• پایان فعالیت بخشهای انجمن: امکان ایجاد موضوع یا نوشته جدید برای عموم کاربران غیرفعال شده است

مشکل رم دوربین و نا پدید شدن عکس ها !!

shadmehraghili

کاربر تازه وارد
لایک‌ها
3
سلام خسته نباشید

بببخشید من با دوربینم عکس گرفتم و دیشب عکسا همشون بود و امروز که میرم تو رم که چند تا از عکسا رو بردارم یهو یه صحنه عجیب میبینم !!

پوشه عکس ها که وارد میشم هیچ عکسی نیست و فقط این چند تا فایل عجیب غریب توشه :

لطفاکمک کنید چه جوری میتونم عکس هامو برگردونم ؟؟!

فایل های ضمیمه

• fasdsa.jpg
    fasdsa.jpg
    71.2 KB · نمایش ها: 12

mahi58

مدیر بازنشسته
لایک‌ها
11,289
اگر رم رو جدا کردید و به کامپیوتر وصل کردید یک بار هم دوربین رو (با سیمش) به کامپیوتر وصل کنید ببینید حل میشه؟

shadmehraghili

کاربر تازه وارد
لایک‌ها
3
فکر نمیکنم ایراد از رم ریدر باشه چون تا دیشب قشنگ عکسا رو آورد و مشکلی نداشت اما الان همه عکس ها تبدیل شدن به این فایل ها !! و من شدیدا به عکسا نیاز دارم

اگر رم رو جدا کردید و به کامپیوتر وصل کردید یک بار هم دوربین رو (با سیمش) به کامپیوتر وصل کنید ببینید حل میشه؟

بله رم جدا کردم و به رم ریدر وصل کردم ، والا من نمیدونم سیم دوربینم کجاست که به کامپیوتر وصلش کنم .

gulmish

Registered User
لایک‌ها
4,458
قبلا چند بار این اتفاق برای منم افتاده .یکی دو بار قید کل عکسهامو زدم.ولی بعده ها با ریکاوری عکسها رو بازیابی میکردم. به این صورت که مموری رو یه بار فرمت سریع میکردم بعد با برنامه ریکاوری میزاشتم اطلاعات مموری بازیابی بشه .علتشو به طور قطع نمیتونم بگم ولی یکی از دلایلش میتونه اتصالی توی رم ریدر یا کیفیت پایین مموری باشه. البته علت این مشکل هر چی که هست قبل از تبدیل عکسها به این فایلها بوده و الا الان با رم ریدر سالم هم که امتحان کنید بازم همین فایل ها رو میبینید ولی این فایلها چی هستند و با چه برنامه ای میشه اجراشون کرد و یا به چه دلیل بوجود اومدن برای خودمم مورد سواله. البته بهتره یه سری کارها رو موقع وصل کردن مموری به کامپیوتر انجام بدید مصل استفاده از ریدر مناسب ،خاموش کردن دوربین قبل خارج کردن مموری و غیر فعال کردن مموری قبل از خارج کردن اون از سیستم .در ضمن پیشنهاد میکنم قبل از قرار دادن مموری داخل دوربین یه بار به طور کامل فرمتش کنید و عکسها رو بعد از هر بار عکاسی از مموری خارج کنید ونزارید عکسها در طولای مدت توی مموری قرار بگیره این موارد رو خودم از وقتی که رعایت کردم این اتفاق دیگه برام نیفتاد.

بالا