• پایان فعالیت بخشهای انجمن: امکان ایجاد موضوع یا نوشته جدید برای عموم کاربران غیرفعال شده است

مشکل زوم با کانن آ 520

sr.shrek

کاربر تازه وارد
لایک‌ها
0
سلام دوستان
من جدیدا یک کانن آ 520 خریدم ولی یک مشکلی با زومش دارم ، و اون اینکه دوربین من در واید ترین حالت یعنی زوم نکرده چیزی را که توی ال سی دی یا ویزورش می شه دید به اندازه چهار برابر دورتر از اون چیزیه که با چشم غیر مسلح ( یعنی اون چیزی که علنا داریم می بینیم) می بینم و وقتی روی تصویر زوم میکنم ، در زوم ترین حالت دوربین یعنی زوم چهار ایکس چیزی را که توی ال سی دی یا ویزور می بینم همون چیزیه که دارم در حالت غیر مسلح می بینم ! و در واقغ دوربین من هیچ زومی نداره فقط به اندازه چهار ایکس تصاویر را دور نشون میده.
نمی دونم این حالت عادیه یا نه؟ ممنون میشم من را راهنمایی کنید

phoyo_live

مدیر بازنشسته
لایک‌ها
13
هه هه هه هه .اينو من خيلي وقت پيش تو يکي از تاپيکها گفتم نميدونم به کي بود ولي تاکيد کردم که تا زوم 4 ايکس به اندازه ديد خود انسان هست يعني چيزي فراتر رو نشون نميده بلکه کادر رو تنگتر ميکنه و اين ميزان نرمال بينايي خودمون هست اين مقدار زوم برابر با 90 تا 110 فاصله کانوي هست که حالت نرمال داره و اين نوع لنزها رو لنز نرمال ميگن .اما تو دوربينهاي کامپکت چون کادر بسته تر ميشه اونو به زوم تعبير ميکنن . دوربين شما مشکلي نداره عزيزم .

sr.shrek

کاربر تازه وارد
لایک‌ها
0
ارسلان جان ممنون خیالم را راحت کردی ، هرچند حالم گرفته شد!

nmroshan

کاربر فعال دوربین دیجیتال
کاربر فعال
لایک‌ها
1
به نقل از phoyo_live :
هه هه هه هه .اينو من خيلي وقت پيش تو يکي از تاپيکها گفتم نميدونم به کي بود ولي تاکيد کردم که تا زوم 4 ايکس به اندازه ديد خود انسان هست يعني چيزي فراتر رو نشون نميده بلکه کادر رو تنگتر ميکنه و اين ميزان نرمال بينايي خودمون هست اين مقدار زوم برابر با 90 تا 110 فاصله کانوي هست که حالت نرمال داره و اين نوع لنزها رو لنز نرمال ميگن .اما تو دوربينهاي کامپکت چون کادر بسته تر ميشه اونو به زوم تعبير ميکنن . دوربين شما مشکلي نداره عزيزم .

ببخشيد،
ميشه توضيح بديد كه چطور فاصله كانوني حدود 140 به اندازه ديد انسان است؟
اين بحث تنگ شدن كادر يعني چي؟
ميگيد كادر بسته ميشه و اونو به زوم تعبير ميكنن!!

مشكل اينجاست كه اولا فراموش كرديد كه اين موضوع را بايد در عكس در نظر بگيريد و نه در ال سي دي
دوم اينكه در حالت غير زوم اين دوربين در حقيقت در حالت وايد قرار دارد. و پس از زوم به اندازه 4 برابر در حقيقت چهار برابر نسبت به اون حالت وايد زوم كرده و نه نسبت به فاصله كانوني نرمال 50 ميليمتر. بهمين علت اين مقدار ممكن است كمتر از انچه انتظار داريم به نظر برسد بخصوص وقتي كه در ال سي دي ميبينم.

بالا