• پایان فعالیت بخشهای انجمن: امکان ایجاد موضوع یا نوشته جدید برای عموم کاربران غیرفعال شده است

مشکل در کپی کردن dvd در هارد.

بهناز

Registered User
لایک‌ها
4
با سلام .

میخواستم بدونم چجوری باید dvd که چند تا زیر نویس و صدا داره باید کپی کرد که وقتی از روی هارد اجرا میکنیم هم همه زیرنویس و غیره رو داشته باشیم.من یه دونه کپی کردم ولی زیر نویس غیر فعال هستش.ممنون میشم جواب بدین.

Smiley

Registered User
لایک‌ها
0
بهترين و آسون ترين راه اينه كه از ديويدي روي هارد ايميج بگيرين .... و بعد ايميج رو با درايو هاي مجازي لود كنين . اينطوري مثل اين ميمونه كه خود ديويدي رو داخل ديويدي رام گذاشتين :happy:
باز بهترين و ساده ترين برنامه ها براي ايميج گرفتن و درايو مجازي ساختن يكي Alcohol 120% هست يكي هم Nero
موفق باشين

amd>intel

مدیر بازنشسته
لایک‌ها
17
بهناز خانم شما فكر كنم ميخواهيد تمام جزئيات رو ياد بگيريد. كه اين درست نيست چون براي هر چيزي بايد بهائي پرداخت . منظورم پول نيست ولي اينطوري كه شما داريد انجام مي دهيد غ

3POWER

کاربر قدیمی پرشین تولز
کاربر قدیمی پرشین تولز
لایک‌ها
543
با سلام .

میخواستم بدونم چجوری باید dvd که چند تا زیر نویس و صدا داره باید کپی کرد که وقتی از روی هارد اجرا میکنیم هم همه زیرنویس و غیره رو داشته باشیم.من یه دونه کپی کردم ولی زیر نویس غیر فعال هستش.ممنون میشم جواب بدین.

شما تمامي فايلهاي توي دي وي دي رو كپي كنيد بايد بخونه، از جمله فايلهاي ifo، bup و .. اصلآ اون پوشه هاي اصلي
video و audio را همونطوري كپي كنيد و از داخلش فايلهاي vob را باز كنيد مثلآ با مديا پلير، اگر فيلم دي وي ديت استاندارد
رايت شده بايد عين خودش بخونه.

بهناز خانم شما فكر كنم ميخواهيد تمام جزئيات رو ياد بگيريد. كه اين درست نيست چون براي هر چيزي بايد بهائي پرداخت . منظورم پول نيست ولي اينطوري كه شما داريد انجام مي دهيد غ

چرا اديت كردي، ميذاشتي بمونه بي خيال... :D

zirnevis

Registered User
لایک‌ها
8
با این نرم افراز بریزید رو هارد و فایل info رو در دایرکتوری مقصد اجرا کنید بهترین نرم افزار برای بخش فعلا powerdvd است.

بهناز

Registered User
لایک‌ها
4
amd>intelچرا ناراحت میشید خوب اگه اینجا نپرسم کجا بپرسم مگه این سایت هدفش این نیست که همه با هم گفتگو کنند و راه حل رو پیدا کنند.راستی من آخر جمله شما رو متوجه نشدم میشه تو پیام برام بفرستی.

بالا