• پایان فعالیت بخشهای انجمن: امکان ایجاد موضوع یا نوشته جدید برای عموم کاربران غیرفعال شده است

مشکل رنک لپ تاپ Lenovo y50

dinka

کاربر تازه وارد
لایک‌ها
3
ذروذ. 2 روز پیش از شرکت سرزمین اهواز لپ تاپ Lenovo y5070 کرفتم. همه چیز ذرسته بجز رنک ها. مثلا رنک های قرمز و زرذ خیلی بی روح هستند. سعی کرذم از تنظبمات رنک واقع در Control panel تغییراتی رو اعمال باز هم وقتی تصویر رو با یک Vaio svf 153 مقایسه می کنم رنگ های سبز زرذ و قرمز بی روح هستند.

کسی همچین مشکلی با این مذل داشته یا راهکاری داره؟

مانیتور Ultra HD و بسیار کیفیت هست و وضوح بی نهایت بالاست تنها مشکل مورذی هست کا بالا عرض شذ.

Last edited:

Gesher

کاربر فعال سخت افزار
کاربر فعال
لایک‌ها
794
همونطور که در رویووی notebookcheck تست و یادآوری شده نمایشگر (Full HD (1920x1080p این لپتاپ که از نوع TN LCD است بالانس RGB مناسبی نداره و برای کاربران حرفه ای گرافیست راضی کننده نیست گرچه بعد از کالیبره کردن تا حدودی وضعیت بهبود پیدا میکنه که برای این منظور از تنظیمات کنترل پنل ویندوز و هم برنامه های جانبی مثل i1Match میشه کمک گرفت و میزان بهبود رو در http://www.lagom.nl/lcd-test ارزیابی کرد.

dinka

کاربر تازه وارد
لایک‌ها
3
اما نکته اینجاست که من از رزولوشن 3840x2160 استفاده می کنم و اصلا recommended هم همین هست. به من گفته شد که این سری نمایشگر 4k هست و اگر تفاوتی بین این نمایش رنگ با مثلا سری VAIO دیده میشه به همین خاظر هست.
برای اینکه نمونه ای نشنون بدم یک عکس ضمیمه کردم لظفا نگاه کنید و بفرمایید که آیا مشکل از رنگ بندی دستگاه هست یا اینکه نمایشگرش کلا اینجوریه

فایل های ضمیمه

• Capture.PNG
    Capture.PNG
    610.7 KB · نمایش ها: 53

Gesher

کاربر فعال سخت افزار
کاربر فعال
لایک‌ها
794
y5070-A و y5070-B از وضوح Full HD و y5070-C از وضوح UHD-1 که کمی از 4K پایینتره برخوردارند
پس دستگاه شما از نوع C هست
شما اگر از کیفیت رنگ فعلی راضی نیستین لازمه کالیبره کنین تا بهبود پیدا کنه . راه دیگری نداره
البته طبیعیه نمایشگر لپتاپها از برندهای مختلف گاهی با هم تفاوت زیادی داشته باشه که در این مورد سونی معمولا در کیفیت بالاتر معروف هست

dinka

کاربر تازه وارد
لایک‌ها
3
سپاس از راهنمایی خوبتون بله Ultra HD هست
من هرچی سعی کردم با کمک Intel HD GRaphics Control Panel کار کنم خیلی حرفه ای به نظر میاد.
آیا راهی ساده تر برای کالیبریشن گرافیک این دستگاه هست؟
وضوح تصویر عالیه تنها برخی رنگ ها مثل زرد به خردلی متمایل هست.

dinka

کاربر تازه وارد
لایک‌ها
3
دوست من امکانش هست راهنماییتون رو کامل کنید؟
همچنین من لپتاپ رو روی حتالت Performance قرار دادم. اما برخی جاها مثل باز و بسته کردن تب های مرورگر ها اون حالت Smoothness تصویر حس نمیشه.
آیا این هم از معایب این لپتاپ هست؟

Gesher

کاربر فعال سخت افزار
کاربر فعال
لایک‌ها
794
درباره ی کالیبره کردن نمایشگر راهنماهای فارسی یا انگلیسی زیادی روی وب موجوده که میتونه مفید واقع بشه
برای بهبود تنظیمات گرافیکی هم به کنترل پنل انویدیا و همچنین کنترل پنل گرافیک اینتل رفته و همه ی تنظیمات گرافیکی به ویژه AA رو بر روی کیفیت بالاتر تنظیم کنید
اگر برای اینکار مشکلی بود، از پنجره های ایندو برنامه اینجا باید تصویر بذارین تا بشه بررسی کرد
آپدیت درایورهای انویدیا و اینتل هم مفیده

dinka

کاربر تازه وارد
لایک‌ها
3
با اجازه من کار دیگه ای کردم.
به عکسی که ضمیمه کردم نگاه کنید. با کمک Windows Experience Index Score قدرت این لپتاپ رو تست کردم و نتایج رو اینگونه داده.
آیا به نظر شما کم نیست؟
همچنین عکسی از پنل Nvidia که فرموده بودید قرار دادم.

فایل های ضمیمه

• nvidia.PNG
    nvidia.PNG
    74.2 KB · نمایش ها: 34
  • assess.PNG
    assess.PNG
    26.4 KB · نمایش ها: 33

Gesher

کاربر فعال سخت افزار
کاربر فعال
لایک‌ها
794
یکبار هم نمایشگر رو روی 1080×1920 قرار داده و تست بگیرین . وضوح بالاتر گرافیک قویتری هم می طلبه
ضمن اینکه بد نیست یکبار هم گرافیک اینتل رو از داخل بایوس غیرفعال کرده و کیفیت نمایش و همچنین امتیاز ویندوز رو بررسی کنین

dinka

کاربر تازه وارد
لایک‌ها
3
وارد تنظیمات بایوس شدم. در بخش configuration یک بخش هست بنام graphic devices در حالت عادی روی switchable graphics هست و یک انتخاب دیگه داره بنام UMA
درضمن دوباره خواستم تست بگیرم راه نمیفته

Gesher

کاربر فعال سخت افزار
کاربر فعال
لایک‌ها
794
UMA Only یعنی فقط فعالیت گرافیک مجتمع که طبعا نتیجه ی مثبتی نداره
در لپتاپهای جدیدتر اگر غیرفعال کردن گرافیک مجتمع از داخل بایوس امکان پذیر نبود نباید از داخل Device Manager ویندوز اینکار رو کرد چون باعث بروز مشکل برای سیستم میشه
فعلا تنها راه پیش رو آپدیت بایوس، آپدیت درایورهای هر دو تراشه ی گرافیکی و تنظیم بر روی کیفیت نمایش بالاتر از داخل کنترل پنل انویدیا و اینتل هست

dinka

کاربر تازه وارد
لایک‌ها
3
واقعا لپتاپ زباله ای هست.
راستی نتایج تست رو دیدید؟ برای یک Lenovo y5070 کم نیست؟
همپنین من هارد رو SSD Corsair 240 گذاشتم پرا اینقدر نتیجه رو کم داده؟

Gesher

کاربر فعال سخت افزار
کاربر فعال
لایک‌ها
794
واقعا لپتاپ زباله ای هست.
راستی نتایج تست رو دیدید؟ برای یک Lenovo y5070 کم نیست؟
همپنین من هارد رو SSD Corsair 240 گذاشتم پرا اینقدر نتیجه رو کم داده؟
شما HDD رو کلا برداشتین یا هم هارد و هم SSD روی سیستم هست؟ چون امتیاز SSD بیش از اینهاست و حتی اگر لپتاپ قدیمی و ساتا2 هم می بود حداقل نمره 7.5 می شد
از داخل بایوس نگاه کنین روی ساتا3 هست و AHCI فعاله؟

dinka

کاربر تازه وارد
لایک‌ها
3
بله کلا هارد ساتا را برداشتم و SSD رو جایگزین کردم.
آخه عجیبه من اط زمانی که دستگاه رو روشن می کنم تا زمانی که ویندوز کاملا Load بشه زیر 15 ثانیه طول می کشه. سرعت هارد بسیار بالاست حالا چرا امتیازش کمه نمی دونم.
ضمنا من طبق فرمایش رزولیسن رو روی 1920x1080 قرار دادم تصویر بیش از اندازه بزرگ شد و از کادر خارج میشه.

dinka

کاربر تازه وارد
لایک‌ها
3
و بله sata mode روی AHCI هست

dinka

کاربر تازه وارد
لایک‌ها
3
امتیاز درست رو پیدا کردمو در عکس ضمیمه سده.
لپتاپ در اجرای برنامه هایی مثل فایرفاکس در باز و بسته کردن تب ها کند عمل میکنه.
همیجا کع آلان دارم تایپ می کنم وقتی میخوام backspace رو بگیرم که کلمات پاک شن جون میکنه

فایل های ضمیمه

• Capture.PNG
    Capture.PNG
    68.6 KB · نمایش ها: 22

hwt

مدیر بازنشسته
لایک‌ها
2,415
ویندوز خودش داشت یا خودتون نصب کردید؟

danitfk

Registered User
لایک‌ها
37
سلام
برای کالیبره کردن از چه ابزاری جز ویندوز و دیفالت Intel Graphics باید استفاده کرد؟

بالا