• پایان فعالیت بخشهای انجمن: امکان ایجاد موضوع یا نوشته جدید برای عموم کاربران غیرفعال شده است

مشکل ریختن موزیک در آیپاد تاچ ( کار با itunes رو بلد نیستم )

dooste.man83

Registered User
لایک‌ها
7,353
سلام به همگی
یک آیپاد تاچ دارم که تازه دستم رسیده اما نمی دونم چجوری با itunes باید موزیک بریزم رو گوشی ( صفر کیلومتر صفر کیلومتر هستم )

مخصوصا که یک فولدر دارم که توش موزیک های ایرانی هست و توی این فولدر باز فولدر های موزیک شاد و غمگین و رپ و ... باز داخل هر کدون از این فولدر ها 12 تا فولدر دیگه هست

من می خوام اون یک فولدر اولی رو انتقال بدم و وقتی ایپاد رو وارد پلی لیستش میشم بتونم از اون فولدر برم تو فولدر بعدیش و بعد دوباره تو فولدرهای بعدی که در اون فولدر قرار داره و بتونم آهنگ رو از اونجا انتخاب کنم ( کاری مثل اکثر موزیک پلیر ها که شما فقط یک کپی پیست ساده می کنید و دستگاه خودش فولدرهای تو در تو رو تشخیص می ده )

کمک می کنید که مرحله به مرحله باید چیکار کنم ؟

ممنون از کمکتون

jahan hamed

کاربر فعال تاریخ و گردشگری
کاربر فعال
لایک‌ها
808
ایتونز باز کن گوشی سینک کن و بعد اهنگ به قسمت موزیک سمت راست بالا انتقال بده
البته با برنامه ifun هم میتونی بریزی اما من پیشنهاد نمیدم چون این برنامه با ایتونز تضاد داره با همون ایتونز کار کنی و سینک کنی خوبه

dooste.man83

Registered User
لایک‌ها
7,353
یکم توضیح کامل تر میدید واسه ریختن چند فولدر داخل هم ؟
چه نرم افزار دیگه ای هست که کیفیت پخشش بالاتر از خود پلیر این دستگاه باشه یا حداقل مثل خودش و بشه براحتی چند فولدر داخل هم رو انتخاب کرد ؟

Last edited:

Musketeer

کاربر قدیمی پرشین تولز
کاربر قدیمی پرشین تولز
لایک‌ها
551
یکم توضیح کامل تر میدید واسه ریختن چند فولدر داخل هم ؟
چه نرم افزار دیگه ای هست که کیفیت پخشش بالاتر از خود پلیر این دستگاه باشه یا حداقل مثل خودش و بشه براحتی چند فولدر داخل هم رو انتخاب کرد ؟

عزیز توی آیتیونز فولدر بندی مثل چیزی که توی ویندوز میبینی انجام نمیشه. بر اساس اسم خواننده و آلبوم و اینجور چیزا که بهش میگن meta tag دسته بندی میشه. شما مثلا فکر کن یک فولدر داری که توش آلبوم X از خواننده Y هست. همه ی اون آهنگا رو انتخاب کن، راست کلیک کن و properties رو بزن. از تب details میتونی این مشخصات یعنی اسم خواننده و آلبوم و سال و غیره رو وارد کنی. همه آهنگات رو اینطوری تگ هاش رو درست کن. بعد همرو بنداز تو خود آیتیونز و یک بار آیپادت رو وصل کن بهش خودش سینک میکنه

موفق باشی

jahan hamed

کاربر فعال تاریخ و گردشگری
کاربر فعال
لایک‌ها
808
بله دوستمون درست میگن کاریش نمیشه کرد باید بر اساس اسم خواننده و یا دیگر مشخصات تنظیم کنی تا تو ایفون دسته بندی بشه و راحت انتخاب کنی

dooste.man83

Registered User
لایک‌ها
7,353
ممنون از کمک همگی امتحان می کنم خبرش رو میدم

بالا