• پایان فعالیت بخشهای انجمن: امکان ایجاد موضوع یا نوشته جدید برای عموم کاربران غیرفعال شده است

مشکل در کامت

saberioon

کاربر تازه وارد
لایک‌ها
0
من تغییراتی که احسان گفته بود در مورد کامنت ها دادم اما امکان پست نظرات وحود نداره و میگه که مطالبی که وارد شده ایراد دارد .درصورتی که ایرادی وحود ندارد !!
ممنون میشم راهنمایی کنید
روی سایت www.kabarchin.com

ehsan

Administrator
مدیر انجمن
Administrator
لایک‌ها
3,918

Mashaheer

مدیر بازنشسته
کاربر فعال
لایک‌ها
17
به نقل از saberioon :
من تغییراتی که احسان گفته بود در مورد کامنت ها دادم اما امکان پست نظرات وحود نداره و میگه که مطالبی که وارد شده ایراد دارد .درصورتی که ایرادی وحود ندارد !!
ممنون میشم راهنمایی کنید
روی سایت www.kabarchin.com
ميشه كمي بيشتر توضيح بدي؟

saberioon

کاربر تازه وارد
لایک‌ها
0
به نقل از ehsan :
منظورت نصب این سیستم کد امنیتیه؟
به نقل از Mashaheer :
ميشه كمي بيشتر توضيح بدي؟
نه منظورم همون تغییر نام فایل کامنت ها است . وقتی که کسی می خواد نطر بزاره ام تی میاد میگه کامل فرم را پر نکردی و نظرات را ثبت نمیکند ؟!!
هرکاری کردم درست نشد . من از اسم فایلها استفاده نکردم و فقط کد کامنت ام تی را گذاشتم اما وقتی امتحان کردم که ادرس فایل را بزارم باز هم نشد ؟؟

ehsan

Administrator
مدیر انجمن
Administrator
لایک‌ها
3,918
اون قضیه تغییر نام هیچ ربطی به عدم تایید ارسال کامنت نداره. من فکر میکنم توی جاوا اسکریپتهای تمپلیت کامنت ها تغییری داده شده. برای تست می تونی اسم فایل کامنت و تغییرات mt.cfg رو به حالت قبل برگردونی و نتیجه رو ببینی

Shahed

کاربر قدیمی پرشین تولز
لایک‌ها
34
به نقل از ehsan :
اون قضیه تغییر نام هیچ ربطی به عدم تایید ارسال کامنت نداره. من فکر میکنم توی جاوا اسکریپتهای تمپلیت کامنت ها تغییری داده شده. برای تست می تونی اسم فایل کامنت و تغییرات mt.cfg رو به حالت قبل برگردونی و نتیجه رو ببینی
درسته ;)

saberioon

کاربر تازه وارد
لایک‌ها
0
به نقل از ehsan :
ممنون و سپاسگزار . فکر میکنم مشکل همین باشه

بالا