• پایان فعالیت بخشهای انجمن: امکان ایجاد موضوع یا نوشته جدید برای عموم کاربران غیرفعال شده است

مشکل دسترسی به تاریخ هجری شمسی

gooliof_iran

کاربر تازه وارد
لایک‌ها
1
مشکل دسترسی به تاریخ هجری شمسی
سلام
لطفا در صورت امکان اگر کسی از اساتید می داند که چگونه در ویندوز ایکس پی به تاریخ هجری شمسی باید دسترسی پیدا کرد این بنده حقیر را راهنمائی نماید.

با تشکر:blush:

mamiz

کاربر تازه وارد
لایک‌ها
0
خود ویندوز نداره. مگر اینکه از برنامه های کمکی ایتفاده کنید.

ali_3sal

کاربر تازه وارد
لایک‌ها
0
سلام
لطفا یک نرم افزار که این کار رو کیکنه و ارزون هم هست و رلحت هم گیر مییاد و ویندوز رو هم به هم نمیریزه معرفی کنید.
با تشکر:blink:

mamiz

کاربر تازه وارد
لایک‌ها
0
اگه فقط بخوای تقویم رو ببینی و کار دیگه ای مثل تبدیل و... نداشته باشی من Persian Desktop Calendar رو پیشنهاد میکنم. تقویم رو میندازه روی Background دسکتاپ. رایگان هم هست.

Mahmoud58

کاربر تازه وارد
لایک‌ها
7
یه نرم افزار بود که کلاً تاریخ سیستم رو از میلادی به هجری شمسی تغییر میداد ...

من قبلاً اونو داشتم ولی گمش کردم !!! :blush:

کسی داره این نرم افزار رو .... ؟!!!
:blink:

mamiz

کاربر تازه وارد
لایک‌ها
0

Parham

Registered User
لایک‌ها
2
به نقل از mamiz :
این رو من نصب کردم جالب بود اما صفحه تبلیغ داره که هر از چندگاهی نشونش میده.
من Persian Desktop Calendar رو ترجیح میدم.
دریافت از RapidShare
دریافت از Mytempdir
اولا که تبلیغاتی نمایش نمیده. شاید هر ۵ الی ۶ ماه یک پیغام از طرف خود شرکت سینا پردازش نمایش داده میشه. ولی مزایایی داره که اصلا باDesktop Calendar قابل مقایسه نیست. در تمامی ویندوز اکسپلورر، مشخصات فایلها، تاریخ در تسک بار (System Tray) و همچنین Outlook Express تاریخ رو شمسی میکنه.

mamiz

کاربر تازه وارد
لایک‌ها
0
به نقل از Parham.G :
اولا که تبلیغاتی نمایش نمیده. شاید هر ۵ الی ۶ ماه یک پیغام از طرف خود شرکت سینا پردازش نمایش داده میشه. ولی مزایایی داره که اصلا باDesktop Calendar قابل مقایسه نیست. در تمامی ویندوز اکسپلورر، مشخصات فایلها، تاریخ در تسک بار (System Tray) و همچنین Outlook Express تاریخ رو شمسی میکنه.
اگه این چیزا برای کسی مهم باشه آره. اما اگر فقط بخوای بدونی که امروز چه تاریخی هستش نه. من ترجیح میدم برنامه اضافی در حال اجرا نداشته باشم چون ممکنه با برنامه هام کرش کنه.

ali_3sal

کاربر تازه وارد
لایک‌ها
0
سلام - من منظورم این است که به این قسمت که در زیر نمایش داده شده تاریخ هجری شمسی را اضافه کند.
در کنترل پنل در قسمت رجینال اند لنگوئیج آپشن و در قسمت customize regional options در قمست calender type
هجری شمسی را اضافه کند که در نرم افزارهای نوشته کار بدهد.
البته از کمک سایر دوستان نیز متشکرم.:D

بالا