• پایان فعالیت بخشهای انجمن: امکان ایجاد موضوع یا نوشته جدید برای عموم کاربران غیرفعال شده است

مشکل زبان فارسی در ادورد

mohsen57

کاربر تازه وارد
لایک‌ها
1
من یک اکانت ادورد دارم در قسمت انتخاب زبان کاستومر، فارسی وجود نداره همچنین ایران در لیست کشورها وجود نداره چجوری میتونم آگهی خودم رو به کاربران ایرانی نشون بدم؟:wacko:

Last edited:

SEO

کاربر تازه وارد
لایک‌ها
1
دوست عزيز،

براي اينكه تبليغات خود را بتوانيد در داخل ايران نيز به نمايش در بياوريد، بايستي از ليست كشورها، All countries زا انتخاب كنيد و كلمات كليدي خود را به زبان فارسي وارد كنيد و زبان رو هم انگليسي انتخاب كنيد. متاسفانه، زبان فارسي و كشور ايران از ليست حذف شده اند.

SEO

کاربر تازه وارد
لایک‌ها
1
آقا امروز ما داشتيم، آگهي خودمون رو تو گوگل بررسي مي كرديم كه به ذهنم رسيد، زبان رو تو Preference هاي گوگل تغيير بدم. خلاصه گذاشتيم كه گوگل تو صفحات فارسي بگرده. انتظار داشتم كه آگهي من نشان داده نشه چون كه فارسي جزو زبانهاي قابل انتخاب تو ادوردز نيست. همون طور هم شد. ولي! تبليغات يكي ديگه رو ديدم كه تو زبان فارسي هم نشون ميداد!!!
من هر چقدر تو تنظيمات ادوردز گشتم، چيزي پيدا نكردم. اگه اطلاعاتي در اين زمينه داريد لطف كنيد به ما هم بگيد

mkian

کاربر تازه وارد
لایک‌ها
0
ممکن است اتفاقی بوده. به هر حال موارد زیادی پیش میاد که ممکن است ادورد تبلیغ شما رو نشون نده و یکی دیگه رو نشون بده. من با این موضوع زیاد برخورد کردم. 10 دقیقه بعدش برعکس شده. یعنی من رو نشون داده اون رو نشون نداده. البته شما اطلاعاتتون از من بیشتره.

h@med110

فروشنده معتبر
فروشنده معتبر
لایک‌ها
14
سلام .
هر كي اكانت اكتيو شده براي فروش داره من به قيمت خوب مي خرم هر چند تاكه باشه و در ضمن چيزايي بهش ياد ميدم تو گوگل كه در هيچ كجا نميتونيد ياد بگيريد.
ياهو آيدي golden_wavez
آي دي من مخفي هست هميشه آنلاين هستم pm بديد جواب مي دم

بالا