سلام، من میخوام اندروید لانچر تبلتم رو ارتقا بدم، از کجا ارتقاش بدم؟ گلکسی نوت 10
alireza.1000 Registered User تاریخ عضویت 24 جولای 2014 نوشتهها 687 لایکها 123 13 نوامبر 2014 #1 سلام، من میخوام اندروید لانچر تبلتم رو ارتقا بدم، از کجا ارتقاش بدم؟ گلکسی نوت 10
007saeed کاربر فعال کسب درآمد از اینترنت کاربر فعال تاریخ عضویت 21 مارس 2014 نوشتهها 2,902 لایکها 3,202 سن 33 محل سکونت بجنورد 13 نوامبر 2014 #2 زود خالی شدن باطری دلیل های مختلفی میتونه داشته باشه لانچر دیگه ای نصب کن یا اندرویدتو ارتقا بده
pirmard66 Registered User تاریخ عضویت 25 جولای 2012 نوشتهها 298 لایکها 59 13 نوامبر 2014 #3 به نقل از alireza.1000 : سلام، من میخوام اندروید لانچر تبلتم رو ارتقا بدم، از کجا ارتقاش بدم؟ گلکسی نوت 10 کلیک کنید تا بازشود... دوست من برنامه clean master رو دانلود کن و نصب کن و مصرف باتری رو بیار پایین! سامسونگ به علت داشتن لانچر سنگین مقدار فضای رم بیشتری مصرف میکنه و به همین دلیل هم کم و بیش مصرف باتری میره بالا ولی در اون حد نیست! بیشتر باتری رو باز بودن و پردازش برنامه های پس زمینه مصرف میکنن//// باید اونارو ببندی! مثلا GPS و ..... شما اون برنامه بالا رو نصب کن اوکی هست
به نقل از alireza.1000 : سلام، من میخوام اندروید لانچر تبلتم رو ارتقا بدم، از کجا ارتقاش بدم؟ گلکسی نوت 10 کلیک کنید تا بازشود... دوست من برنامه clean master رو دانلود کن و نصب کن و مصرف باتری رو بیار پایین! سامسونگ به علت داشتن لانچر سنگین مقدار فضای رم بیشتری مصرف میکنه و به همین دلیل هم کم و بیش مصرف باتری میره بالا ولی در اون حد نیست! بیشتر باتری رو باز بودن و پردازش برنامه های پس زمینه مصرف میکنن//// باید اونارو ببندی! مثلا GPS و ..... شما اون برنامه بالا رو نصب کن اوکی هست
stifler Registered User تاریخ عضویت 16 جولای 2007 نوشتهها 2,611 لایکها 1,410 سن 33 محل سکونت Karaj 7 دسامبر 2014 #4 الان گوشی من s4 mini شارژش کامل بشه کلا 3-2 ساعت نگه میداره این دیگه چجوریه؟؟؟ کسی میدونه چرا اینقدر کم نگه میداره؟؟
الان گوشی من s4 mini شارژش کامل بشه کلا 3-2 ساعت نگه میداره این دیگه چجوریه؟؟؟ کسی میدونه چرا اینقدر کم نگه میداره؟؟
Bozorgtar_14 Registered User تاریخ عضویت 15 آگوست 2014 نوشتهها 127 لایکها 124 25 دسامبر 2014 #5 اکثر برنامه ها وقتی ازشون خارج میشید بسته نمیشن و باعث میشن باتری زود خالی بشه بهترین برنامه برای بستن برنامه ها و بازیها Greenify هست،حتما تست کنید نیاز به رووت داره اما رو دیوایس روت نشده هم کار میکنه
اکثر برنامه ها وقتی ازشون خارج میشید بسته نمیشن و باعث میشن باتری زود خالی بشه بهترین برنامه برای بستن برنامه ها و بازیها Greenify هست،حتما تست کنید نیاز به رووت داره اما رو دیوایس روت نشده هم کار میکنه