سلام . دوستان من تو سایتم از دکمه + گوگل استفاده کردم و مشکلی هم نداشته تا 2 روز پیش اما این اواخر هرکاری میکنم نمیتونم به پست های جدید که میزنم +1 بدم
البته از چند نفر دیگه هم خواستم این کارو انجام بدند که اونا هم گفتند نشده . وقتی +1 رو میزنم اضافه میشه و بعد از چند ثانیه دوباره کم میشه و علامت تعجب روی ایکون نشون داده میشه
تو گوگل برای این مشکل چند تا دلیل آورده :
خطاهای دکمه 1+
اگر دکمه 1+ قابل دسترسی نباشد یا عملکرد آن متوقف شده باشد، این تصویر را مشاهده خواهید کرد:
خطای دکمه 1+ ممکن است به دلایل مختلفی ایجاد شود، از جمله موارد زیر:
پایان فرصت زمانی سرور: اتصال اینترنت خود را بررسی کرده و صفحه را تازه کنید.
نمایه مسدود شده است: اگر نمایه شما مسدود شده باشد نمی توانید محتواها را 1+ کنید.
من رفرش کردم ولی بازم درست نشد پس احتمالا مسدود شده . البته اینم بگم که تو سایت های دیگه با همین حساب جیمیلم میتونم +1 بدم اما تو سایت خودم نمیشه
کسی میتونه راهنمایی کنه ؟
خودم پیدا کردم مشکل از کجاست . پایین نوشتم بخونید . 2 روز ترجمه کردم تا اینو فهمیدم . اگه استفاده کردید یه دعا هم واسه ما بکنید :ی
البته از چند نفر دیگه هم خواستم این کارو انجام بدند که اونا هم گفتند نشده . وقتی +1 رو میزنم اضافه میشه و بعد از چند ثانیه دوباره کم میشه و علامت تعجب روی ایکون نشون داده میشه
تو گوگل برای این مشکل چند تا دلیل آورده :
خطاهای دکمه 1+
اگر دکمه 1+ قابل دسترسی نباشد یا عملکرد آن متوقف شده باشد، این تصویر را مشاهده خواهید کرد:
خطای دکمه 1+ ممکن است به دلایل مختلفی ایجاد شود، از جمله موارد زیر:
پایان فرصت زمانی سرور: اتصال اینترنت خود را بررسی کرده و صفحه را تازه کنید.
نمایه مسدود شده است: اگر نمایه شما مسدود شده باشد نمی توانید محتواها را 1+ کنید.
من رفرش کردم ولی بازم درست نشد پس احتمالا مسدود شده . البته اینم بگم که تو سایت های دیگه با همین حساب جیمیلم میتونم +1 بدم اما تو سایت خودم نمیشه
کسی میتونه راهنمایی کنه ؟
خودم پیدا کردم مشکل از کجاست . پایین نوشتم بخونید . 2 روز ترجمه کردم تا اینو فهمیدم . اگه استفاده کردید یه دعا هم واسه ما بکنید :ی
Last edited: