• پایان فعالیت بخشهای انجمن: امکان ایجاد موضوع یا نوشته جدید برای عموم کاربران غیرفعال شده است

مشکل در گرفتن خروجی JPG در فتوشاپ!

RuDiger

کاربر فعال فوتبال
کاربر فعال
لایک‌ها
5,069
با درود
یه کار گرافیکی درست کردم با فتوشاپ که در واقع نوشته هست همش! -5 تا لایه هم داره اما برای خروجی عکس گرفتن مشکل دارم. save as رو که می زنم فقط 5-6 تا فرمت برای سیو کردن داره! کسی می دونه مشکل از کجاست؟

PIC Maker

کاربر فعال گرافیک
کاربر فعال
لایک‌ها
33
سلام
چند حالت وجود داره :
1- فتوشاپتون مشکل داره = باید از دوباره نصب کنید
2- میتونید از SAVE FOR WEB استفاده کنید
3 - که به احتمال 90 درصد همین هست اینه که تنظیمات سند رو در شروع پروژه اشتباه وارد کردید (file > new)
تغییر اشتباه تنظیمات باعث محدود شدن فرمت های سیو در بعضی مواقع میشه / یک new با تنظیمات زیر باز کنید و ببینید که فرمت ها موقع سیو هستن یا نه :

y5x3j3adw2qyj8od0tie.gif

موفق باشید

mazaherdehghani

کاربر تازه وارد
لایک‌ها
3
سلام
مشکل مربوط به mode کاريتون هست . يا مد کاريتون روي RGB در حالت 16 بيت هست يا اينکه حالت Lab Color انتخاب شده . براي حل مشکل از منوي Image زير گزينه Mode رو انتخاب کنيد و از اونجا موارد بالا رو چک کنيد . در حالت RGB بايد حالت 8 بيت انتخاب شده باشه . شکل پيوست رو ببينيد
---------------------------------------
مجموعه طرحهاي حرفه اي من | Mazaherdesigner
نياز به طراحي فوق حرفه اي با قيمت استثنايي داريد ؟
mazaherdesigner.blogfa

فایل های ضمیمه

• help.jpg
    help.jpg
    80.9 KB · نمایش ها: 55

RuDiger

کاربر فعال فوتبال
کاربر فعال
لایک‌ها
5,069
مرسی از هر دو دوست عزیز:)
مشکل همون مد 32 بیتیش بود که گذاشتم روی 16 بیت رو اوکی شد!
حالا یه سوال اضافه بر سازمان:
الان کیفیت عکسی که گرفتم پایین هست! آیا امکانش هست بشه کیفیت عکس رو بالا برد یا اینکه باید از دوباره کار رو شروع کنم؟ فک کنم خودم اشتباه کردم که رزولوشن رو رو 102*1024 گرفتم!

sara502

کاربر تازه وارد
لایک‌ها
0
سلام

منم CS5 رو تازه نصب کردم و با ذخیره کردن عکس مشکل دارم وقتی "سیو از "یا" سیو" رو میزنم هیچ کادری باز نمیشه مواردی رو که گفتین رو انجام دادم ولی درست نشده
لطفا کمکم کنید

بالا