• پایان فعالیت بخشهای انجمن: امکان ایجاد موضوع یا نوشته جدید برای عموم کاربران غیرفعال شده است

مشکل دیر ایندکس شدن مطالب

amirvazir

کاربر تازه وارد
لایک‌ها
29
سلام من مطالبم روزی 12 تا پست که میزارم کپی نیست یا ویرایش شدس کلا یه 910 تا پستی گذاشتم تو 2 ماه ولی 48 ساعت یک بار اینکس میشه amirfb.ir
تو وب مستر هم ثبته + مپ هم تو وبمستر تولز ثبته
چکار کنم تند تند اینکس بشه کامل

amirvazir

کاربر تازه وارد
لایک‌ها
29
محدودیت نداره مگه ؟

alikka

Registered User
لایک‌ها
226
تا اونجایی که من می دونم نه ، محدودیتی نداره .

amirvazir

کاربر تازه وارد
لایک‌ها
29
داداش آدرس موضوع کتگوری بدم همه پست هارو میگرده پیدا میکنه تو تون موضوع یا اینکه باید پست هارو تک تک بزنم ؟ چون من روزی 10 تا 30 عدد پست میزارم

poq

کاربر تازه وارد
لایک‌ها
2,567
داداش آدرس موضوع کتگوری بدم همه پست هارو میگرده پیدا میکنه تو تون موضوع یا اینکه باید پست هارو تک تک بزنم ؟ چون من روزی 10 تا 30 عدد پست میزارم
میگرده ولی دیر پیدا میکنه.بعضی وقتا مثل همون ایندکسینگه اتوماتیک میمونه . من که دونه دونه ایندکس میکنم پستارو حالا تو امتحان کن شاید کل کتگوری رو ایندکس کرد برات .
سایتتم قشنگه .

mehdi.karami

Registered User
لایک‌ها
743
اگر دو ماه هستش سایت راه اندازی شده باید خوشحال هم باشید !
چون من الان ادرسی رو که دادید رو برسی کردم گوگل شما رو از سندباکس خارج کرده ، خارج شدن از سندباکس معمولا 6 ماه طول میکشه ، فچ کنید فعلا البته فچ محدودیت 500 تایی داره

amirvazir

کاربر تازه وارد
لایک‌ها
29
مرسی از جواباتون اره 2 ماه راه افتاده آرشیوش 3 ماه زده ولی 2 ماه راه افتاده این کاراو کردم از 10 تا ورودی یه هو شد 140 تا میخوام توش 100000 پست بزارم o_O البته با بچه های چت رومم و بازدیدکننده هام در اومده از سند باکس سر 1 ماه در اومد

بالا