• پایان فعالیت بخشهای انجمن: امکان ایجاد موضوع یا نوشته جدید برای عموم کاربران غیرفعال شده است

مشکل دکمه ولوم HTC Desire HD

tehfun

Registered User
لایک‌ها
31
سلام من گوشی htc desire hd رو 2.3 ماه پیش خریدم اولش درست بود دکمه ولومش. بعد دکمه + یعنی زیاد کردن صداش از کار افتاد و بعد کلا از کار افتاد . نمیدونم مشکل از کجاست .
به تعمیرکار آشنا نشون دادم گفت مشکل نرم افزاریه. گوشیرو reset کردم درست شد 1 روز ولی باز از کار افتاد .اگه میشه کمکم کنید که چکار کنم درست بشه ممنون میشم:wacko:

oghab_mobarez

کاربر فعال موبایل و اسمارت فون ها
کاربر فعال
لایک‌ها
470
داداش اول با استفاده از کامپیوتر رمتو فلش کن.بعد آخرین رام رسمی دیزایر اچ دی رو بگیر و نصب کن.اشاالله مشکلت حل میشه.اون ریسیتا بی فایده هستش برای این چیزا

tehfun

Registered User
لایک‌ها
31
داداش اول با استفاده از کامپیوتر رمتو فلش کن.بعد آخرین رام رسمی دیزایر اچ دی رو بگیر و نصب کن.اشاالله مشکلت حل میشه.اون ریسیتا بی فایده هستش برای این چیزا

اخرین رام desire hd چیه میشه بگی

oghab_mobarez

کاربر فعال
لایک‌ها
470
تا اون موقع که من داشتم.2.3.5 بود.فکر کنم هنوز همون باشه
لایک فراموش نشه
winksmiley02.gif

عمو میلاد

محروم از فعالیت تجاری
محروم از فعالیت تجاری
لایک‌ها
67
همه ی desire hd ها مشکل دکمه ولم دارن
خیلی دیدم این مشکلو و نظیر همین مشکل رو داشتن
اخه چراااا اینطورین

oghab_mobarez

کاربر فعال
لایک‌ها
470
دوستان از عمر تاپیک خیلی وقته می گذره اما جهت اطلاع دوستان می گم که دیزایر اچ دی رو که باز می کنید می بینید که قسمت ولوم خیلی بد فورمه و با کوچکترین برخوردی از کار می افته اما در برخی موارد هم نرم افزاری هست که باید با جی میت حل بشه
موفق باشید

shahinsembka

کاربر تازه وارد
لایک‌ها
0
برای من تا بحال چند مرد پیش امده و همگی سخت افزاری بودن . یا حبابی ولوم از جاش تکون خورده و یا روطوبت کمی باعث سولفاتگی شده . همشونم قابل حل بودن .
اما مشکل عمده طراحی نادرست کلید ولوم این گوشی هست.

mahkoom021

Registered User
لایک‌ها
489
با اینکه خیلی وقت از عمر این تاپیک میگذره ولی راهم خورد به تاپیک گفتم یه توضیحی بدم
من تا حالا چند تا دیزایر اچ دی داشتم
مشکل طراحی بد دکمه های ولوم و پاور دیزایر درست
ولی اینکه شما از گوشیتون درست مراقبت نمیکنید یا میندازید زمین یا .....
لطفا نگید که همه دیزایر اچ دی ها مشکل دکمه ولوم دارن چون من تو خیلیاشون مشاهده نکردم
مشکل هم به رام رسمی و غیر رسمی عوض کردن بعیید میدونم ربط داشته باشه بازم چند تا رام ریختم مشکلی نداشتم

بالا