• پایان فعالیت بخشهای انجمن: امکان ایجاد موضوع یا نوشته جدید برای عموم کاربران غیرفعال شده است

مشکل رمز پوشه admin

farshid14

Registered User
لایک‌ها
110
اساتید عزیز ، من از طریق سی پنل روی پوشه admin سایتم رمز گذاشتم . قاعدتا فقط باید هر بار که میخوام وارد وردپرس سایتم بشم رمز درخواست بشه ولی هر بار که خود سایت هم لود میشه ( برای اشخاص دیگه و با سیستمهای دیگه ) بازم هم رمز درخواست میشه !
باید چی کار کنم ؟

trad

کاربر تازه وارد
لایک‌ها
6
شما باید فایل htaccess رو هم ویرایش کنید . [h=3][/h]

Portre.Ir

Registered User
لایک‌ها
1,348
این مشکل برای منم پیش اومده بود می تونید به پشتییابی هاستتون اطلاع بدید درستش کنن, من به نت افراز که اطلاع دادم درستش کردن.

farshid14

Registered User
لایک‌ها
110
این مشکل برای منم پیش اومده بود می تونید به پشتییابی هاستتون اطلاع بدید درستش کنن, من به نت افراز که اطلاع دادم درستش کردن.

ممنون دوست من . الآن بهشون تیکت زدم ببینم چی میشه .

dadkhah

Registered User
لایک‌ها
18
داداش یه تیکی داره هنگام رمز گزاری اگه اون و نزدی نمایش نمیده ، 2 بعدشم اگه یه بار رمز و پسورد رو وارد کردی سیو شده خودکار یه بار کامپیوتر رو ری استارت کن تا سیوش پاک شه اگه بازم پسورد نخواست بدون که کلا اشتباه کردی

farshid14

Registered User
لایک‌ها
110
داداش یه تیکی داره هنگام رمز گزاری اگه اون و نزدی نمایش نمیده ، 2 بعدشم اگه یه بار رمز و پسورد رو وارد کردی سیو شده خودکار یه بار کامپیوتر رو ری استارت کن تا سیوش پاک شه اگه بازم پسورد نخواست بدون که کلا اشتباه کردی

تیک رو که زدم ( اگه تیک زده نباشه یعنی پسورد کلا برداشته میشه . درسته ؟ ) مشکل سیو شدن پسورد نیست ، الآن به صفحه وردپرس که میخوام وارد بشم پسورد میخواد که درسته . صفحه اصلی سایت که لود میشه پسورد نمیخواد که باز هم درسته . صفحه single سایت که لود میشه پسورد میخواد با سیستمهای دیگه هم تست کردم و نباید اینطور باشه .

farshid14

Registered User
لایک‌ها
110
یه مورد دیگه هم هست ، رمز رو که میزارم افزونه post views کار نمیکنه !

SerialDownload.IR

Registered User
لایک‌ها
199
یه مورد دیگه هم هست ، رمز رو که میزارم افزونه post views کار نمیکنه !

دوست من اگر یک فایلی از ریشه wp-admin در داخل single.php یا هر کدوم از فایل های قالبتون لینک شده باشه(گفتید برای کاربران مییاد) مثله اون تولباری که وردپرس تو صفحه اصلیه سایت اگر لاگین کرده باشی نشونت میده هر سری ازت یوزر پس میخواد حتی کاربران...

farshid14

Registered User
لایک‌ها
110
دوست من اگر یک فایلی از ریشه wp-admin در داخل single.php یا هر کدوم از فایل های قالبتون لینک شده باشه(گفتید برای کاربران مییاد) مثله اون تولباری که وردپرس تو صفحه اصلیه سایت اگر لاگین کرده باشی نشونت میده هر سری ازت یوزر پس میخواد حتی کاربران...

ممکنه افزونه post views لینکی رو به single داده باشه ؟ برای حلش باید چی کار کنم ؟

SerialDownload.IR

Registered User
لایک‌ها
199
ممکنه افزونه post views لینکی رو به single داده باشه ؟ برای حلش باید چی کار کنم ؟

از داخل کدهای footer.php این خط کد رو حذف کنید..
کد:
<?php wp_footer(); ?>
اگر مشکل حل نشد 100% یکی از افزونه ها به پوشه مدیریت لینک میخوره...

farshid14

Registered User
لایک‌ها
110
از داخل کدهای footer.php این خط کد رو حذف کنید..
کد:
<?php wp_footer(); ?>
اگر مشکل حل نشد 100% یکی از افزونه ها به پوشه مدیریت لینک میخوره...
ممنون دوست من . این کار رو کردم ولی دیگه موقع ورود به وردپرس هم رمز نمیخواد :p

mohamad_oops

Registered User
لایک‌ها
11
بالا