• پایان فعالیت بخشهای انجمن: امکان ایجاد موضوع یا نوشته جدید برای عموم کاربران غیرفعال شده است

مشکل @@@@ دلیل وجود علامت زرد رنگ تعجب روی آیکون اینترنت ؟

arashhamidi2014

Registered User
لایک‌ها
1,099
سلام . من حدود 4 روز است که اینترنتم کاملا پکیده و کلا قطع هستش دقیقا یک روز بعد از بارون این اتفاق اوفتاد . تلفن خونه هم خش خش خیلی زیادی داره , تمام چراغ های مودم هم روشنه و درست کار می کنه ولی علامت زرد رنگ تعجب روی آیکون اینترنت هست و تنظیمات DNS هم رو اتوماتیک گذاشتم دیروز زنگ زدم پشتیبانی گفت مشکل از ما نیست مشکل از کابل های سیم خونه تون هست کابل خونه ی ما دوجاش قطع هستش که اونا هم دستکاری کردم ولی فایده نداشت , دوستان امکان داره مشکل از کابل اصلی که سیم مخابرات به خونه ما میآد باشه ؟
اینترنتم مخابرات هستش
دلیل این علامت زرد چیه و چه طوری درست میشه ؟

لطفا اگه میدونید دریغ نکنید که خیلی بخدا لازم دارم

shadow fiend

Registered User
لایک‌ها
515
مودم رو بردار ببر دم در،يه قسمت ورودي داره كه معمولا توي جعبه برق و فيوز خونه هست.البته اگر شخصي باشه!اپارتمانهارو خبر ندارم!
اونجا يه دوشاخه رفته داخل پريز كه اون پريز خط تلفن اصلي بهش وصله.
مودم رو بزن داخل اون و از اونجا با موبايلي،لپتاپي چيزي امتحان كن ببين درست ميشه يا نه!

arashhamidi2014

Registered User
لایک‌ها
1,099
خونه آپارتمانی نیست . پریز نداره , سیم تلفن مستقیم از خونه خارج شده رفته به جعبه تقسیم اصلی مخابرات که بیرون از حیاط هست .

arashhamidi2014

Registered User
لایک‌ها
1,099
لطفا یکی کمک کنه . دیروز بعد از ظهر هم چراغ اینترنت هی خاموش و روشن میشد .

pavilion

Registered User
لایک‌ها
5,453
داداش صد درصد مشکل از ای اس پیه.شما از خود مخابرات اشتراک گرفتی؟؟؟
توصیه : اگه خود مخابراتی زودتر واسه فسخ قرارداد اقدام کن و با یه شرکت خصوصی قرارداد ببند.اگه کرمانشاه هستی توصیه میشه از شرکت حسابگر که فقط تو کرمانشاه سرویس میده اشتراک بگیری.اگه نه که شرکت خصوصی خیلی خوب زیاد داریم.مثل شاتل و های وب.
من حدود یکماه از نت خود مخابرات استفاده میکردم.سرعت ۲۵۶ گرفته بودم اما رسما سرعتم ۸۰۰ بیت بر ثانیه بود.حتی به یک کیلو بایتم نمیرسید.هیچکی پاسخگوی من نبود.الان حدود یکسال و نیمه از شرکت خصوصی حسابگر نت میگیرم.بسیار به ندرت مشکل پیش میاد و کندی ایجاد میشه که بلافاصله با احترام کامل و پاسخگویی ۲۴ ساعته سریعا حلش میکنن.اگه با راهنماییشون نتونی خودت حلش کنی بدون هیچ هزینه ای همون روز یک نفر از شرکت میاد و مشکل رو برطرف میکنه.کلا شرکتای خصوصی نسبت به سرویسشون متعهد هستن.اما طبق تجربه ای که با مخابرات داشتم چیییییززززز فرضت میکنن پرسنل مخابرات.بعدش اینکه الان ۱۲ تا ISP ارایه دهنده ی نت پرسرعت تو کشور داریم که طبق اخرین رده بندی خود مخابرات از لحاظ کیفیت سرویس دهی تو رده ی دهم قرار گرفت.فقط اگه واست مقدوره سیم خونتون رو یکدست کن و پارگی نداشته باشه.اما این مشکل شما مربوط به شرکت هست نه سیمکشی و تنظیمات مودم شما.حالا شما یه بار امتحانی برو تو تنظیمات مودم و پسورد و ایناتو بردار و بعد مودم رو ریست کن و مجددا از طریق 192.168.1.1 تنظیمش کن.اما تنها راه حل داشتن یه نت خوب قرارداد با شرکتای خصوصیه.شاتل و های وب توصیه میشه. سرتو درد اوردم؟؟

arashhamidi2014

Registered User
لایک‌ها
1,099
خواهش می کنم داداش گلم خوشحال میشم کسی جواب بده ببینم مشکل از کجاست . آره از خود شرکت مخابرات گرفته ام . قبلا یه شرکت خصوصی بودم که اون هم همین مشکل داشت و الان هم که همین مشکل رو داره ( بنظر خودم برای نویز خط تلفن هست ) . مخابرات خییییییییلی پشتیبانی ظعیفی داره .

arashhamidi2014

Registered User
لایک‌ها
1,099
امکان داره مشکل از DNS باشه ؟ من رو اتوماتیک گذاشتم .

AMD 99

Registered User
لایک‌ها
2,320
اگه تلفن خش خش زیاد داره شک نکن مشکل از سیم هاست. به خاطر بارندگی هم میتونه باشه. باید سیم ها رو کلا عوض کنید تا هم مشکل خش خش و هم مشکل قطعی اینترنت حل بشه. قبلا با چنین مشکلی مواجه شدم که با تعویض سیم ها مشکل حل شد.

ali sam

Registered User
لایک‌ها
29
دقیقا همین مشکل رو داشتم..وقتی بارون میومد تا چند روز تلفن خش خش هم میکرد...اخرش فهمیدم از قسمت اتصالی سیمه که با چسب برق بهم سیمارو وصل کرده بودم...اون قسمتو نگاه کردم دیدم از لابلای چسب اب رفته داخل.. سیمو کندم و دوباره.......... بعد درست شد...شاید تو جعبه تقسیم اب رفته...

arashhamidi2014

Registered User
لایک‌ها
1,099
ممنون از تمام دوستان . خوشبختانه مشکل حل شد . مشکل هم از سیم بود , از جعبه تقسیم نبود . تشکر

esmigel

Registered User
لایک‌ها
417
منم بعد از بارون این مشکل رو دارم...سیمهارو هم چک کردم..مستقیم وصله به مودم.. به اسپلیترم میزنم سرعتم کم میشه!

بالا