• پایان فعالیت بخشهای انجمن: امکان ایجاد موضوع یا نوشته جدید برای عموم کاربران غیرفعال شده است

مشکل رم کامپیوتر

deltap

Registered User
لایک‌ها
12
سلام
چند وقت پیش تصمیم گرفتم رم کامپیوترم رو ارتقا بدم (دو تا دو گیگ 1600 A-Data سری گیمینگ داشتم) ولی هر چی گشتم نتونستم یه جفت از رم خودم پیدا کنم!!!
وقتی که به چند تا فروشنده برای خرید یه جفت از رم خودم مراجعه کردم، گفتند اگه ظرفیت و باس رم ها یکی باشه مشکلی نداره از کدوم برند میخری از هرکدوم بخوای میتونی استفاده کنی و مشکلی بابت مچ شدن رم ها نیست.
بنا به حرف این فروشنده ها من هم یک جفت رم دو گیگ کینگ مکس با باس 1600 خریدم روی مین بورد نصب کردم، اما حالا بعضی وقت ها فکر میکنم که به جای اینکه سرعت کامپیوتر بیشتر بشه شاید کمتر هم شده باشه (توی بعضی از بازی ها،بازی تکه تکه اجرا میشه که قبلا اینطور نبود)
درضمن ریتینگ ویندوز 7 هم برای رم (چه یک جفت رم Kingmax باشه یا یک جفت رم A-Data باشه و یا هر دو جفت با هم روی سیستم باشند) تغییر نمیکنه و روی 7.5 می مونه!!!
حالا اگه کسی خواست در این مورد راهنماییم بکنه (مثلا تنظیم تایمینگ رم ها یا نصب رم ها یا نصب نرم افزار برای مچ کردن رم ها ویا فروش رم ها و خرید دو تا 4 گیگ) ممنون میشم.
مین بوردم هم (biostar TA890FXE) هستش: TA890FXE :: Motherboard :: BIOSTAR
باتشکر :(

این هم چند تا عکس از بررسی هام:

1.jpg2.jpg4.jpg3.jpg
5.jpg6.jpg

باتشکر

erfan33

همکار بازنشسته
لایک‌ها
466
سلام !
دوست عزیز شما کمبود رمی نداشتید که مجدد رفتید رم برای سیستم خریدید !
باور کنید 90% کارهای شما نیاز به رم بیشتر از 2 گیگ نداره که در نهایت همون رم 4 گیگ باس 1600 شما عالی بود !
و در نهایت اگه صرفا میخواستید هزینه کنید تو این بخش از سیستم ( رم ) بجای اضافه کردن کمیت رم ها رو کیفیت رم ها باید مانور میدادید و این سری رم های خودتون رو با رم هایی با با باس 2000 جایگزین میکردید !

deltap

Registered User
لایک‌ها
12
سلام !
دوست عزیز شما کمبود رمی نداشتید که مجدد رفتید رم برای سیستم خریدید !
باور کنید 90% کارهای شما نیاز به رم بیشتر از 2 گیگ نداره که در نهایت همون رم 4 گیگ باس 1600 شما عالی بود !
و در نهایت اگه صرفا میخواستید هزینه کنید تو این بخش از سیستم ( رم ) بجای اضافه کردن کمیت رم ها رو کیفیت رم ها باید مانور میدادید و این سری رم های خودتون رو با رم هایی با با باس 2000 جایگزین میکردید !
خوب، حالا که دیگه رم رو گرفتم و کار از کار گذشته،می تونم کاری برای بهتر شدنش بکنم؟ (راهنمایی ای هست که بخواید در این مورد بهم بدید-سر تا پا گوشم- :))
-در مورد باس هم فکر نکنم مین بوردم 2000 رو ساپورت بکنه در مورد افزایش ظرفیت رم هم به خاطر دانلود (آف لاین) که در حالت عادی حدود 2 گیگ رو برمیداشت تصمیم گرفتم ارتقاش بدم، حالا هم که بدتر شده!!!!
باتشکر

erfan33

همکار بازنشسته
لایک‌ها
466
خوب، حالا که دیگه رم رو گرفتم و کار از کار گذشته،می تونم کاری برای بهتر شدنش بکنم؟ (راهنمایی ای هست که بخواید در این مورد بهم بدید-سر تا پا گوشم- :))
-در مورد باس هم فکر نکنم مین بوردم 2000 رو ساپورت بکنه در مورد افزایش ظرفیت رم هم به خاطر دانلود (آف لاین) که در حالت عادی حدود 2 گیگ رو برمیداشت تصمیم گرفتم ارتقاش بدم، حالا هم که بدتر شده!!!!
باتشکر
همون رم های اولیه خودتون خیلی خوبه میتونید فقط از همون استفاده کنید در خصوص کند به نظر رسیدن سیستم با افزایش رم هم بخاطره درگیر شدن پردازنده با مقدار رم بلااستفاده هستش که عملا فقط پردازنده رو درگیر نگه میداره !
البته میتونید فقط یکی از اون ها رو هم با جفت رم هاتون امتحان کنید ببینید چه جوری میشه !
البته با مقداری ضرر هم میتونید تو بازارچه همین سایت بزارید واسه فروش !

deltap

Registered User
لایک‌ها
12
همون رم های اولیه خودتون خیلی خوبه میتونید فقط از همون استفاده کنید در خصوص کند به نظر رسیدن سیستم با افزایش رم هم بخاطره درگیر شدن پردازنده با مقدار رم بلااستفاده هستش که عملا فقط پردازنده رو درگیر نگه میداره !
البته میتونید فقط یکی از اون ها رو هم با جفت رم هاتون امتحان کنید ببینید چه جوری میشه !
البته با مقداری ضرر هم میتونید تو بازارچه همین سایت بزارید واسه فروش !

ممنون بابت راهنمایی تون. (برم فکرم رو بکنم ببینم چی میشه-کلا چهارتاش رو بفروشم و دو تا 4گیگ بگیرم چطور میشه؟-دوتا 4گیگ بهتره یا 4تا دو گیگ؟)

iAR11

Registered User
لایک‌ها
28
مطمئنید رم‌ها رو روی مین‌برد درست کار گذاشتید؟
اینجوری که تو عکس می‌بینم شما جفت رم A-Data رو روی اسلت نارنجی و جفت رم Kingmax رو روی اسلت مشکی (یاهررنگ دیگه) گذاشتید. این کار اشتباهه.
معمولا رم‌هایی که دوئال هستند باید یکی روی رنگ اول و دومی روی رنگ دوم قرار بگیره (در اینجا رم A-Data اولی روی اسلت نارنجی و رم A-Data دومی روی اسلت مشکی-یاهررنگ دیگه)
به دفترچه مادربورد مراجعه کنید. احتمالا مشکل شما همین باشه.

deltap

Registered User
لایک‌ها
12
مطمئنید رم‌ها رو روی مین‌برد درست کار گذاشتید؟
اینجوری که تو عکس می‌بینم شما جفت رم A-Data رو روی اسلت نارنجی و جفت رم Kingmax رو روی اسلت مشکی (یاهررنگ دیگه) گذاشتید. این کار اشتباهه.
معمولا رم‌هایی که دوئال هستند باید یکی روی رنگ اول و دومی روی رنگ دوم قرار بگیره (در اینجا رم A-Data اولی روی اسلت نارنجی و رم A-Data دومی روی اسلت مشکی-یاهررنگ دیگه)
به دفترچه مادربورد مراجعه کنید. احتمالا مشکل شما همین باشه.
باتشکر امتحانش میکنم، فقط قبلا که دو تا رم داشتم وقتی رم ها توی اسلات با رنگ های مختلف بود توی برنامه cpu-z قسمت رم single می نوشت ولی وقتی توی اسلات هم رنگ قرار دادم dual نوشت و قبلا ریتینگ ویندوز سون که 7.3 بود 7.5 شد.

iAR11

Registered User
لایک‌ها
28
باتشکر امتحانش میکنم، فقط قبلا که دو تا رم داشتم وقتی رم ها توی اسلات با رنگ های مختلف بود توی برنامه cpu-z قسمت رم single می نوشت ولی وقتی توی اسلات هم رنگ قرار دادم dual نوشت و قبلا ریتینگ ویندوز سون که 7.3 بود 7.5 شد.

اگر دفترچه مادربورد هست، حتما یه نگاهی بهش بندازید. البته روی خود مادربورد کنار اسلات‌های رم یه اشاره‌ای به چینش صحیح رم‌ها میکنه

deltap

Registered User
لایک‌ها
12
اگر دفترچه مادربورد هست، حتما یه نگاهی بهش بندازید. البته روی خود مادربورد کنار اسلات‌های رم یه اشاره‌ای به چینش صحیح رم‌ها میکنه
بسیار خوب،چک میکنم ولی احتمالا درست باشه.

بالا