• پایان فعالیت بخشهای انجمن: امکان ایجاد موضوع یا نوشته جدید برای عموم کاربران غیرفعال شده است

مشکل در WIFI

RadioCMS

Registered User
لایک‌ها
225
سلام :) دوستان من دیروز داشتم تو نت میچرخیدم که یهو نت قطع شد :)

WIFI لپ تاپ کلا خاموش شد ! ریستش کردم Fn + F2 سیگنال برگشت اما یه مشکل جدی پیدا کرده !!!!

قبلا من لپ تاپ رو تا فاصله 7 8 متری میبردم خیلی راحت سیگنال میداد و متصل میشود به مودم

اما الان حتما باید 2 یا 3 با مودم فاصله داشته باشم و گرنه حتی اسم کانکشنم پیدا نمیکنه بیاره !!!!

مشکل از کجاست ؟؟ گوشی خیلی راحت به مودم وصل میشه تا فاصله 10 متری حتی ! اما لپ تاپ باید 2 یا 3 متری مودم باشه تا بتونه کانکت شه

نمیدونم چیکار کنم !!!!!!

reza76622201

کاربر حرفه ای سخت افزار
لایک‌ها
3,630
سلام :) دوستان من دیروز داشتم تو نت میچرخیدم که یهو نت قطع شد :)

WIFI لپ تاپ کلا خاموش شد ! ریستش کردم Fn + F2 سیگنال برگشت اما یه مشکل جدی پیدا کرده !!!!

قبلا من لپ تاپ رو تا فاصله 7 8 متری میبردم خیلی راحت سیگنال میداد و متصل میشود به مودم

اما الان حتما باید 2 یا 3 با مودم فاصله داشته باشم و گرنه حتی اسم کانکشنم پیدا نمیکنه بیاره !!!!

مشکل از کجاست ؟؟ گوشی خیلی راحت به مودم وصل میشه تا فاصله 10 متری حتی ! اما لپ تاپ باید 2 یا 3 متری مودم باشه تا بتونه کانکت شه

نمیدونم چیکار کنم !!!!!!
سلام. اول ویندوز رو از نو نصب کنید. اگر مشکلش حل نشد دقیقا مشکل سابق منو دارید. کارت شبکه Wifi ایراد پیدا کرده ببرید گارانتی.

mohamad elx

Registered User
لایک‌ها
2,808
سلام
برید تو دیوایس منیجر قسمت وایرلس و کانکشن ها روی درایور وایرلستون کلیک راست کنید uninstall رو بزنید. اخرین نسخه درایور لپ تاپتون رو از سایتش دانلود و نصب کنید

Gesher

کاربر فعال سخت افزار
کاربر فعال
لایک‌ها
794
اگر با تعویض ویندوز، نصب/بروزرسانی درایور کارت شبکه ی وایرلس مشکل حل نشد اتصالات آنتنش باید بررسی بشه و اگر مشکل رفع نشد کارت شبکه ی وایرلس ممکنه نیاز به تعویض داشته باشه

AMD.POWER

مدیر بازنشسته
لایک‌ها
23,611
درایور قبلی رو انیستال و درایور جدید رو از سایت گرفته تست کنید . خرابی دانگل وای فای تو بعضی از لپتاپ ها دیده میشه .

بالا