com/ ) الان داره پیدا میشه نیاز ما نیست.

ما فقط می خوایییم کاربر وقتی تو صفحه مون میاد همش پیام دانلود نمایش نده.
الان همین Plus.ir هم نگاه کنید وقتی رو پلی کلیک می کنید دانلود منیجر پیام دانلودش رو صفحه نمیاد ( پیداکردن لینک دانلودش ساده است البته )

behzadnoor

Registered User
لایک‌ها
287
سلام مجدد به هر دو عزیز

من فکر می کنم بنده منظورم رو اشتباه رسوندم
ما نمی خواییم سیستم خیلی هوشمندی اوکی کنیم تا کسی نتونه فایل دانلود کنه
ما فقط می خواییم وقتی تو یه صفحه مون ویدیو میزاریم ( ویدیو هم چیز خاصی نیست یه تریلر نرم افزاری چیزی هست )
وقتی کاربر وارد صفحه میشه صد تا پیام دانلود نیاد رو صفحه یا وقتی می خواد ویدیو رو ببنیه همش دانلود منیجر پیام دانلود نده

اون سیستمی که شما می گید و به صورت تقریبا حرفه ای روی فیلیمو (http://www.filimo.com/ ) الان داره پیدا میشه نیاز ما نیست.

ما فقط می خوایییم کاربر وقتی تو صفحه مون میاد همش پیام دانلود نمایش نده.
الان همین Plus.ir هم نگاه کنید وقتی رو پلی کلیک می کنید دانلود منیجر پیام دانلودش رو صفحه نمیاد ( پیداکردن لینک دانلودش ساده است البته )

سلام و وقت بخیر . یه jwplayer دانلود و نصب کنید . همه اموزش ها و نحوه کانفیگ توی خود سایت هست براحتی میتونید مشکلتون رو حل کنید . بعد از jw پیشنهاد من vediojs هست

amin_70

Registered User
لایک‌ها
31
سلام و وقت بخیر . یه jwplayer دانلود و نصب کنید . همه اموزش ها و نحوه کانفیگ توی خود سایت هست براحتی میتونید مشکلتون رو حل کنید . بعد از jw پیشنهاد من vediojs هست

تشکر از شما جناب نورائی عزیز
دقیقا vediojs رو سایت فعال هستش و داریم با این پلیر کار می کنیم. انصافا همه چیش عالی هست و تنها مشکلش همین هست که پیام دانلود میده
یعنی تا رو دکمه پلیش کلیک می کنیم اول idm استارت دانلود میده بعد تازه ویدیو شروع به 7خش میشه.

loneliest

Registered User
لایک‌ها
195
برای حذف صورت مسئله یک راه ساده وجود داره که میتونید بعنوان راهنمای پخش آنلاین توی سایتتون قرار بدید:
برای حل این مشکل از جانب IDM به این صورت اقدام کنید.
1. IDM را باز کنید و از منو Downloads روی Options کلیک کنید.
2. از تب General چک مارک گزینه Use advanced browser integration رو خاموش کنید.
3. بر روی OK کلیک کنید.
حالا صفحه وب سایتتون رو رفرش کنید ، ویدیو پخش خواهد شد...

بالا